Sima győzelem a Szombathely ellen

2018. január 13. (szombat) 16:46 - Szárszó Lajos

A Dunaferr SE Röplabda Akadémia U21-es csapata a bajnokság második vonalában, három szettben, mindössze 60 perc alatt győzte le a szombathelyieket.

Az elvárásoknak megfelelően játszotta le szombat kora délutáni mérkőzését az NBII-es bajnokságban a Dunaferr SE Röplabda Akadémia együttese, akik a Szombathely együttesét fogadták. Bár Tomanóczy Tibor vezetőedző a vasárnapi, Debrecen elleni, 16.30-kor kezdődő NBI-es meccs miatt pihentette alapembereit, a győzelmet így is sikerült megszerezni. A Dunaferr fiataljai az első szettben még keresték a játék ritmusát, melyben pont ezért kétszer is időt kellett kérjen a hazai csapat, a végjátékban mégis sikerült felülkerekedniük Szabó Gábor gárdája felett (25:22). Miután az első játékot 22 perc alatt hozták, a másodikban már sokkal jobban koncentráltak.

A vendégek keresték ebben a szakaszban önmagukat a jól játszó újvárosiakkal szemben, de nem sok sikerrel, így ez a játék nagyon sima lett (25:10). A záró szettben ismét Tomanóczy Tibor fiai koncentráltak jobban, de ebben a szakaszban már az erőlétbeli különbség is kijött, így a vége sima lett (25:20). Ez a győzelem jó ráhangolódás volt a Debrecen elleni vasárnapi NB I-es mérkőzésre.

DSE Röplabda Akadémia – Szombathely 3:0 (25:22, 25:10, 25:20)

DSE Röplabda Akadémia: Tomanóczy Bálint, Iván Gergő, Laczi Dominik, Iván Bence, Mihucz Csaba, Bohnicsek Szilveszter, Csizmadia Tamás, Móró Ákos, Matyiák Árpád, Amdegha Ádám, Majoros Balázs, Balázs Bálint, Sárközi Kálmán (liberó), Ihász Bence (liberó). Vezetőedző: Tomanóczy Tibor.

Szombathely: Kowetsny Barnabás, Imre Dániel, Szabó Ármin, Marsai Richárd, Bodonics Árpád, Újvári Tamás, Pék Marcell, Barbalics Mátyás, Szabó Gábor, Koller Domonkos (liberó). Vezetőedző: Szabó Gábor.

A rovat további hírei: Sport

Nincs már hibátlan csapat a Campusban

Nincs már hibátlan csapat a Campusban

2018. szeptember 22. (szombat)

Negyedik mérkőzésén elveszítette első pontjait a városi kispályás labdarúgó bajnokág Campus Osztályában a Gaszisportvideo együttese.

Több jó teljesítmény kell

Több jó teljesítmény kell

2018. szeptember 22. (szombat)

A bajnoki ezüstérmes Ferencváros után a címvédő győrieket látja vendégül ma este hat órától a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia csapata.

Kovács Zsófia döntős a Világkupán

Kovács Zsófia döntős a Világkupán

2018. szeptember 21. (péntek)

A Szombathelyen zajló tornász Swietelsky Hun Challenge World Cup versenyen a Dunaferr SE versenyzője két szeren lépett porondra.

Szoros vereség a fővárosban

Szoros vereség a fővárosban

2018. szeptember 21. (péntek)

A második harmad elején már háromgólos hátrányban volt, s bár nagyot hajrázott, végül 3-2-es vereséget szenvedett a DAB jégkorong csapata a Fradi otthonában.

Már csak a bajnok hibátlan

Már csak a bajnok hibátlan

2018. szeptember 21. (péntek)

Elszenvedte idei első vereségét a Steelworkers gárdája a városi kispályás labdarúgó bajnokság Acerbis Osztályának harmadik fordulójában.

A Fradi következik

A Fradi következik

2018. szeptember 21. (péntek)

A nyáron jelentősen megerősített Ferencváros elleni fővárosi mérkőzéssel folytatják az Erste Liga küzdelmeit ma este hat órától a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorongozói.

Növekvő létszám az akadémián

Növekvő létszám az akadémián

2018. szeptember 20. (csütörtök)

Egy éve jött létre, de a kiváló szervezettségnek, a céltudatos szakvezetői gárdának, a rutinos és fiatalos lendületű edzői csapatnak köszönhetően egyre népszerűbb a röplabda akadémia.