Sima győzelem a Szombathely ellen

2018. január 13. (szombat) 16:46 - Szárszó Lajos

A Dunaferr SE Röplabda Akadémia U21-es csapata a bajnokság második vonalában, három szettben, mindössze 60 perc alatt győzte le a szombathelyieket.

Az elvárásoknak megfelelően játszotta le szombat kora délutáni mérkőzését az NBII-es bajnokságban a Dunaferr SE Röplabda Akadémia együttese, akik a Szombathely együttesét fogadták. Bár Tomanóczy Tibor vezetőedző a vasárnapi, Debrecen elleni, 16.30-kor kezdődő NBI-es meccs miatt pihentette alapembereit, a győzelmet így is sikerült megszerezni. A Dunaferr fiataljai az első szettben még keresték a játék ritmusát, melyben pont ezért kétszer is időt kellett kérjen a hazai csapat, a végjátékban mégis sikerült felülkerekedniük Szabó Gábor gárdája felett (25:22). Miután az első játékot 22 perc alatt hozták, a másodikban már sokkal jobban koncentráltak.

A vendégek keresték ebben a szakaszban önmagukat a jól játszó újvárosiakkal szemben, de nem sok sikerrel, így ez a játék nagyon sima lett (25:10). A záró szettben ismét Tomanóczy Tibor fiai koncentráltak jobban, de ebben a szakaszban már az erőlétbeli különbség is kijött, így a vége sima lett (25:20). Ez a győzelem jó ráhangolódás volt a Debrecen elleni vasárnapi NB I-es mérkőzésre.

DSE Röplabda Akadémia – Szombathely 3:0 (25:22, 25:10, 25:20)

DSE Röplabda Akadémia: Tomanóczy Bálint, Iván Gergő, Laczi Dominik, Iván Bence, Mihucz Csaba, Bohnicsek Szilveszter, Csizmadia Tamás, Móró Ákos, Matyiák Árpád, Amdegha Ádám, Majoros Balázs, Balázs Bálint, Sárközi Kálmán (liberó), Ihász Bence (liberó). Vezetőedző: Tomanóczy Tibor.

Szombathely: Kowetsny Barnabás, Imre Dániel, Szabó Ármin, Marsai Richárd, Bodonics Árpád, Újvári Tamás, Pék Marcell, Barbalics Mátyás, Szabó Gábor, Koller Domonkos (liberó). Vezetőedző: Szabó Gábor.

A rovat további hírei: Sport

Vereség a véghajrában

Vereség a véghajrában

2018. december 11. (kedd)

Bő negyven percig vezetett, ám végül négygólos vereséget szenvedett a Kozármislenyben lejátszott NB I/B-s felnőtt bajnokin a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia U19-es együttese.

Sportos DSE Karácsony

Sportos DSE Karácsony

2018. december 11. (kedd)

A DSE Röplabda Akadémia a Dunaújváros Sportcsarnokban tartott játékos karácsony ünnepséget, melyen szinte az összes utánpótlás játékos részt vett.

Nehezen, de hoztuk a kötelezőt

Nehezen, de hoztuk a kötelezőt

2018. december 10. (hétfő)

Nagy csatában gyűjtötte be a három pontot a Nyírgyulaj elleni hazai bajnokin a Dunaferr DUE Dutrade FC futsal csapata.

Tovább a fejlődés útján

Tovább a fejlődés útján

2018. december 10. (hétfő)

Újabb előrelépést könyvelhet el a Dunaferr SE úszó szakosztálya az idei évben. A 2018-as esztendőt lezáró ünnepségen a hazai és nemzetközi sikereket is felelevenítették az egyesület tagjai.

Két hazai érem az Újváros Kupán

Két hazai érem az Újváros Kupán

2018. december 10. (hétfő)

Vegyespárosban és egynemű párosban is egy-egy ezüstéremnek örülhettek a Danubius KSE tollaslabdázói az Újváros Kupán.

Klujber Katrin a Fradiba igazolt!

Klujber Katrin a Fradiba igazolt!

2018. december 10. (hétfő)

A DKKA és az FTC között –Klujber Katrin hozzájárulásával – megállapodás jött létre a játékos végleges átigazolására vonatkozóan, aki így az FTC-Rail Cargo Hungaria csapatában folytatja tovább pályafutását.

Diadalmas hétvége

Diadalmas hétvége

2018. december 10. (hétfő)

A DFVE serdülő és ifjúsági leány vízilabda csapata is könnyed győzelmet aratott a Győri VSE vendégeként lejátszott bajnoki találkozón.