Két döntős helyezés a nyitónapon

spigott - 2017. június 22. 17:18

Magabiztos versenyzéssel jutott be a kenu kettesek 500 és 1000 méteres számának döntőjébe Slihoczki Ádám a belgrádi Európa-bajnokságon.

Belgrádban rendezik meg mától egészen vasárnapig a kajak-kenusok Ifjúsági és U23-as Európa-bajnokságát, melyen a Dunaferr SE szakosztályának két fiatal tehetsége, Kiss Balázs és Slihoczki Ádám is hajóba térdel. A dunaújvárosi versenyzők egyaránt két-két számban lesznek érdekeltek: Balázs C-1 200 méteren és C-4 500 méteren, míg Ádám C-2 500 és C-2 1000 méteren áll rajthoz a viadalon. Kenusaink közül először az ifik közt szereplő Slihoczki Ádám mérette meg magát, méghozzá Szőke Attilával párban az 1000 méteres számban, s ahogy azt reméltük, magabiztos versenyzéssel, előfutamuk első helyén végezve jutottak be a szám fináléjába. Slihoczi Ádám és Szőke Attila az 1000 méter mellett 500-on is rajthoz állt ma, s ahogy a hosszabb távon, úgy itt sem bíztak semmit a véletlenre, simán megszerezték az első helyet, így ebben a számban is ott lesznek az Európa-bajnokság döntőjében.

Kép: mkksz-archív

 

A rovat további hírei: Sport

Hazai búcsú a szezontól

Hazai búcsú a szezontól

2024. ápr. 20.

Hazai környezetben, a Dunaújvárosi Sportcsarnokban játssza le a 2023/2024-es szezon utolsó találkozóját a DKSE röplabda csapata a Miskolc ellen vasárnap délután öt órától.

Kulcsfontosságú meccs vár a focistákra

Kulcsfontosságú meccs vár a focistákra

2024. ápr. 20.

A Fehérvár FC második csapatának otthonában folytatják a bajnokság küzdelmeit a Dunaújváros FC labdarúgói vasárnap délelőtt tizenegy órától.

DSTV: biztató bajnoki eredmények

DSTV: biztató bajnoki eredmények

2024. ápr. 19.

Április 9-12. között rendezték meg az országos felnőtt úszó bajnokság küzdelmeit a fővárosban – szép helyi eredmények születtek. A DKSE színeiben Kenyér Lilla, Kovács-Seres Hunor és Eszenyi Ábel indult – utóbbival és Berzlánovits Éva edzővel beszélgettünk a megméretés után. Hangkép.

Győzelemmel folytatná a bajnokságot a Kohász

Győzelemmel folytatná a bajnokságot a Kohász

2024. ápr. 19.

A kiesés elől menekülő Békéscsaba lesz a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt együttesének következő bajnoki ellenfele szombaton délután öt órától.

Szegeden zárják az alapszakaszt vízilabdázóink

Szegeden zárják az alapszakaszt vízilabdázóink

2024. ápr. 19.

Amennyiben nyer Szegeden, a harmadik helyen fejezi be a bajnokság alapszakaszát a DFVE női vízilabda csapata.

DSTV: eredményes birkózók

DSTV: eredményes birkózók

2024. ápr. 18.

Legyen szó veteránokról, vagy a akár a fiatalabbakról, a DKSE birkózói rendre hozzák a szép eredményeket. Helyzetjelentést kértünk Kiss Károly edzőtől, aki beszélt az utánpótlásról, s persze Pupp Viktóriáról és Nyikos Veronikáról is. Hangkép.

Nem volt esély Gödöllőn

Nem volt esély Gödöllőn

2024. ápr. 18.

A Kistext ellen meccs nélkül nyertek, a házigazda Gödöllőtől viszont kikaptak a DSE Röplabda Akadémia fiataljai az NB II-es felnőtt bajnokságban.