Fotósunk a legjobbak között!

2017. november 22. (szerda) 15:48 - Molnár Emese

Cserna Gábor polgármester egy múlt heti sajtótájékoztatója elején virágcsokorral köszöntötte fotóriporterünket, Sándor Juditot.

Azon nyomban átfuttattuk fejünkben a dátumokat, vajon születésnapja, esetleg névnapja lehet-e a kolléganőnknek, amiről megfeledkeztünk. Ám a polgármester elmondta, Sándor Judit egyik sportfotójával sikerrel pályázott az önkormányzat az E.ON által meghirdetett pályázaton.

Cserna Gábor elmondta, az önkormányzat minden évben pályázik az E.ON által meghirdetett naptárfotó pályázatra, hogy népszerűsítsék városunk értékeit. A 2018-as kiírás témája a „Sportoljunk együtt!” volt, amelyre olyan képeket várt a szolgáltató,  amelyek közösségi életérzéseket, helyi sporteseményeket, sportcsarnokokat, tornacsarnokokat mutatnak be. A pályázat részeként három fotót küldhetett el az önkormányzat, köztük a Dunaújváros Online és a Dunaújváros Közéleti Hetilap fotóriporterének képét.

A nyertes kép

Sándor Judit a Santa Claus elnevezésű utánpótlás jégkorong kupán készítette a képet, amely az E.ON tájékoztatása alapján bekerül a 2018-as naptárukba. A pályázat része az is, hogy a nyertesek különféle irodagépekkel gazdagodhatnak, így városunk polgármesteri hivatala egy laminálógépet vehet majd át.

A sikeres pályázat apropóján virágcsokorral köszönte meg Sándor Judit munkáját Cserna Gábor polgármester.

Fotó: Zsedrovits Enikő

 

A rovat további hírei: Mozaik

Ezer lámpás éjszakája

Ezer lámpás éjszakája

2018. május 23. (szerda)

Az eltűnt gyermekek világnapja május 25., ehhez kapcsolódóan vasárnap nyolcadik alkalommal rendezik meg az Ezer lámpás éjszakája programsorozatot, Dunaújvárosban is.

Zivatarokkal tarkított hetünk lesz

Zivatarokkal tarkított hetünk lesz

2018. május 21. (hétfő)

héten is folytatódik a változékony idő: a napsütés mellett többször várható zápor, zivatar. Ezzel együtt kissé melegszik a levegő, többfelé 25 Celsius-fok felett alakulnak a maximumok - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből.

Eső áztatja a hosszú hétvégét

Eső áztatja a hosszú hétvégét

2018. május 19. (szombat)

Sok lesz a napsütés, de többször várható zápor, helyenként zivatar is a hosszú hétvégén. A hőmérséklet-maximumok továbbra is 20-25 fok körül alakulnak - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből.

Aki lemarad, kimarad

Aki lemarad, kimarad

2018. május 16. (szerda)

Már csak kétezer bérlet maradt az idei Fezen Fesztiválra. A hetijeggyel bulizni vágyóknak csipkedniük kell magukat, hiszen már tavaly is elfogyott minden bérlet a fesztivál kezdete előtt egy hónappal.

Elindult a jegyértékesítés

Elindult a jegyértékesítés

2018. május 16. (szerda)

Már nem csak az online felületeken, hanem a város több pontján is elérhetőek a DUDIK fesztiválra szóló belépőjegyek.

Lehűlés jön sok csapadékkal

Lehűlés jön sok csapadékkal

2018. május 13. (vasárnap)

Csapadékosabb, szelesebb és hűvösebb idő várható a jövő héten. Többször várhatóak záporok, zivatarok, a maximumok pedig jellemzően inkább 20 fok körül, sőt több helyen az alatt alakulnak - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből.

Magányosok mulatsága

Magányosok mulatsága

2018. május 13. (vasárnap)

A Magányosok Klubja tagjai május 12-én, szombaton 14 órától várták az érdeklődőket a Munkásművelődési Központba, egy zenés-táncos mulatságra. A rendezvényes Magyar Rózsa lépett fel.