Győzni kell a Szombathely ellen!

2018. január 13. (szombat) 8:01 - Szárszó Lajos

Egyértelműen a győzelem megszerzése lesz a DSE Röplabda Akadémia célja a Szombathely elleni mérkőzésen a sportcsarnokban ma délután.

A Dunaferr SE Röplabda Akadémia U21-es csapata legutóbb nagy meglepetésre pontot rabolt az NBII-es bajnokságban a Kaposvártól, amely a bajnokság eddigi menetét tekintve igazi bravúrnak számít. Ezt ráadásul úgy érték el fiataljaink, hogy a csapatból hat meghatározó játékos is hiányzott, akik a korosztályos válogatottban, Ukrajnában Európa-bajnoki selejtezőben szerepeltek. Miután kiegészült a Dunaferr, máris újabb nehéz feladat előtt állt, hiszen a Magyar Kupa selejtezőjében kellett helyt állni a nagy rutinnal rendelkező Pénzügyőr ellen. Ez a találkozó a 3:1-es vereség ellenére sok tanulsággal járt, melyekből a jövőre tekintve sokat lehet tanulni. Tomanóczy Tibor fiataljaira a kupa meccset követően két nappal újabb mérkőzés vár, ezúttal a másodosztályban, a Szombathely ellen.

Kép: DO-archív

Ezen, a ma délután egy órakor kezdődő a Dunaújvárosi Sportcsarnokban mérkőzésen csakis egy célja lehet a mieinknek, mégpedig a győzelem megszerzése. Ez - ismerve fiataljainkat - azért nem lesz egyszerű feladat, mivel tudnak nagyszerűen, hiba nélkül, és hullámzó teljesítményt nyújtva is játszani. Most azonban bízzunk abban, hogy nem lesz gond a játékkal és a hozzáállással sem, és könnyen veszik majd az akadályt, amely jó felkészülés lesz a vasárnapi, Debrecen elleni, 16.30-kor kezdődő NBI-es meccsre.

A DSE Röplabda Akadémia hétvégi menetrendje

január 13. (szombat) 13.00 DSE Röplabda Akadémia – Szombathely NBII-es mérkőzés

január 14. (vasárnap) 16.30 Dunaferr SE – DEAC NBI-es mérkőzés

A mérkőzések helyszíne: Dunaújváros Sportcsarnok kisterem

A rovat további hírei: Sport

Egerben folytatják az egyetemisták

Egerben folytatják az egyetemisták

2018. október 20. (szombat)

A DUE-Maarsk Graphics első osztályú női vízilabda csapata ezúttal Egerbe utazik, ahonnan a Slingivel és Szilágyi Dorottyával felálló hazaiaktól is el szeretnék nyerni a győzelemért járó pontokat.

Izgalmas DAB-siker

Izgalmas DAB-siker

2018. október 19. (péntek)

Kétgólos előnyből alig öt perc alatt kétgólos hátrányba került, ám végül 7-4-re nyert a Vienna Capitals elleni Erste Liga mérkőzésen a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata.

Biztos győzelem a Debrecen ellen

Biztos győzelem a Debrecen ellen

2018. október 19. (péntek)

A Dunaferr DUE Dutrade FC az első osztályú futsal bajnokság hetedik fordulójában folytatta remek szereplését, ezúttal Debrecenből hozták haza a bajnoki pontokat. 

A részsikereknek is örülni kell!

A részsikereknek is örülni kell!

2018. október 19. (péntek)

A röplabda NBI harmadik fordulójában a Kecskemét együttesét fogadta a Dunaferr SE, mely összecsapáson a vendégek papírforma győzelmet arattak.

Újabb sikerre készül a DKKA

Újabb sikerre készül a DKKA

2018. október 19. (péntek)

A Svájcban aratott tizennégy gólos győzelem után is motiváltan készül a Spono Eagles elleni EHF Kupa visszavágóra a Dunaújvárosi Kohász kézilabda Akadémia csapata.

A Karmacsi nyerte a rangadót

A Karmacsi nyerte a rangadót

2018. október 19. (péntek)

Továbbra is hibátlanul áll a városi kispályás labdarúgó bajnokság Acerbis Osztályában a címvédő Karmacsi Autó együttese.

Folytatnák a jó sorozatot

Folytatnák a jó sorozatot

2018. október 19. (péntek)

Sorozatban ötödik bajnoki győzelmét aratná a DEAC együttese ellen a Dunaferr DUE Dutrade FC futsal csapata.