Fotósunk a legjobbak között!

2017. november 22. (szerda) 15:48 - Molnár Emese

Cserna Gábor polgármester egy múlt heti sajtótájékoztatója elején virágcsokorral köszöntötte fotóriporterünket, Sándor Juditot.

Azon nyomban átfuttattuk fejünkben a dátumokat, vajon születésnapja, esetleg névnapja lehet-e a kolléganőnknek, amiről megfeledkeztünk. Ám a polgármester elmondta, Sándor Judit egyik sportfotójával sikerrel pályázott az önkormányzat az E.ON által meghirdetett pályázaton.

Cserna Gábor elmondta, az önkormányzat minden évben pályázik az E.ON által meghirdetett naptárfotó pályázatra, hogy népszerűsítsék városunk értékeit. A 2018-as kiírás témája a „Sportoljunk együtt!” volt, amelyre olyan képeket várt a szolgáltató,  amelyek közösségi életérzéseket, helyi sporteseményeket, sportcsarnokokat, tornacsarnokokat mutatnak be. A pályázat részeként három fotót küldhetett el az önkormányzat, köztük a Dunaújváros Online és a Dunaújváros Közéleti Hetilap fotóriporterének képét.

A nyertes kép

Sándor Judit a Santa Claus elnevezésű utánpótlás jégkorong kupán készítette a képet, amely az E.ON tájékoztatása alapján bekerül a 2018-as naptárukba. A pályázat része az is, hogy a nyertesek különféle irodagépekkel gazdagodhatnak, így városunk polgármesteri hivatala egy laminálógépet vehet majd át.

A sikeres pályázat apropóján virágcsokorral köszönte meg Sándor Judit munkáját Cserna Gábor polgármester.

Fotó: Zsedrovits Enikő

 

A rovat további hírei: Mozaik

Várostörténeti montázs a Rómain

Várostörténeti montázs a Rómain

2018. augusztus 16. (csütörtök)

Régi városképekből készült graffiti a Római városrész elején lévő kerítés falán.

Visszavonták a vörös kódot

Visszavonták a vörös kódot

2018. augusztus 14. (kedd)

Visszavonták a hőség miatt korábban kiadott vörös kód figyelmeztetést - írta az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) a kormány honlapján.

Riasztások a megyére!

Riasztások a megyére!

2018. augusztus 14. (kedd)

Több dunántúli megyében már másodfokú riasztásokat is kiadtak a heves zivatarok veszélye miatt. A következő órákban olyan zivatarok várhatók, amelyeket heves szél, nagyméretű jég kísérhet.

Nálunk rendezik meg az első Scoutland fesztivált

Nálunk rendezik meg az első Scoutland fesztivált

2018. augusztus 14. (kedd)

Idén már végképp bebizonyította a Szalki-sziget, hogy keresve sem találni jobb helyszínt egy tábornak, vagy fesztiválnak, ezúttal pedig a kettő keresztezéséből született első Scoutland fesztiválnak ad majd otthont a szabadstrand.

Nem adja fel a kánikula

Nem adja fel a kánikula

2018. augusztus 13. (hétfő)

Hétfőn sok napsütésre, kevés gomolyfelhőre számíthatunk csapadékra kicsi az esély. Országos hőség (30-35 fok) várható.

Véget ért a dinnyeszezon Fejérben

Véget ért a dinnyeszezon Fejérben

2018. augusztus 11. (szombat)

Véget ért a dinnyeszezon Fejér megyében, a nyár eleji sok csapadék, majd az azt követő hőség is megviselte a termést - közölte a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Fejér megyei szervezete pénteken az MTI-vel.

Átmeneti enyhülés jön

Átmeneti enyhülés jön

2018. augusztus 11. (szombat)

A hétvégén néhol lehetnek záporok, zivatarok. A kánikula csak átmenetileg enyhül kissé, többfelé továbbra is 30 fok felett alakulnak a maximumok - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből.