Bravúros szereplés a birkózóknál

2017. december 7. (csütörtök) 8:00 - spigott

Egy ezüstéremmel, s több nagyon értékes helyezéssel zárták közelmúltban megrendezett versenyeiket a Dunaferr SE fiatal birkózói.

Két versenyen is részt vettek a közelmúltban a Dunaferr SE birkózói, akik közül a diák és utánpótlás korcsoport tehetségei Esztergomban, a Lány Országos Csapatbajnokságon szerepeltek. A Dunaferr SE csapatát sajnos már a sorsolásnál elkerülte a szerencse, mivel minkét csoportban rendkívül nehéz ellenfeleket kaptak, ám az utánpótlás korcsoportban ennek ellenére is sikerült továbbjutniuk, s a folytatásban három győzelmet aratva végeztek a rendkívül előkelő ötödik helyen. Nem véletlenül volt büszke Tombor István edző, ugyanis olyan együtteseket sikerült legyőzniük, mint az ESMTK, a Dorog és a Cegléd. Sajnos ezt a bravúrt nem tudták megismételni a diák korcsoportban, mert hiába vívtak soros izgalmas mérkőzéseket ellenfeleikkel, egy-egy taktikai fegyelmezetlenség miatt, nem ők jöttek ki győztesen a csatákból. Mint az Tombor István edző beszámolójából kiderült, elsősorban emiatt végeztek a mezőny második felében.

Tombor István vezetőedző, Paulus László edző
középső sor: Tóth Cintia, Hudák Réka, Schrick Alina, Horváth Alexandra, Potesz Diána, Nárai Alexa, Nyikos Veronika
első sor: Péntek Vanessza, Pup Viktória, Hajdu Vanessza, Győri Viviána, Takács Petra

A gyermek és a serdülő korosztály képviselői Győrben versenyeztek, ahol Klauz László Nemzetközi Birkózó Emlékgálán, ahol hét ország négyszáz birkózója lépett szőnyegre. a mieink célja elsősorban a tapasztalatszerzés és a meccsrutin megszerzése volt a viadalon, ugyanis egy nemzetközi verseny légköre és az ellenfelek is teljesen mások, mint egy hazai versenyen. Mint azt Fehér Krisztián edző elmondta, a gyermek korosztály képviselői bátran, okosan birkóztak, Garbacz Bence három győztes és két vesztes mérkőzést követően az ötödik helyen végzett, míg Csöregi Zalán is jól kezdett, több meccset is nyert, ám a hajrára elfáradt, s nem jutott a legjobb hat közé. Sallai Sándor a serdülő korcsoportban nyújtott jó teljesítményt, s három győztes mérkőzéssel a háta mögött jutott be a döntőbe, ahol sokáig vezetett jóval erősebb ellenfelével szemben, ám a meccs második felében kijött vetélytársa erőfölénye, így Sándor végül a második helyen végzett.

A rovat további hírei: Sport

Nagy különbségek az Aranyban!

Nagy különbségek az Aranyban!

2017. december 12. (kedd)

A legszorosabb eredményt a Perkátai SE tízgólos sikere jelentette a Dunaújvárosi Futsal Bajnokság harmadik fordulójának nyitónapján.

Folytatódott a DAB sikerszériája

Folytatódott a DAB sikerszériája

2017. december 11. (hétfő)

Rengeteg helyzetet kihagyott, de így is simán nyert a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata a Fehérvári Titánok elleni összecsapáson az Erste Ligában.

Ezúttal nem volt esélye a Dunaferrnek

Ezúttal nem volt esélye a Dunaferrnek

2017. december 11. (hétfő)

A Dunaferr vezető gólja után nagyon felpörgette játékát a Berettyóújfalu, akik végül hat gólos különbséggel győzték le a mieinket.

Kiváló évet zárt a kajak-kenu szakosztály

Kiváló évet zárt a kajak-kenu szakosztály

2017. december 11. (hétfő)

A 2017-es év aranybetűkkel lesz beírva a Dunaferr SE kajak-kenu szakosztályának emlékkönyvébe, hiszen sportolóik eredményei alapján fennállásuk legsikeresebb évét zárták.

A jól elvégzett munka öröme

A jól elvégzett munka öröme

2017. december 11. (hétfő)

Hazai és nemzetközi sikerekben gazdag, szép és eredményes esztendőt hagyott maga mögött a Dunaferr SE úszó szakosztálya.

Ismét cseh öröm a jégpályán

Ismét cseh öröm a jégpályán

2017. december 11. (hétfő)

Az U10-es torna után az U9-esek között is cseh siker született a Santa Claus Kupa elnevezésű utánpótlás jégkorong tornán a Dunaújvárosi Jégcsarnokban.

Megyei rangadó a jégcsarnokban

Megyei rangadó a jégcsarnokban

2017. december 11. (hétfő)

A Fehérvári Titánok ellen szerezné meg újabb győzelmét ma este nyolc órától a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata az Erste Ligában.