Megkezdődött a Carissa Kupa

2018. január 19. (péntek) 17:21 - spigott

A sport és a jótékonyság jegyében rendezik meg mától egészen vasárnapig a XVI. Carissa Kupa kispályás labdarúgó torna küzdelmeit, melynek zárónapja rengeteg élményt ígér a sportág szerelmeseinek.

A Sárépszer és a Kézdivásárhely mérkőzésével kezdődött meg ma délután fél négytől az egyetemi sportcsarnokban a XVI. Carissa Kupa elnevezésű kispályás labdarúgó torna. A péntektől vasárnapig tartó viadalon ma az egyetemi sportcsarnokban, szombaton az egyetemi és a Dunaújvárosi Sportcsarnokban, míg vasárnap már csak a Dunaújvárosi Sportcsarnokban pattog a labda a harminckét együttest felvonultató mezőnyben. Ahogy azonban azt az elmúlt években megszokhattuk már, a torna alatt nemcsak a sport, hanem a jótékonykodás is szerepet kap, ugyanis idén a Móra iskolának segítenek a szervezők abban, hogy egy úgynevezett Snoezelen (terápiás és relaxációs) szobát alakítsanak ki a beteg gyermekek számára.

Ugyan a mérkőzések nagyobbik részét ma, illetve szombaton játsszák le a résztvevő csapatok, a torna legerősebbjének a vasárnapi zárónap ígérkezik. Amellett ugyanis, hogy ekkor rendezik meg a viadal helyosztóit, egyéb programokkal is kedveskednek a szervezők a Dunaújvárosi Sportcsarnokba kilátogató sportbarátoknak. Délután háromtól a Dunaújváros PASE és a Holler UNFC U9-es csapatainak utánpótlás mérkőzése színesíti a programot, míg délután négytől a Dunaferr Bajnokok együttese méri össze erejét a Lipcsei Péterrel, Lisztes Krisztiánnal, Nyilasi Tiborral felálló Zöld Sasok gárdájával.

A gálamérkőzések és a helyosztók között kettő, rendkívül értékes nyereményeket tartogató tombolasorsolás is várja a sportcsarnokba kilátogatókat. Az idei Carissa Kupa döntője délután öt órakor kezdődik a Dunaújvárosi Sportcsarnok nagytermében, míg az ünnepélyes eredményhirdetésre várhatóan fél hattól kerítenek sort a viadal szervezői, akik természetesen idén is sok szeretettel várnak minden érdeklődőt a háromnapos tornára.

A Carissa Kupa honlapja

A Carissa Kupa menetrendje

A rovat további hírei: Sport

Nem volt esély a címvédő ellen

Nem volt esély a címvédő ellen

2018. október 15. (hétfő)

Nem tudta megszorítani a Phoenix Fireball együttesét a DUE-RFT floorball csapata a Magyar Kupa második fordulójában.

Nagy hátrányból fordított a DSE

Nagy hátrányból fordított a DSE

2018. október 15. (hétfő)

A röplabda bajnokság másodosztályú küzdelemsorozatában a DSE Röplabda Akadémia fiataljai a rutinos játékosokkal felálló Szegedet fogadták.

Egy siker a csapatbajnokságon

Egy siker a csapatbajnokságon

2018. október 15. (hétfő)

Egy győzelemmel és három vereséggel zárta az Országos Csapatbajnokság harmadosztályának első fordulóját a Danubius KSE tollaslabda szakosztálya.

A Szentlőrinc nyerte a rangadót

A Szentlőrinc nyerte a rangadót

2018. október 14. (vasárnap)

A szervezetten játszó Szentlőrinc Luka góljának köszönhetően megérdemelten győzte le a Dunaújváros PASE labdarúgóit.

Újabb vereség Erdélyben

Újabb vereség Erdélyben

2018. október 14. (vasárnap)

Ahogy itthon, úgy Csíkszeredán is 6-4-re kapott ki a listavezető erdélyiektől a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata.

Egy ide, egy oda

Egy ide, egy oda

2018. október 14. (vasárnap)

A DFVE serdülő vízilabdázói vereséget szenvedtek, az ifik viszont simán nyerték a BVSC elleni korosztályos bajnoki találkozót.

Rangadó előtt a DPASE

Rangadó előtt a DPASE

2018. október 14. (vasárnap)

Hazai pályán törné meg a listavezető Szentlőrinc SE jó sorozatát a Dunaújváros PASE labdarúgó csapata.