Öngyilkos lett a rácalmási gyilkos?

2018. január 25. (csütörtök) 11:40 - doszerk

Mint arról a DO is beszámolt: tavaly december 10-én otthonában öltek meg egy negyvenhárom éves rácalmási férfit, a bűncselekmény elkövetésével pedig az áldozat feleségét gyanúsították a rendőrök, akik elfogatóparancsot is kiadtak a negyvenegy éves Godo Aizada ellen. Nem hivatalos információink szerint az ügyben fordulat állt be.

Nem hivatalos információink szerint a rácalmási gyilkossági ügy esetlegesen kapcsolatba hozható egy másik üggyel. Múlt pénteken Dunaföldvárnál egy holttestre bukkantak a Dunában. A rendőrség hivatalos körözési adatlapja szerint az illető fekete vállig érő hajú, mongoloid arcvonásokkal rendelkező, női alsóneműt viselő személy.

Személyleírása kísértetiesen hasonlít a rácalmási gyilkosság kapcsán gyanúsítottként körözött kazah nő személyleírására. A dunaföldvári holttesttel kapcsolatban felkerestük az illetékes Tolna Megyei Rendőr-Főkapitányság sajtóosztályát, ahonnan azt a választ kaptuk, hogy a szóban forgó ügyben a Paksi Rendőrkapitányság közigazgatási eljárást rendelt el! Az ügyben további részletekről történő tájékoztatásra jelenleg nincs lehetőségünk.

A közigazgatási eljárás minden esetben azt jelenti, hogy az idegenkezűség kizárható, tehát nem gyilkosság történt. Ezt az eljárási módot jellemzően az öngyilkossági esetek vizsgálatánál használja a rendőrség.

Hangsúlyozzuk, hogy a két ügy összekapcsolása hivatalosan még nem megerősített, de amennyiben a rendőrség újabb részleteket hoz nyilvánosságra, akkor tájékoztatjuk olvasóinkat.

 

A rovat további hírei: Sziréna

Egyre kevesebb a baleset

Egyre kevesebb a baleset

2018. március 22. (csütörtök)

Megtartotta ez évi első ülését a Dunaújvárosi Balesetmegelőzési Bizottság, melyen szót ejtettek a tavalyi eredményekről és természetesen végigvették az idei teendőket is.

Világháborús gránátokat találtak

Világháborús gránátokat találtak

2018. március 21. (szerda)

Világháborús gránátokat találtak Székesfehérváron egy ipari park területén szerda délután - tájékoztatta a Magyar Honvédség tűzszerész ezredének kommunikációs tisztje az MTI-t.

Fizetés nélkül akart lelépni a kocsmából

Fizetés nélkül akart lelépni a kocsmából

2018. március 21. (szerda)

Egy Apáczai Csere János úti vendéglátó egységbe kértek rendőri segítséget tegnap délután, mivel egy 47 éves helyi lakos a fogyasztását nem volt hajlandó kifizetni, valamint megállapítást nyert, hogy korábban egy Dózsa György úton lévő üzletből is fizetés nélkül távozott. A kiérkező rendőrök igazoltatták, majd a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra előállították a férfit, akit lopás miatt gyanúsítottként hallgattak ki.

Lopás miatt körözték

Lopás miatt körözték

2018. március 20. (kedd)

A Velinszky utcában igazoltattak a járőrök tegnap egy 35 éves helyi lakost, akiről kiderült, hogy a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság lopás miatt elfogatóparancsot adott ki ellene. A rendőrök a férfit elfogták, majd gyanúsítottként hallgatták ki.

Idős vert még idősebbet

Idős vert még idősebbet

2018. március 20. (kedd)

A dunaújvárosi rendőrök egy hatvanhét éves férfit súlyos testi sértés megalapozott gyanújával hallgattak ki tegnap délután. A nyomozás adatai szerint a helyi lakos néhány órával korábban egy Római körúti lépcsőházban tettleg bántalmazott egy hetvenkét éves férfit, aki a bántalmazás következtében megsérült.

Mi itt a megyében egyelőre megúsztuk

Mi itt a megyében egyelőre megúsztuk

2018. március 18. (vasárnap)

Országszerte alakultak ki magas hótorlaszok, csúszós útszakaszok, többfelé vezetékszakadásokat okozott az intenzív havazás, hófúvás, illetve az ónos eső - derül ki az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) vasárnap reggeli összesítéséből.

A rendőrség felfüggesztette a razziát

A rendőrség felfüggesztette a razziát

2018. március 17. (szombat)

Papp Károly országos rendőr-főkapitány a rendkívüli időjárás miatt felfüggesztette a szombattól hétfőig tervezett, a gépjárművek passzív biztonsági rendszereit ellenőrző akcióját - közölte a rendőrség a police.hu honlapon.