Győzni kell a Szombathely ellen!

2018. január 13. (szombat) 8:01 - Szárszó Lajos

Egyértelműen a győzelem megszerzése lesz a DSE Röplabda Akadémia célja a Szombathely elleni mérkőzésen a sportcsarnokban ma délután.

A Dunaferr SE Röplabda Akadémia U21-es csapata legutóbb nagy meglepetésre pontot rabolt az NBII-es bajnokságban a Kaposvártól, amely a bajnokság eddigi menetét tekintve igazi bravúrnak számít. Ezt ráadásul úgy érték el fiataljaink, hogy a csapatból hat meghatározó játékos is hiányzott, akik a korosztályos válogatottban, Ukrajnában Európa-bajnoki selejtezőben szerepeltek. Miután kiegészült a Dunaferr, máris újabb nehéz feladat előtt állt, hiszen a Magyar Kupa selejtezőjében kellett helyt állni a nagy rutinnal rendelkező Pénzügyőr ellen. Ez a találkozó a 3:1-es vereség ellenére sok tanulsággal járt, melyekből a jövőre tekintve sokat lehet tanulni. Tomanóczy Tibor fiataljaira a kupa meccset követően két nappal újabb mérkőzés vár, ezúttal a másodosztályban, a Szombathely ellen.

Kép: DO-archív

Ezen, a ma délután egy órakor kezdődő a Dunaújvárosi Sportcsarnokban mérkőzésen csakis egy célja lehet a mieinknek, mégpedig a győzelem megszerzése. Ez - ismerve fiataljainkat - azért nem lesz egyszerű feladat, mivel tudnak nagyszerűen, hiba nélkül, és hullámzó teljesítményt nyújtva is játszani. Most azonban bízzunk abban, hogy nem lesz gond a játékkal és a hozzáállással sem, és könnyen veszik majd az akadályt, amely jó felkészülés lesz a vasárnapi, Debrecen elleni, 16.30-kor kezdődő NBI-es meccsre.

A DSE Röplabda Akadémia hétvégi menetrendje

január 13. (szombat) 13.00 DSE Röplabda Akadémia – Szombathely NBII-es mérkőzés

január 14. (vasárnap) 16.30 Dunaferr SE – DEAC NBI-es mérkőzés

A mérkőzések helyszíne: Dunaújváros Sportcsarnok kisterem

A rovat további hírei: Sport

Távolodik a finálé a Dunaferrtől!

Távolodik a finálé a Dunaferrtől!

2018. április 24. (kedd)

A helyzeteivel jobban gazdálkodó Berettyóújfalu Dunaújvárosban győzte le 4-1-re a Dunaferr DUE Renalpin FC futsalosait, így a mieink gyakorlatilag lemondhatnak arról, hogy az aranyéremért szálljanak csatába a bajnokság véghajrájában.

Hazai rangadó előtt a Kohász

Hazai rangadó előtt a Kohász

2018. április 24. (kedd)

A bajnoki címre esélyes Ferencvárost fogadja szerdán este hat órától a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia csapata a K&H női kézilabda liga hétközi fordulójában.

Hibátlan Karmacsi

Hibátlan Karmacsi

2018. április 24. (kedd)

Sorozatban aratott tizenharmadik győzelme után már csak egy hajszál  választja el az aranyéremtől a Karmacsi Autó együttesét a városi kispályás focibajnokság Acerbis Osztályában.

Böszörményi Csilla a válogatott keretben

Böszörményi Csilla a válogatott keretben

2018. április 24. (kedd)

A hétvégén rendezték meg a tornászok első osztályú utánpótlás országos bajnokságának második fordulóját, melyen kiválóan szerepeltek a Dunaferr SE vrsenyzői.

Rangadó a fináléért

Rangadó a fináléért

2018. április 24. (kedd)

Muszáj nyernie a Dunaferr DUE Renalpin FC csapatának a listavezető Berettyóújfalu ellen ahhoz, hogy maradjon esélye a bajnoki döntőbe jutásra.

Legyőzte az olaszokat a magyar válogatott

Legyőzte az olaszokat a magyar válogatott

2018. április 23. (hétfő)

A házigazda magyar válogatott 3-2-re legyőzte az olasz csapatot a divízió I/A-s jégkorong-világbajnokság második fordulójában, hétfőn a Papp László Budapest Sportarénában.

Dunaújvárosban készül a röplabda válogatott

Dunaújvárosban készül a röplabda válogatott

2018. április 23. (hétfő)

Tomanóczy Tibor szövetségi edző irányításával a Dunaújváros Sportcsarnokban készül a junior U20-as magyar röplabda válogatott az oroszországi Európa-bajnoki selejtezőre.