Fotósunk a legjobbak között!

2017. november 22. (szerda) 15:48 - Molnár Emese

Cserna Gábor polgármester egy múlt heti sajtótájékoztatója elején virágcsokorral köszöntötte fotóriporterünket, Sándor Juditot.

Azon nyomban átfuttattuk fejünkben a dátumokat, vajon születésnapja, esetleg névnapja lehet-e a kolléganőnknek, amiről megfeledkeztünk. Ám a polgármester elmondta, Sándor Judit egyik sportfotójával sikerrel pályázott az önkormányzat az E.ON által meghirdetett pályázaton.

Cserna Gábor elmondta, az önkormányzat minden évben pályázik az E.ON által meghirdetett naptárfotó pályázatra, hogy népszerűsítsék városunk értékeit. A 2018-as kiírás témája a „Sportoljunk együtt!” volt, amelyre olyan képeket várt a szolgáltató,  amelyek közösségi életérzéseket, helyi sporteseményeket, sportcsarnokokat, tornacsarnokokat mutatnak be. A pályázat részeként három fotót küldhetett el az önkormányzat, köztük a Dunaújváros Online és a Dunaújváros Közéleti Hetilap fotóriporterének képét.

A nyertes kép

Sándor Judit a Santa Claus elnevezésű utánpótlás jégkorong kupán készítette a képet, amely az E.ON tájékoztatása alapján bekerül a 2018-as naptárukba. A pályázat része az is, hogy a nyertesek különféle irodagépekkel gazdagodhatnak, így városunk polgármesteri hivatala egy laminálógépet vehet majd át.

A sikeres pályázat apropóján virágcsokorral köszönte meg Sándor Judit munkáját Cserna Gábor polgármester.

Fotó: Zsedrovits Enikő

 

A rovat további hírei: Mozaik

Viharos széllel rekordközeli meleg érkezik

Viharos széllel rekordközeli meleg érkezik

2017. december 11. (hétfő)

Viharos széllel érkezik a rekordközeli meleg a jövő hét első napjaiban - hívta fel a figyelmet az Országos Meteorológiai Szolgálat a honlapján. Az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzés szerint a hét elején akár 18 fok is lehet, a hét második felében ismét lehűlés jön, havas eső, hó is eshet.

Ünnepváró kézműveskedés

Ünnepváró kézműveskedés

2017. december 10. (vasárnap)

Kicsik és nagyok is jól érezhették magukat szombaton a Munkásművelődési Központ Ünnepváró családi napján.

Kezdődik a vásárlási őrület

Kezdődik a vásárlási őrület

2017. december 09. (szombat)

A karácsony előtti két hét az év legforgalmasabb időszaka az üzletekben, az Országos Kereskedelmi Szövetség (OKSZ) becslése szerint ajándékokra az idén 100 milliárd forint körüli összeget költenek a családok, 3-4 százalékkal többet a tavalyinál, de nem zárható ki nagyobb emelkedés sem - mondta Vámos György, a szervezet főtitkára az MTI-nek.

Esőből havazás, langyosból fagy

Esőből havazás, langyosból fagy

2017. december 09. (szombat)

Erős szélre, csapadékra: esőre és hóra is készülni kell a hétvégén. Kezdetben 10 fok körüli maximumok lesznek, a hét végére viszont lehűlés érkezik, s napközben is fagypont körül alakul a hőmérséklet - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből.

Egy programdús év végén

Egy programdús év végén

2017. december 08. (péntek)

Mozgalmas évet tudhatnak maguk mögött Dunaújvárosi Epilepsziások Egyesületének tagjai, amit természetesen egy nagy ünnepséggel zártak a Római városrészi Közösségi Szolgáltató Pontban.

A karácsonyfa nem csak díszlet

A karácsonyfa nem csak díszlet

2017. december 08. (péntek)

Karácsony közeledtével a Bartók színház is felkészült az ünnepekre, az aula csütörtöktől egy szépen feldíszített fenyőfával várja a látogatókat, ami az Arany iskola kisdiákjai munkáját dicséri.

Nem kell felülni a rémhíreknek!

Nem kell felülni a rémhíreknek!

2017. december 05. (kedd)

Rémhír az a közösségi médiában terjedő állítás, hogy nem biztonságos az érintős (PayPass rendszerű) bankkártya - jelentette ki az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) bűnmegelőzési osztályának vezetője az ORFK és a Magyar Bankszövetség közös sajtótájékoztatóján kedden Budapesten.