Győzni kell a Szombathely ellen!

2018. január 13. (szombat) 8:01 - Szárszó Lajos

Egyértelműen a győzelem megszerzése lesz a DSE Röplabda Akadémia célja a Szombathely elleni mérkőzésen a sportcsarnokban ma délután.

A Dunaferr SE Röplabda Akadémia U21-es csapata legutóbb nagy meglepetésre pontot rabolt az NBII-es bajnokságban a Kaposvártól, amely a bajnokság eddigi menetét tekintve igazi bravúrnak számít. Ezt ráadásul úgy érték el fiataljaink, hogy a csapatból hat meghatározó játékos is hiányzott, akik a korosztályos válogatottban, Ukrajnában Európa-bajnoki selejtezőben szerepeltek. Miután kiegészült a Dunaferr, máris újabb nehéz feladat előtt állt, hiszen a Magyar Kupa selejtezőjében kellett helyt állni a nagy rutinnal rendelkező Pénzügyőr ellen. Ez a találkozó a 3:1-es vereség ellenére sok tanulsággal járt, melyekből a jövőre tekintve sokat lehet tanulni. Tomanóczy Tibor fiataljaira a kupa meccset követően két nappal újabb mérkőzés vár, ezúttal a másodosztályban, a Szombathely ellen.

Kép: DO-archív

Ezen, a ma délután egy órakor kezdődő a Dunaújvárosi Sportcsarnokban mérkőzésen csakis egy célja lehet a mieinknek, mégpedig a győzelem megszerzése. Ez - ismerve fiataljainkat - azért nem lesz egyszerű feladat, mivel tudnak nagyszerűen, hiba nélkül, és hullámzó teljesítményt nyújtva is játszani. Most azonban bízzunk abban, hogy nem lesz gond a játékkal és a hozzáállással sem, és könnyen veszik majd az akadályt, amely jó felkészülés lesz a vasárnapi, Debrecen elleni, 16.30-kor kezdődő NBI-es meccsre.

A DSE Röplabda Akadémia hétvégi menetrendje

január 13. (szombat) 13.00 DSE Röplabda Akadémia – Szombathely NBII-es mérkőzés

január 14. (vasárnap) 16.30 Dunaferr SE – DEAC NBI-es mérkőzés

A mérkőzések helyszíne: Dunaújváros Sportcsarnok kisterem

A rovat további hírei: Sport

Vereség az első csoportmeccsen

Vereség az első csoportmeccsen

2018. január 19. (péntek)

Az emberelőnyös lehetőségeit jobban kihasználó Sabadell 13-8-ra nyerte az Euroliga első csoportmérkőzését DUE-Maarks Graphics női vízilabdázói ellen.

Megkezdődött a Carissa Kupa

Megkezdődött a Carissa Kupa

2018. január 19. (péntek)

A sport és a jótékonyság jegyében rendezik meg mától egészen vasárnapig a XVI. Carissa Kupa kispályás labdarúgó torna küzdelmeit, melynek zárónapja rengeteg élményt ígér a sportág szerelmeseinek.

Megtört egy rossz sorozat

Megtört egy rossz sorozat

2018. január 19. (péntek)

Megszerezte első pontjait a Dunaújvárosi Futsal Bajnokság hatodik fordulójában az eddig még nyeretlen Papa SE együttese is.

Kupafeladatok előtt a Kohász

Kupafeladatok előtt a Kohász

2018. január 19. (péntek)

Nehéz, de nem megoldhatatlan feladat vár női kézilabdázóinkra szombaton délután öt órától a Békéscsaba elleni Magyar Kupa összecsapáson.

Címet védene a futsal válogatott

Címet védene a futsal válogatott

2018. január 18. (csütörtök)

Idén Magyarország, azon belül Debrecen lesz a házigazdája a visegrádi négyek futsaltornájnak, számolt be a Magyar Labdarúgó Szövetség honlapja.

Kiütések napja a futsal bajnokságban

Kiütések napja a futsal bajnokságban

2018. január 18. (csütörtök)

A Siker Ablak tizenhat, míg a Dunaferr csapata tizennégy gólos győzelmet aratott a városi futsal bajnokság szerda esti fordulójában.

Országos mezőny a Gárdonyiban

Országos mezőny a Gárdonyiban

2018. január 18. (csütörtök)

A Budapest Bajnokságon és egy dunaújvárosi felnőtt ranglista versenyen szerepelnek szombaton a Danubius KSE tollaslabdázói.