Bravúros szereplés a birkózóknál

2017. december 7. (csütörtök) 8:00 - spigott

Egy ezüstéremmel, s több nagyon értékes helyezéssel zárták közelmúltban megrendezett versenyeiket a Dunaferr SE fiatal birkózói.

Két versenyen is részt vettek a közelmúltban a Dunaferr SE birkózói, akik közül a diák és utánpótlás korcsoport tehetségei Esztergomban, a Lány Országos Csapatbajnokságon szerepeltek. A Dunaferr SE csapatát sajnos már a sorsolásnál elkerülte a szerencse, mivel minkét csoportban rendkívül nehéz ellenfeleket kaptak, ám az utánpótlás korcsoportban ennek ellenére is sikerült továbbjutniuk, s a folytatásban három győzelmet aratva végeztek a rendkívül előkelő ötödik helyen. Nem véletlenül volt büszke Tombor István edző, ugyanis olyan együtteseket sikerült legyőzniük, mint az ESMTK, a Dorog és a Cegléd. Sajnos ezt a bravúrt nem tudták megismételni a diák korcsoportban, mert hiába vívtak soros izgalmas mérkőzéseket ellenfeleikkel, egy-egy taktikai fegyelmezetlenség miatt, nem ők jöttek ki győztesen a csatákból. Mint az Tombor István edző beszámolójából kiderült, elsősorban emiatt végeztek a mezőny második felében.

Tombor István vezetőedző, Paulus László edző
középső sor: Tóth Cintia, Hudák Réka, Schrick Alina, Horváth Alexandra, Potesz Diána, Nárai Alexa, Nyikos Veronika
első sor: Péntek Vanessza, Pup Viktória, Hajdu Vanessza, Győri Viviána, Takács Petra

A gyermek és a serdülő korosztály képviselői Győrben versenyeztek, ahol Klauz László Nemzetközi Birkózó Emlékgálán, ahol hét ország négyszáz birkózója lépett szőnyegre. a mieink célja elsősorban a tapasztalatszerzés és a meccsrutin megszerzése volt a viadalon, ugyanis egy nemzetközi verseny légköre és az ellenfelek is teljesen mások, mint egy hazai versenyen. Mint azt Fehér Krisztián edző elmondta, a gyermek korosztály képviselői bátran, okosan birkóztak, Garbacz Bence három győztes és két vesztes mérkőzést követően az ötödik helyen végzett, míg Csöregi Zalán is jól kezdett, több meccset is nyert, ám a hajrára elfáradt, s nem jutott a legjobb hat közé. Sallai Sándor a serdülő korcsoportban nyújtott jó teljesítményt, s három győztes mérkőzéssel a háta mögött jutott be a döntőbe, ahol sokáig vezetett jóval erősebb ellenfelével szemben, ám a meccs második felében kijött vetélytársa erőfölénye, így Sándor végül a második helyen végzett.

A rovat további hírei: Sport

Franciaország az élen, Magyarország az 51.

Franciaország az élen, Magyarország az 51.

2018. augusztus 16. (csütörtök)

A világbajnok Franciaország vezeti a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) friss világranglistáját, melyet csütörtökön hoztak nyilvánosságra.

A Rákosmente következik

A Rákosmente következik

2018. augusztus 16. (csütörtök)

Sorozatban harmadik győzelmére készül a Dunaújváros PASE labdarúgó csapata az NB III Közép Csoportjának hétvégi fordulójában.

Kovács Zsófia ismét munkába állt

Kovács Zsófia ismét munkába állt

2018. augusztus 16. (csütörtök)

Műtétje, s egy hosszabb kihagyás után áll ismét a szerekhez Kovács Zsófia, a Dunaferr SE Európa-bajnoki ezüstérmes tornásza.

Viborgi siker a nyitómeccsen

Viborgi siker a nyitómeccsen

2018. augusztus 15. (szerda)

Támadásban rengeteg hibát vétett, így kétgólos, 22-20-as vereséget szenvedett a dán Viborgtól a DKKA női kézilabda csapata a Kohász Kupa első napján.

Hibátlan Tízpróbások

Hibátlan Tízpróbások

2018. augusztus 15. (szerda)

A Tízpróbások együttese nyerte a VII. Decathlon Nyári Kispályás Foci Bajnokság küzdelmeit.

Komoly kihívás előtt az utánpótlás

Komoly kihívás előtt az utánpótlás

2018. augusztus 15. (szerda)

Az U20-as bajnokságban a rájátszás elérését, míg az U18-asoknál a középmezőnyt célozta meg a dunaújvárosi jégkorongozók szakvezetése.

A Vidi az AEK Athén ellen mehet a BL-főtábláért

A Vidi az AEK Athén ellen mehet a BL-főtábláért

2018. augusztus 14. (kedd)

A Vidi FC hazai pályán gól nélküli döntetlennel megőrizte az első mérkőzésen elért 1-1-s eredményt a svéd Malmö együttesével szemben, így bejutott a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőjének negyedik fordulójába.