Szentesi siker az emléktornán

Szárszó Lajos - 2017. szeptember 17. 16:29

Kiváló mérkőzéseket, kőkemény összecsapásokat hozott a péntektől vasárnapig, a Fabó Éva Sportuszodában megrendezett III. Nemzetközi Sipos Edit Emléktorna.

Nagyszerű rendezés, kiváló mérkőzések, és meglepő végeredmények jellemezték a III. Nemzetközi Sipos Edit Emléktornát, melyen öt junior női együttes vett részt. A Csúcsrajárók Alapítvány A Vízilabda Utánpótlásért és a DFVE szervezésében lezajlott, péntektől vasárnapig zajló torna remek példája volt annak, hogy hogyan méltóan megemlékezni egy olyan kiváló vízilabdázóról, mint amilyen a mindössze 38 évet élt Sipos Edit volt. Az emléktorna remek lehetőséget adott a junior korosztályban szereplő lányoknak arra, hogy a bajnoki rajt előtt felmérjék, jelen pillanatban hol tartanak, melyek az erősségeik és a gyengéik.

Primász Ágnes, szakosztályvezető: Nagy öröm, hogy Dunaújváros adott otthont a III. Sipos Edit emléktornának, ahol a fiatal tehetségeink tudták megmutatni tudásukat. Nagyon jó hangulatban sportszerű mérkőzéseket játszottak a lányok. Tegnap este egy játékos közös vacsorával leptük meg a csapatokat, amely még jobban összefűzte a már köztük lévő barátságot. Az edzők egyöntetű véleménye az volt, hogy nagyon elégedettek voltak a szervezéssel és a színvonallal egyaránt. A dunaújvárosi lányok szépen szerepeltek, de azt tudni kell róluk, hogy ők ellenfeleiknél fiatalabbak voltak. Ez a korosztályunk, vagyis az ifjúsági csapat számunkra sajnos lyukas korosztály, hiszen csak két játékosunk éri el ezt a kort, a többiek még serdülők. Ők viszont nagyon odatették magukat. Jó volt látni, hogy a náluk idősebbek ellen remekül helyt álltak. A fejlődés szemmel látható rajtuk, így bízhatunk abban, hogy a jövőben számos örömet okoznak még a dunaújvárosiak számára.

Pénteki eredmények

Dunaújváros – Tatabánya 7:12
Eger – Zenta 25:4

Szombati eredmények

10:00 Eger - Szentes 7:15
11:15 Tatabánya - Zenta 25:2
14:00 Eger – Dunaújváros 7:9
15:15 Szentes – Tatabánya 9:9
16:30 Dunaújváros – Zenta 24:9

Vasárnapi eredmények

10:00 Zenta - Szentes 7:21
11:15 Tatabánya – Eger 14:13
12:30 Dunaújváros – Szentes 11:17

A torna végeredménye: 1. helyezett: Szentes, 2. helyezett: Tatabánya, 3. helyezett: Dunaújváros, 4. helyezett: Eger, 5. helyezett: Zenta

A rovat további hírei: Sport

Nem borult a papírforma Miskolcon

Nem borult a papírforma Miskolcon

2024. már. 28.

Három szettben szenvedett vereséget Miskolcon a DKSE röplabda csapata az Extraliga alsóházának szerda esti összecsapásán.

Biztosan hozta a kötelezőt a DFVE

Biztosan hozta a kötelezőt a DFVE

2024. már. 28.

Mindössze öt gólt kapva aratott sima győzelmet a DFVE női vízilabda csapata a III. Ker. TVE elleni bajnokin a Fabó Éva Sportuszodában szerdán este.

Hazai pályán vágna vissza a NEKA-nak a Kohász

Hazai pályán vágna vissza a NEKA-nak a Kohász

2024. már. 27.

Fontos találkozó vár a DKKA női kézilabdázóira a balatonboglári akadémisták ellen csütörtökön délután öt órától.

Kizárták az DAB-ASP-t a rájátszásból

Kizárták az DAB-ASP-t a rájátszásból

2024. már. 27.

Jogosulatlan szereplés miatt az ellenfeleknek írták jóvá a DAB-ASP Andersen Ligás negyeddöntőjének és elődöntőjének mérkőzéseit. A sorozatból így kizárt dunaújvárosiak fellebbezést nyújtanak be a döntés ellen.

Fontos pontokra hajt a DFVE

Fontos pontokra hajt a DFVE

2024. már. 27.

A III. Ker. TVE elleni hazai összecsapással folytatja az OB I-es pontvadászat alapszakaszát a DFVE női vízilabda csapata ma este hét órától.

DSTV: újabb öt év az elnökségben

DSTV: újabb öt év az elnökségben

2024. már. 26.

A Magyar Birkózó Szövetség újabb 5 évre választotta az elnökség tagjává Mátyás Gábort, a DKSE ügyvezető elnökét. A szakemberrel az elnökségben végzett munkáról, annak céljairól, valamint arról is beszélgettünk, hogy ennek milyen hatásai lesznek a DKSE birkózó szakosztályára. Hangkép.

Biztos siker a felnőttek között

Biztos siker a felnőttek között

2024. már. 26.

A Szigetszentmiklós elleni hatgólos győzelemmel folytatta az NB II-es felnőtt bajnokság alsóházi pontvadászatát a DKKA U21-es együttese.