Megkezdődött a Carissa Kupa

2018. január 19. (péntek) 17:21 - spigott

A sport és a jótékonyság jegyében rendezik meg mától egészen vasárnapig a XVI. Carissa Kupa kispályás labdarúgó torna küzdelmeit, melynek zárónapja rengeteg élményt ígér a sportág szerelmeseinek.

A Sárépszer és a Kézdivásárhely mérkőzésével kezdődött meg ma délután fél négytől az egyetemi sportcsarnokban a XVI. Carissa Kupa elnevezésű kispályás labdarúgó torna. A péntektől vasárnapig tartó viadalon ma az egyetemi sportcsarnokban, szombaton az egyetemi és a Dunaújvárosi Sportcsarnokban, míg vasárnap már csak a Dunaújvárosi Sportcsarnokban pattog a labda a harminckét együttest felvonultató mezőnyben. Ahogy azonban azt az elmúlt években megszokhattuk már, a torna alatt nemcsak a sport, hanem a jótékonykodás is szerepet kap, ugyanis idén a Móra iskolának segítenek a szervezők abban, hogy egy úgynevezett Snoezelen (terápiás és relaxációs) szobát alakítsanak ki a beteg gyermekek számára.

Ugyan a mérkőzések nagyobbik részét ma, illetve szombaton játsszák le a résztvevő csapatok, a torna legerősebbjének a vasárnapi zárónap ígérkezik. Amellett ugyanis, hogy ekkor rendezik meg a viadal helyosztóit, egyéb programokkal is kedveskednek a szervezők a Dunaújvárosi Sportcsarnokba kilátogató sportbarátoknak. Délután háromtól a Dunaújváros PASE és a Holler UNFC U9-es csapatainak utánpótlás mérkőzése színesíti a programot, míg délután négytől a Dunaferr Bajnokok együttese méri össze erejét a Lipcsei Péterrel, Lisztes Krisztiánnal, Nyilasi Tiborral felálló Zöld Sasok gárdájával.

A gálamérkőzések és a helyosztók között kettő, rendkívül értékes nyereményeket tartogató tombolasorsolás is várja a sportcsarnokba kilátogatókat. Az idei Carissa Kupa döntője délután öt órakor kezdődik a Dunaújvárosi Sportcsarnok nagytermében, míg az ünnepélyes eredményhirdetésre várhatóan fél hattól kerítenek sort a viadal szervezői, akik természetesen idén is sok szeretettel várnak minden érdeklődőt a háromnapos tornára.

A Carissa Kupa honlapja

A Carissa Kupa menetrendje

A rovat további hírei: Sport

Negyedik helyet ért a győzelem!

Negyedik helyet ért a győzelem!

2018. május 23. (szerda)

Óriási csatában aratott 30-27-es győzelmet a Fehérvár KC elleni szezonzáró mérkőzésen a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia csapata, mely a háromgólos sikernek köszönhetően a negyedik helyen fejezte be a K&H női kézilabda liga 2017/2018-as küzdelmeit. Részletek hamarosan!

Sima meccsek a Campusban

Sima meccsek a Campusban

2018. május 23. (szerda)

Elmaradtak az izgalmak a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus Osztályának kedd esti találkozóin.

Ovis sportnap a Pajtásban!

Ovis sportnap a Pajtásban!

2018. május 23. (szerda)

Hatalmas dzsembori kerekedett az Ovi Foci Kupából szerdán délelőtt a Római városrészi óvoda udvarán.

Kovács Zsófia a Világkupára készül

Kovács Zsófia a Világkupára készül

2018. május 23. (szerda)

A Dunaferr SE Európa-bajnoki ezüstérmes tornásza az eszéki Világkupán mutathatja be új gerenda gyakorlatát, mely lényegesen erősebb a tavalyi kontinensviadalon előadottnál.

Két meccs a stadionban

Két meccs a stadionban

2018. május 23. (szerda)

A Dunaújvárosi Stadionban rendezik meg ma délután a Fejér Megyei Kupa 2017/18-as évadjának helyosztóit.

Taroltak a dunaújvárosi tornászok!

Taroltak a dunaújvárosi tornászok!

2018. május 22. (kedd)

A Dunaferr SE tornászai óriási különbséggel utasították maguk mögé a mezőnyt a Kiskunfélegyházán megrendezett nemzetközi Matolay Elek Emléktornán.

Hazai szezonzáró előtt a Kohász

Hazai szezonzáró előtt a Kohász

2018. május 22. (kedd)

Az Alba Fehérvár KC elleni megyei rangadóval búcsúzik a 2017/2018-as bajnokságtól szerdán este hat órától a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda akadémia felnőtt együttese.