Öngyilkos lett a rácalmási gyilkos?

2018. január 25. (csütörtök) 11:40 - doszerk

Mint arról a DO is beszámolt: tavaly december 10-én otthonában öltek meg egy negyvenhárom éves rácalmási férfit, a bűncselekmény elkövetésével pedig az áldozat feleségét gyanúsították a rendőrök, akik elfogatóparancsot is kiadtak a negyvenegy éves Godo Aizada ellen. Nem hivatalos információink szerint az ügyben fordulat állt be.

Nem hivatalos információink szerint a rácalmási gyilkossági ügy esetlegesen kapcsolatba hozható egy másik üggyel. Múlt pénteken Dunaföldvárnál egy holttestre bukkantak a Dunában. A rendőrség hivatalos körözési adatlapja szerint az illető fekete vállig érő hajú, mongoloid arcvonásokkal rendelkező, női alsóneműt viselő személy.

Személyleírása kísértetiesen hasonlít a rácalmási gyilkosság kapcsán gyanúsítottként körözött kazah nő személyleírására. A dunaföldvári holttesttel kapcsolatban felkerestük az illetékes Tolna Megyei Rendőr-Főkapitányság sajtóosztályát, ahonnan azt a választ kaptuk, hogy a szóban forgó ügyben a Paksi Rendőrkapitányság közigazgatási eljárást rendelt el! Az ügyben további részletekről történő tájékoztatásra jelenleg nincs lehetőségünk.

A közigazgatási eljárás minden esetben azt jelenti, hogy az idegenkezűség kizárható, tehát nem gyilkosság történt. Ezt az eljárási módot jellemzően az öngyilkossági esetek vizsgálatánál használja a rendőrség.

Hangsúlyozzuk, hogy a két ügy összekapcsolása hivatalosan még nem megerősített, de amennyiben a rendőrség újabb részleteket hoz nyilvánosságra, akkor tájékoztatjuk olvasóinkat.

 

A rovat további hírei: Sziréna

Halálos baleset a mezőfalvi úton

Halálos baleset a mezőfalvi úton

2018. december 11. (kedd)

Elgázoltak egy embert a Nagyvenyimet Mezőfalvával összekötő úton, a 6-os kilométerszelvényben. Információink szerint az elütött személy olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

Rendőrkézen a bolti szarka

Rendőrkézen a bolti szarka

2018. december 11. (kedd)

Illatszereket próbált ellopni az a 25 éves helyi férfi, akit a Kandó Kálmán úti boltból állítottak elő hétfőn délelőtt a dunaújvárosi rendőrök.

Razziát tart a rendőrség

Razziát tart a rendőrség

2018. december 11. (kedd)

A bódult, ittas vezetők kiszűrésére tartanak akciót a rendőrök a héten - közölte a rendőrség a honlapján.

Beismerte tettét a tolvaj

Beismerte tettét a tolvaj

2018. december 10. (hétfő)

Egy 18 éves dunaújvárosi férfit lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgattak ki gyanúsítottként a rendőrök tegnap délután. A nyomozás adatai szerint H. Roland 2018. december 6-án Dunaújvárosban, a Gorkij közben lefeszítette és eltulajdonította egy ott parkoltatott Porsche típusú személygépkocsi motorháztetejéről annak emblémáját. A férfi gyanúsítotti kihallgatása során elismerte a bűncselekmény elkövetését.

Magatehetetlenül feküdt

Magatehetetlenül feküdt

2018. december 08. (szombat)

A rendőrök a Táncsics Mihály utcában figyeltek fel tegnap egy magatehetetlen állapotú férfira. A járőrök biztonsági intézkedés keretében mentőt hívtak a segítségre szoruló helyi lakoshoz, akit a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállítottak.  

A rendszámmal trükközött

A rendszámmal trükközött

2018. december 07. (péntek)

A járőrök tegnap Előszálláson ellenőriztek egy gépjárművet és az azt vezető férfit. A rendőrök megállapították, hogy a járműre szerelt forgalmi rendszámot eredetileg egy Porsche gépkocsira adták ki, ezért a 19 éves helyi lakost elfogták és a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra előállították. Az eset miatt egyedi azonosítójellel visszaélés bűntett elkövetésének gyanúja miatt büntetőeljárás indult.  

Az adventi időszakban is körültekintően

Az adventi időszakban is körültekintően

2018. december 06. (csütörtök)

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság bűnmegelőzési szakemberei ajánlásokkal és tanácsokkal igyekeznek elősegíteni, hogy az ünnepi készülődés békés és zavartalan legyen.