Bravúros szereplés a birkózóknál

2017. december 7. (csütörtök) 8:00 - spigott

Egy ezüstéremmel, s több nagyon értékes helyezéssel zárták közelmúltban megrendezett versenyeiket a Dunaferr SE fiatal birkózói.

Két versenyen is részt vettek a közelmúltban a Dunaferr SE birkózói, akik közül a diák és utánpótlás korcsoport tehetségei Esztergomban, a Lány Országos Csapatbajnokságon szerepeltek. A Dunaferr SE csapatát sajnos már a sorsolásnál elkerülte a szerencse, mivel minkét csoportban rendkívül nehéz ellenfeleket kaptak, ám az utánpótlás korcsoportban ennek ellenére is sikerült továbbjutniuk, s a folytatásban három győzelmet aratva végeztek a rendkívül előkelő ötödik helyen. Nem véletlenül volt büszke Tombor István edző, ugyanis olyan együtteseket sikerült legyőzniük, mint az ESMTK, a Dorog és a Cegléd. Sajnos ezt a bravúrt nem tudták megismételni a diák korcsoportban, mert hiába vívtak soros izgalmas mérkőzéseket ellenfeleikkel, egy-egy taktikai fegyelmezetlenség miatt, nem ők jöttek ki győztesen a csatákból. Mint az Tombor István edző beszámolójából kiderült, elsősorban emiatt végeztek a mezőny második felében.

Tombor István vezetőedző, Paulus László edző
középső sor: Tóth Cintia, Hudák Réka, Schrick Alina, Horváth Alexandra, Potesz Diána, Nárai Alexa, Nyikos Veronika
első sor: Péntek Vanessza, Pup Viktória, Hajdu Vanessza, Győri Viviána, Takács Petra

A gyermek és a serdülő korosztály képviselői Győrben versenyeztek, ahol Klauz László Nemzetközi Birkózó Emlékgálán, ahol hét ország négyszáz birkózója lépett szőnyegre. a mieink célja elsősorban a tapasztalatszerzés és a meccsrutin megszerzése volt a viadalon, ugyanis egy nemzetközi verseny légköre és az ellenfelek is teljesen mások, mint egy hazai versenyen. Mint azt Fehér Krisztián edző elmondta, a gyermek korosztály képviselői bátran, okosan birkóztak, Garbacz Bence három győztes és két vesztes mérkőzést követően az ötödik helyen végzett, míg Csöregi Zalán is jól kezdett, több meccset is nyert, ám a hajrára elfáradt, s nem jutott a legjobb hat közé. Sallai Sándor a serdülő korcsoportban nyújtott jó teljesítményt, s három győztes mérkőzéssel a háta mögött jutott be a döntőbe, ahol sokáig vezetett jóval erősebb ellenfelével szemben, ám a meccs második felében kijött vetélytársa erőfölénye, így Sándor végül a második helyen végzett.

A rovat további hírei: Sport

Végleges a válogatott keret!

Végleges a válogatott keret!

2018. május 26. (szombat)

Georges Leekens szövetségi kapitány pénteken kihirdette a magyar labdarúgó-válogatott szűk keretét a június 6-án és 9-én sorra kerülő barátságos mérkőzésekre.

Lelépett a DAB edzője

Lelépett a DAB edzője

2018. május 26. (szombat)

Élő szerződése ellenére elhagyta a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapatát Jason Morgan, a gárda kanadai szakvezetője.

Elődöntőben az akadémisták

Elődöntőben az akadémisták

2018. május 26. (szombat)

A röplabda Országos Serdülő Bajnokság fináléjának első játéknapján a DSE Röplabda Akadémia csapata kiváló játékkal jutott a sorozat elődöntőbe.

Nem volt esélye a Dunaferrnek!

Nem volt esélye a Dunaferrnek!

2018. május 25. (péntek)

Nem adott esélyt a Dunaferr DUE Renalpin FC futsalosainak a házigazda MVFC Berettyóújfalu a két gárda ma esti összecsapásán.

Egygólos vereség Pakson

Egygólos vereség Pakson

2018. május 25. (péntek)

Vlasics Dániel kilencedik percben szerzett góljával győzött a Paks a Dunaújváros PASE labdarúgói ellen, így még a negyedik hely is veszélyben lehet a mieink számára.

Felemás nap a Világkupán

Felemás nap a Világkupán

2018. május 25. (péntek)

Talajon igen, gerendán azonban nem lesz ott a tornászok eszéki Világkupa döntőjében a Dunaferr SE kiválósága, Kovács Zsófia.

Az érem már biztos

Az érem már biztos

2018. május 25. (péntek)

Magabiztosan, technikai KO-val nyerte újabb mérkőzését a bulgáriai Serdülő Európa-bajnokságon Horváth Máté, a Dunai ökölvívó SE tehetséges versenyzője.