Győzni kell a Szombathely ellen!

2018. január 13. (szombat) 8:01 - Szárszó Lajos

Egyértelműen a győzelem megszerzése lesz a DSE Röplabda Akadémia célja a Szombathely elleni mérkőzésen a sportcsarnokban ma délután.

A Dunaferr SE Röplabda Akadémia U21-es csapata legutóbb nagy meglepetésre pontot rabolt az NBII-es bajnokságban a Kaposvártól, amely a bajnokság eddigi menetét tekintve igazi bravúrnak számít. Ezt ráadásul úgy érték el fiataljaink, hogy a csapatból hat meghatározó játékos is hiányzott, akik a korosztályos válogatottban, Ukrajnában Európa-bajnoki selejtezőben szerepeltek. Miután kiegészült a Dunaferr, máris újabb nehéz feladat előtt állt, hiszen a Magyar Kupa selejtezőjében kellett helyt állni a nagy rutinnal rendelkező Pénzügyőr ellen. Ez a találkozó a 3:1-es vereség ellenére sok tanulsággal járt, melyekből a jövőre tekintve sokat lehet tanulni. Tomanóczy Tibor fiataljaira a kupa meccset követően két nappal újabb mérkőzés vár, ezúttal a másodosztályban, a Szombathely ellen.

Kép: DO-archív

Ezen, a ma délután egy órakor kezdődő a Dunaújvárosi Sportcsarnokban mérkőzésen csakis egy célja lehet a mieinknek, mégpedig a győzelem megszerzése. Ez - ismerve fiataljainkat - azért nem lesz egyszerű feladat, mivel tudnak nagyszerűen, hiba nélkül, és hullámzó teljesítményt nyújtva is játszani. Most azonban bízzunk abban, hogy nem lesz gond a játékkal és a hozzáállással sem, és könnyen veszik majd az akadályt, amely jó felkészülés lesz a vasárnapi, Debrecen elleni, 16.30-kor kezdődő NBI-es meccsre.

A DSE Röplabda Akadémia hétvégi menetrendje

január 13. (szombat) 13.00 DSE Röplabda Akadémia – Szombathely NBII-es mérkőzés

január 14. (vasárnap) 16.30 Dunaferr SE – DEAC NBI-es mérkőzés

A mérkőzések helyszíne: Dunaújváros Sportcsarnok kisterem

A rovat további hírei: Sport

Kiváló otthont nyújtott Dunaújváros

Kiváló otthont nyújtott Dunaújváros

2018. július 22. (vasárnap)

A Háfra Dominika - Szabó Dorottya, és a Bán Viktor – Rozgonyi Bálint párosok nyerték az MKB-Pannónia Strandröplabda Magyar Bajnokság harmadik, városunkban megrendezett fordulóját.

Olaszország lesz az ellenfél

Olaszország lesz az ellenfél

2018. július 22. (vasárnap)

A barcelonai vízilabda Európa-bajnokság szombati játéknapjának végéig kellett várniuk Garda Krisztáéknak arra, hogy ki lesz az ellenfelük az egyenes kieséses szakaszban.

A döntőkkel zárul a strandröpi

A döntőkkel zárul a strandröpi

2018. július 22. (vasárnap)

Szombaton a 16-os főtábla mérkőzéseivel folytatódott az MKB-Pannónia Strandröplabda Magyar Bajnokság harmadik fordulója.

Gólzáporos győzelem az utolsó csoportmeccsen

Gólzáporos győzelem az utolsó csoportmeccsen

2018. július 21. (szombat)

Villámrajtot véve már az első negyedben eldöntötte a németek elleni összecsapást a magyar női vízilabda válogatott, akik legközelebb hétfőn, az egyenes kieséses szakaszban ugranak medencébe. Magyarország – Németország 26-1. Szép volt lányok!

Gera is bekerült Rossi stábjába

Gera is bekerült Rossi stábjába

2018. július 21. (szombat)

Hivatalosan is munkába állt Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya. Másodedzői feladatokat lát majd el a júniusban visszavonult, 97-szeres Gera Zoltán. 

Bombameglepetés az első napon

Bombameglepetés az első napon

2018. július 21. (szombat)

Alaposan felborult a papírforma a strandröplabdázók dunaújvárosi selejtezőjében, ugyanis a női mezőnyben a nagy esélyes párosok közül csak egy tudta kiharcolni a továbbjutást.

Kezdésnek jó volt!

Kezdésnek jó volt!

2018. július 20. (péntek)

Magabiztos, 29-20-as sikert aratott az MTK elleni fővárosi felkészülési találkozón a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia együttese.