Sima győzelem a Szombathely ellen

2018. január 13. (szombat) 16:46 - Szárszó Lajos

A Dunaferr SE Röplabda Akadémia U21-es csapata a bajnokság második vonalában, három szettben, mindössze 60 perc alatt győzte le a szombathelyieket.

Az elvárásoknak megfelelően játszotta le szombat kora délutáni mérkőzését az NBII-es bajnokságban a Dunaferr SE Röplabda Akadémia együttese, akik a Szombathely együttesét fogadták. Bár Tomanóczy Tibor vezetőedző a vasárnapi, Debrecen elleni, 16.30-kor kezdődő NBI-es meccs miatt pihentette alapembereit, a győzelmet így is sikerült megszerezni. A Dunaferr fiataljai az első szettben még keresték a játék ritmusát, melyben pont ezért kétszer is időt kellett kérjen a hazai csapat, a végjátékban mégis sikerült felülkerekedniük Szabó Gábor gárdája felett (25:22). Miután az első játékot 22 perc alatt hozták, a másodikban már sokkal jobban koncentráltak.

A vendégek keresték ebben a szakaszban önmagukat a jól játszó újvárosiakkal szemben, de nem sok sikerrel, így ez a játék nagyon sima lett (25:10). A záró szettben ismét Tomanóczy Tibor fiai koncentráltak jobban, de ebben a szakaszban már az erőlétbeli különbség is kijött, így a vége sima lett (25:20). Ez a győzelem jó ráhangolódás volt a Debrecen elleni vasárnapi NB I-es mérkőzésre.

DSE Röplabda Akadémia – Szombathely 3:0 (25:22, 25:10, 25:20)

DSE Röplabda Akadémia: Tomanóczy Bálint, Iván Gergő, Laczi Dominik, Iván Bence, Mihucz Csaba, Bohnicsek Szilveszter, Csizmadia Tamás, Móró Ákos, Matyiák Árpád, Amdegha Ádám, Majoros Balázs, Balázs Bálint, Sárközi Kálmán (liberó), Ihász Bence (liberó). Vezetőedző: Tomanóczy Tibor.

Szombathely: Kowetsny Barnabás, Imre Dániel, Szabó Ármin, Marsai Richárd, Bodonics Árpád, Újvári Tamás, Pék Marcell, Barbalics Mátyás, Szabó Gábor, Koller Domonkos (liberó). Vezetőedző: Szabó Gábor.

A rovat további hírei: Sport

Három dunaújvárosi a válogatottban

Három dunaújvárosi a válogatottban

2018. január 17. (szerda)

Ogontoye Viktória, Klujber Katrin és Kovács Anna is meghívót kapott a magyar női kézilabda válogatott januári összetartására.

Végre eljött a sikerek ideje

Végre eljött a sikerek ideje

2018. január 17. (szerda)

Remek esztendőt hagyott maga mögött a Dragon Steel Sportegyesület, melynek tagjai már most keményen dolgoznak azért, hogy a 2018-as évük is emlékezetes legyen.

A maximum kell a továbbjutáshoz!

A maximum kell a továbbjutáshoz!

2018. január 17. (szerda)

A Magyar Kupa negyeddöntőjének második mérkőzésén Budapesten, a Pénzügyőr otthonában lép pályára a Dunaferr SE röplabda csapata.

Itthon kezdenek a Gorillák

Itthon kezdenek a Gorillák

2018. január 16. (kedd)

Négy hazai és három idegenbeli mérkőzés vár a Dunaújváros Gorillaz amerikai futball csapatára a Ratio Média HFL 2018-as küzdelmeinek alapszakaszában.

Elkészült a középszakasz menetrendje

Elkészült a középszakasz menetrendje

2018. január 16. (kedd)

Első két mérkőzését idegenben játssza az Erste Liga középszakaszában a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata, melyet legközelebb február 2-án láthatunk hazai pályán.

Újra nyert a Steelworkers

Újra nyert a Steelworkers

2018. január 16. (kedd)

Sorozatban hatodik mérkőzésén aratott győzelmet a Steelworkers gárdája a Dunaújvárosi Futsal Bajnokság küzdelmeiben.

Nem volt esély a címvédő ellen

Nem volt esély a címvédő ellen

2018. január 15. (hétfő)

Hiába hajrázott nagyot, s lőtt az utolsó percekben három gólt is, sima vereséget szenvedett a Dunaferr DUE Renalpin FC futsal csapata a Rába ETO otthonában.