Felemás kezdés az utánpótlásnál

2017. szeptember 18. (hétfő) 16:18 - spigott

A Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia serdülő és ifjúsági csapata is egy-egy győzelemmel és vereséggel kezdte az idei bajnoki küzdelmeket.

Nemcsak felnőtt együttesünk, hanem a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia utánpótlás csapatai számára is megkezdődött a bajnoki szezon. Mivel a fiatalabb korosztály küzdelmeit az idei szezonra alaposan átszervezte a Magyar Kézilabda Szövetség, így junior csapat hiányában, az ifjúságiak és a serdülők jelentik a felnőtt csapat alatti közvetlen utánpótlást. A dunaújvárosi fiatalok mindkét korosztályban két-két mérkőzést játszottak eddig a bajnokság idei kiírásában, melyet területi alapon nyugati és keleti csoportra osztottak be versenykiírásban, s a mieink utóbbiban kaptak helyet.

Képek forrása: kohaszkezi.hu

Ifjúsági együttesünk a Győr otthonában kezdte meg szereplését a sorozatban, ám sok sikerélmény nem jutott a Rába-partján a mieinknek, ugyanis a zöld-fehérek szoros, 13-11-es első félidő után simán, 32-21-re nyertek Vártok Ákos tanítványai ellen. Fiataljaink a Bajnok DSE Nemesvámos ellen javíthattak a második fordulóban, s hazai pályán hozták is a kötelezőt, s 47-24-es sikerrel szerezték meg első pontjaikat a szezonban. Akadémiánk első számú serdülő együttese szintén az ETO és a Nemesvámos ellen mérette meg magát az első két fordulóban, s a forgatókönyv is hasonló volt, mert a győriektől elszenvedett 37-24-es vereség után 26-24-re legyőzték a Bajnok DSE-t, így ifjúsági együttesünk az ötödik, míg a serdülők a hetedikhelyről várhatják a bajnoki folytatást.

A rovat további hírei: Sport

Harmadik helyek az utánpótlásban

Harmadik helyek az utánpótlásban

2018. április 26. (csütörtök)

A Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia serdülő csapata simán nyert, az ifik viszont döntetlent játszottak a korosztályos bajnokságok szerdai fordulójában.

Kovács Anna távozott a Kohásztól!

Kovács Anna távozott a Kohásztól!

2018. április 26. (csütörtök)

Felbontotta Kovács Anna szerződését a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia, így a válogatott átlövő idő előtt távozik a bajnoki tabella negyedik helyén álló együttestől.

Újra nyertek az akadémisták

Újra nyertek az akadémisták

2018. április 26. (csütörtök)

A Dunaújvárosban megrendezett Országos Gyermek Bajnokság második körében mindkét mérkőzését megnyerte a DSE Röplabda Akadémia csapata.

Kikapott a szlovénoktól a magyar válogatott

Kikapott a szlovénoktól a magyar válogatott

2018. április 25. (szerda)

A házigazda magyar válogatott 4-1-re kikapott a szlovén együttest a divízió I/A-s jégkorong-világbajnokság harmadik fordulójában, szerdán a Papp László Budapest Sportarénában, így távol került a feljutástól.

Előnyben az UVSE

Előnyben az UVSE

2018. április 25. (szerda)

Kihasználta a hazai pálya előnyét a női vízilabda bajnoki döntő első felvonásán a címvédő UVSE, mely 7-5-re nyert az emberelőnyeivel rosszul gazdálkodó DUE-Maarsk Graphics csapata ellen.

Átrobogott a Kohászon a Fradi

Átrobogott a Kohászon a Fradi

2018. április 25. (szerda)

Támadásban és védekezésben is gyengén teljesített, így nagyon sima vereséget szenvedett a Ferencváros elleni mérkőzésen a DKKA női kézilabda csapata. A fővárosiak már a 7. percben hat góllal vezettek, végig irányították a játékot, s végül 35-25-re győzték le kézilabdázóinkat a Dunaújvárosi Sportcsarnokban.

Továbbra is a negyedik helyen

Továbbra is a negyedik helyen

2018. április 25. (szerda)

A Dunaújváros PASE U14-es labdarúgó csapata nyerni tudott, az U15-ösök viszont csak döntetlent játszottak legutóbbi bajnoki mérkőzésükön.