Két dunaújvárosi a válogatottnál

doszerk - 2017. december 31. 8:53

A DUE-Maarsk Graphics női vízilabdázóinak két fiatal játékosa is meghívót kapott a korosztályos válogatott keretedzésére.

A fővárosban tartja január 5. és 7. közötti keretedzését az ifjúsági világbajnokságra, valamint a junior Európa-bajnokságra készülő utánpótlás leány válogatott keret, melynek közös gyakorlására összesen huszonegy játékost hívott meg a szakvezetés. A háromnapos edzőtáborba meghívott keret tagjai között két ismerős névvel is találkozhatunk, ugyanis a DUE-Maarsk Graphics női vízilabda csapatából ezúttal már a felnőtt nemzeti csapatban is bemutatkozó Vályi Vandának, illetve a tizenhét éves Lara Lukának postázott meghívót Faragó Tamás utánpótlás szövetségi kapitány.

Kép: DO-archív

A keretedzésen résztvevő játékosok

Kapusok: Aranyi Réka (Eger), Maczkó Lilla (UVSE), Magyari Alda (POLO SC), Pápai Barbara (UVSE)

Mezőnyjátékosok: Vályi Vanda (Dunaújváros), Rybanska Natasa (Szentes), Muzsnay Fanni (FTC), Petőváry Luca (BVSC), Ármai Zita (FTC), Faragó Berta (BVSC), Utassy Kata (BVSC), Szellák Csenge (Tatabánya), Tátrai Szonja (Tatabánya), Pap Mónika (UVSE), Kudella Panna (Szentes), Dömsödi Dalma (Szentes), Peresztegi Nagy Kinga (POLO SC), Szabó Krisztina (Szentes), Mihály Kinga (Szeged), Lara Luka (Dunaújváros), Petik Panna (OSC).

Edzők: Faragó Tamás, Petőváry Zsolt.

A rovat további hírei: Sport

Nem borult a papírforma Miskolcon

Nem borult a papírforma Miskolcon

2024. már. 28.

Három szettben szenvedett vereséget Miskolcon a DKSE röplabda csapata az Extraliga alsóházának szerda esti összecsapásán.

Biztosan hozta a kötelezőt a DFVE

Biztosan hozta a kötelezőt a DFVE

2024. már. 28.

Mindössze öt gólt kapva aratott sima győzelmet a DFVE női vízilabda csapata a III. Ker. TVE elleni bajnokin a Fabó Éva Sportuszodában szerdán este.

Hazai pályán vágna vissza a NEKA-nak a Kohász

Hazai pályán vágna vissza a NEKA-nak a Kohász

2024. már. 27.

Fontos találkozó vár a DKKA női kézilabdázóira a balatonboglári akadémisták ellen csütörtökön délután öt órától.

Kizárták az DAB-ASP-t a rájátszásból

Kizárták az DAB-ASP-t a rájátszásból

2024. már. 27.

Jogosulatlan szereplés miatt az ellenfeleknek írták jóvá a DAB-ASP Andersen Ligás negyeddöntőjének és elődöntőjének mérkőzéseit. A sorozatból így kizárt dunaújvárosiak fellebbezést nyújtanak be a döntés ellen.

Fontos pontokra hajt a DFVE

Fontos pontokra hajt a DFVE

2024. már. 27.

A III. Ker. TVE elleni hazai összecsapással folytatja az OB I-es pontvadászat alapszakaszát a DFVE női vízilabda csapata ma este hét órától.

DSTV: újabb öt év az elnökségben

DSTV: újabb öt év az elnökségben

2024. már. 26.

A Magyar Birkózó Szövetség újabb 5 évre választotta az elnökség tagjává Mátyás Gábort, a DKSE ügyvezető elnökét. A szakemberrel az elnökségben végzett munkáról, annak céljairól, valamint arról is beszélgettünk, hogy ennek milyen hatásai lesznek a DKSE birkózó szakosztályára. Hangkép.

Biztos siker a felnőttek között

Biztos siker a felnőttek között

2024. már. 26.

A Szigetszentmiklós elleni hatgólos győzelemmel folytatta az NB II-es felnőtt bajnokság alsóházi pontvadászatát a DKKA U21-es együttese.