Fotósunk a legjobbak között!

2017. november 22. (szerda) 15:48 - Molnár Emese

Cserna Gábor polgármester egy múlt heti sajtótájékoztatója elején virágcsokorral köszöntötte fotóriporterünket, Sándor Juditot.

Azon nyomban átfuttattuk fejünkben a dátumokat, vajon születésnapja, esetleg névnapja lehet-e a kolléganőnknek, amiről megfeledkeztünk. Ám a polgármester elmondta, Sándor Judit egyik sportfotójával sikerrel pályázott az önkormányzat az E.ON által meghirdetett pályázaton.

Cserna Gábor elmondta, az önkormányzat minden évben pályázik az E.ON által meghirdetett naptárfotó pályázatra, hogy népszerűsítsék városunk értékeit. A 2018-as kiírás témája a „Sportoljunk együtt!” volt, amelyre olyan képeket várt a szolgáltató,  amelyek közösségi életérzéseket, helyi sporteseményeket, sportcsarnokokat, tornacsarnokokat mutatnak be. A pályázat részeként három fotót küldhetett el az önkormányzat, köztük a Dunaújváros Online és a Dunaújváros Közéleti Hetilap fotóriporterének képét.

A nyertes kép

Sándor Judit a Santa Claus elnevezésű utánpótlás jégkorong kupán készítette a képet, amely az E.ON tájékoztatása alapján bekerül a 2018-as naptárukba. A pályázat része az is, hogy a nyertesek különféle irodagépekkel gazdagodhatnak, így városunk polgármesteri hivatala egy laminálógépet vehet majd át.

A sikeres pályázat apropóján virágcsokorral köszönte meg Sándor Judit munkáját Cserna Gábor polgármester.

Fotó: Zsedrovits Enikő

 

A rovat további hírei: Mozaik

A tél legkeményebb napjai jönnek?

A tél legkeményebb napjai jönnek?

2018. február 19. (hétfő)

A hétfői napsütéses idő után keddtől egészen péntekig újra az évszaknak megfelelő, télies idő várható. A dunántúli megyékben ráadásul szinte végig havazás várható, egyes térségekben 15-20 centiméternyi friss hó is hullhat egyes napokon.

Csak a teljes leszokás ér valamit

Csak a teljes leszokás ér valamit

2018. február 19. (hétfő)

A legújabb kutatási eredmények rossz hírt jelentenek a dohányosoknak: csak a teljes leszokás csökkenti a szív-érrendszeri betegségek rizikóját. Dr. Vaskó Péter, a Budai Kardioközpont szakorvosa világított rá az összefüggésekre.

Még nem fog kitavaszodni

Még nem fog kitavaszodni

2018. február 19. (hétfő)

A következő napokban ismét többfelé várható csapadék, havas eső, havazás is. Többször lesz erős a szél, a hétvégén lehűlés is várható: néhol mínusz 10 foknál is hidegebb lehet - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből.

Horváth Tamás A Dal döntőjében

Horváth Tamás A Dal döntőjében

2018. február 18. (vasárnap)

Az AWS és a Viszlát nyár című szerzemény nyerte 46 ponttal a közmédia dalválasztó showműsora, A Dal 2018 második elődöntőjét szombaton. Horváth Tamás a közönség szavazataival jutott tovább.

Az újabb havazás sem kizárt

Az újabb havazás sem kizárt

2018. február 17. (szombat)

A következő napokban ismét többfelé várható csapadék, eső, kisebb havazás. A havas, ködös területeken néhol napközben is fagypont körül alakul a hőmérséklet, míg másutt 7-8 Celsius-fokig is melegszik a levegő - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből.

Jelmezek helyett tánc

Jelmezek helyett tánc

2018. február 17. (szombat)

A farsangi ünnepség a Móricz iskolában mindig a megszokott módon zajlik, ami rendszerint abból áll, hogy az osztályok közös produkciót adnak elő és nagyon jól érzik magukat egészen kora estig. Akárcsak idén.

Hamvazószerda a Nagyböjt kezdete

Hamvazószerda a Nagyböjt kezdete

2018. február 13. (kedd)

Ebben az évben a római katolikus naptár szerint február 14. napjára esik Hamvazószerda, mely a Nagyböjt kezdete. A nagyböjti idő célja Húsvét ünneplésének előkészítése. A nagyböjti idő Hamvazószerdától a Húsvétvasárnapot megelőző Nagycsütörtök estéjéig (az esti szentmise megkezdéséig) tart.