Felemás kezdés az utánpótlásnál

2017. szeptember 18. (hétfő) 16:18 - spigott

A Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia serdülő és ifjúsági csapata is egy-egy győzelemmel és vereséggel kezdte az idei bajnoki küzdelmeket.

Nemcsak felnőtt együttesünk, hanem a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia utánpótlás csapatai számára is megkezdődött a bajnoki szezon. Mivel a fiatalabb korosztály küzdelmeit az idei szezonra alaposan átszervezte a Magyar Kézilabda Szövetség, így junior csapat hiányában, az ifjúságiak és a serdülők jelentik a felnőtt csapat alatti közvetlen utánpótlást. A dunaújvárosi fiatalok mindkét korosztályban két-két mérkőzést játszottak eddig a bajnokság idei kiírásában, melyet területi alapon nyugati és keleti csoportra osztottak be versenykiírásban, s a mieink utóbbiban kaptak helyet.

Képek forrása: kohaszkezi.hu

Ifjúsági együttesünk a Győr otthonában kezdte meg szereplését a sorozatban, ám sok sikerélmény nem jutott a Rába-partján a mieinknek, ugyanis a zöld-fehérek szoros, 13-11-es első félidő után simán, 32-21-re nyertek Vártok Ákos tanítványai ellen. Fiataljaink a Bajnok DSE Nemesvámos ellen javíthattak a második fordulóban, s hazai pályán hozták is a kötelezőt, s 47-24-es sikerrel szerezték meg első pontjaikat a szezonban. Akadémiánk első számú serdülő együttese szintén az ETO és a Nemesvámos ellen mérette meg magát az első két fordulóban, s a forgatókönyv is hasonló volt, mert a győriektől elszenvedett 37-24-es vereség után 26-24-re legyőzték a Bajnok DSE-t, így ifjúsági együttesünk az ötödik, míg a serdülők a hetedikhelyről várhatják a bajnoki folytatást.

A rovat további hírei: Sport

Vereség és búcsú a kupától

Vereség és búcsú a kupától

2018. január 20. (szombat)

Fájdalmas 31-28 vereséget szenvedett Békéscsabán a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia együttese a Magyar Kupa negyedik fordulójában. Együttesünk az első félidő után még vezetett, ám a fordulás után nagyon gyengén játszott, így a hazaiak megérdemelten jutottak tovább a sorozat következő körébe.

Munkában az utánpótlás

Munkában az utánpótlás

2018. január 20. (szombat)

A Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia hat korosztályos együttese is hazai pályán méreti meg magát a Téli Kupa küzdelmeiben.

Vereség az első csoportmeccsen

Vereség az első csoportmeccsen

2018. január 19. (péntek)

Az emberelőnyös lehetőségeit jobban kihasználó Sabadell 13-8-ra nyerte az Euroliga első csoportmérkőzését DUE-Maarks Graphics női vízilabdázói ellen.

Megkezdődött a Carissa Kupa

Megkezdődött a Carissa Kupa

2018. január 19. (péntek)

A sport és a jótékonyság jegyében rendezik meg mától egészen vasárnapig a XVI. Carissa Kupa kispályás labdarúgó torna küzdelmeit, melynek zárónapja rengeteg élményt ígér a sportág szerelmeseinek.

Megtört egy rossz sorozat

Megtört egy rossz sorozat

2018. január 19. (péntek)

Megszerezte első pontjait a Dunaújvárosi Futsal Bajnokság hatodik fordulójában az eddig még nyeretlen Papa SE együttese is.

Kupafeladatok előtt a Kohász

Kupafeladatok előtt a Kohász

2018. január 19. (péntek)

Nehéz, de nem megoldhatatlan feladat vár női kézilabdázóinkra szombaton délután öt órától a Békéscsaba elleni Magyar Kupa összecsapáson.

Címet védene a futsal válogatott

Címet védene a futsal válogatott

2018. január 18. (csütörtök)

Idén Magyarország, azon belül Debrecen lesz a házigazdája a visegrádi négyek futsaltornájnak, számolt be a Magyar Labdarúgó Szövetség honlapja.