Gólzápor az Acerbis Osztályban

2017. október 20. (péntek) 16:10 - spigott

A hét gólt szerző Mazán Balázs vezérletével aratott 9-6-os győzelmet a Dunaferr Vasas együttese a városi kispályás labdarúgó bajnokság Acerbis Osztályának csütörtöki mérkőzésén.

Két mérkőzéssel folytatódott, s fejeződött is be egyben csütörtökön este a városi kispályás labdarúgó bajnokság Acerbis Osztályának nyolcadik fordulója a Lorántffy iskola műfüves pályáján. A nap első találkozóját a középmezőny végén helyezkedő Szil-Ker Ablak és a sereghajtó, még pont nélkül álló Siker Ablak GSV csapatai vívták egymással, ám a legutóbbi két meccsét megnyerő Szil-Ker ezúttal esélyt sem adott ellenfelének, hiszen az első félidő után már 5-1-re vezetett, s végül 9-4-es sikerrel lépett előre a tabella hatodik helyére.

Este nyolc órától a minifutball vb-ről hazatérő válogatottjaival kiegészült Dunaferr Vasas mérette meg magát az utolsó előtti Kemi-Ker Kft. ellen. Tóth Imre együtteséből azonban nem Sós Márkó, vagy Rajz Miklós vitte a prímet az összesen tizenöt gólt hozó mérkőzésen, hanem Mazán Balázs, aki összesen hét alkalommal talált be a jól küzdő Kemi-Ker kapujába, óriási mértékben hozzájárulva így a Dunaferr háromgólos, 9-6-os győzelméhez.

Eredmények

Szil-Ker Ablak – Siker Ablak GSV 9-4 (5-1)
Kemi-Ker Kft. – Dunaferr Vasas 6-9 (3-5)

Az Acerbis Osztály állása a 8. forduló után: 1. Karmacsi Autó FC 24 pont, 2. Steelworkers 18 pont, 3. Dunaferr Vasas 18 pont, 4. Dunabiztos Micro 15 pont, 5. Fejó-Therm Kft. 10 pont, 6. Szil-Ker Ablak 9 pont, 7. SZP-Asztalos SE 5 pont, 8. GBB Kft. 5 pont, 9. Kemi-Ker Kft. 4 pont, 10. Siker Ablak GSV 0 pont.

A rovat további hírei: Sport

Tisztes helytállás a Steelers ellen

Tisztes helytállás a Steelers ellen

2018. június 17. (vasárnap)

Alaposan megnehezítette a favorit Miskolc Steelers dolgát az alapszakasz utolsó mérkőzésén a DAK Acél Dunaújváros Gorillaz amerikai futball csapata.

Döntetlennel zártak a magyarok

Döntetlennel zártak a magyarok

2018. június 17. (vasárnap)

A harmadik helyen végzett a debreceni Négy Nemzet Tornáján a magyar női junior kézilabda válogatott.

Együtt a pályán egy nemes ügyért

Együtt a pályán egy nemes ügyért

2018. június 16. (szombat)

Több, mint 700 ezer forint támogatás gyűlt össze a Dunaújváros Team és a Dárdai Hertha Team jótékonysági labdarúgó mérkőzésen, melyen a szekszárdi Horváth Péter gyógyulásának elősegítéséhez járultak hozzá a résztvevők.

A fejlődés éve volt

A fejlődés éve volt

2018. június 16. (szombat)

Látványos fejlődésen ment keresztül a dunaújvárosi röplabdasport, melynek alapját a DSE Röplabda Akadémia eredményei adták.

Az arénában kezdődik a show

Az arénában kezdődik a show

2018. június 16. (szombat)

Jótékonysági mérkőzésen lép pályára a Dunaújvárosi Stadionban szombaton délután öt órakor a Dárdai Pállal felálló a Hertha Team a Kohász és a Dunaferr egykori labdarúgói ellen.

Vereség a hollandoktól

Vereség a hollandoktól

2018. június 16. (szombat)

Hiába Klujber Katrin tizenhat gólja, 38-37-es vereséget szenvedett a hollandok elleni mérkőzésen a világbajnokságra készülő magyar női junior kézilabda válogatott.

Sima győzelemmel kezdtek a juniorok

Sima győzelemmel kezdtek a juniorok

2018. június 15. (péntek)

Magabiztos, 32-20-as sikert aratott az ukránok elleni edzőmérkőzésen a hazai rendezésű U20-as világbajnokságra készülő magyar női junior kézilabda válogatott.