Sima győzelem a Szombathely ellen

2018. január 13. (szombat) 16:46 - Szárszó Lajos

A Dunaferr SE Röplabda Akadémia U21-es csapata a bajnokság második vonalában, három szettben, mindössze 60 perc alatt győzte le a szombathelyieket.

Az elvárásoknak megfelelően játszotta le szombat kora délutáni mérkőzését az NBII-es bajnokságban a Dunaferr SE Röplabda Akadémia együttese, akik a Szombathely együttesét fogadták. Bár Tomanóczy Tibor vezetőedző a vasárnapi, Debrecen elleni, 16.30-kor kezdődő NBI-es meccs miatt pihentette alapembereit, a győzelmet így is sikerült megszerezni. A Dunaferr fiataljai az első szettben még keresték a játék ritmusát, melyben pont ezért kétszer is időt kellett kérjen a hazai csapat, a végjátékban mégis sikerült felülkerekedniük Szabó Gábor gárdája felett (25:22). Miután az első játékot 22 perc alatt hozták, a másodikban már sokkal jobban koncentráltak.

A vendégek keresték ebben a szakaszban önmagukat a jól játszó újvárosiakkal szemben, de nem sok sikerrel, így ez a játék nagyon sima lett (25:10). A záró szettben ismét Tomanóczy Tibor fiai koncentráltak jobban, de ebben a szakaszban már az erőlétbeli különbség is kijött, így a vége sima lett (25:20). Ez a győzelem jó ráhangolódás volt a Debrecen elleni vasárnapi NB I-es mérkőzésre.

DSE Röplabda Akadémia – Szombathely 3:0 (25:22, 25:10, 25:20)

DSE Röplabda Akadémia: Tomanóczy Bálint, Iván Gergő, Laczi Dominik, Iván Bence, Mihucz Csaba, Bohnicsek Szilveszter, Csizmadia Tamás, Móró Ákos, Matyiák Árpád, Amdegha Ádám, Majoros Balázs, Balázs Bálint, Sárközi Kálmán (liberó), Ihász Bence (liberó). Vezetőedző: Tomanóczy Tibor.

Szombathely: Kowetsny Barnabás, Imre Dániel, Szabó Ármin, Marsai Richárd, Bodonics Árpád, Újvári Tamás, Pék Marcell, Barbalics Mátyás, Szabó Gábor, Koller Domonkos (liberó). Vezetőedző: Szabó Gábor.

A rovat további hírei: Sport

Feledtetni kell a kisiklást!

Feledtetni kell a kisiklást!

2018. március 21. (szerda)

A csapat hozzáállása nem volt megfelelő, így mindkét hétvégi mérkőzésüket elveszítették a Dunaújvárosi Sárkányok U14-es kosárlabdázói.

Boldog Dózsás gyermekek

Boldog Dózsás gyermekek

2018. március 21. (szerda)

A Dunaújvárosi Dózsa György Általános Iskola négy német – kompetencia - röplabda tagozatos osztálya vette át a DSE Röplabda Akadémia támogatását Tomanóczy Tibor ügyvezetőtől.

Ezüstérem az serdülőknél

Ezüstérem az serdülőknél

2018. március 21. (szerda)

Egy ezüstéremmel, s több értékes helyezéssel zárták a közelmúlt bajnoki versenyeit a Dunaferr SE birkózó szakosztályának sportolói.

Csak csapatként lehetünk sikeresek

Csak csapatként lehetünk sikeresek

2018. március 21. (szerda)

Azari Zsolt klubelnök szerint elsősorban rutintalansága miatt búcsúzott korán az Erste Liga rájátszásától a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata, melynek jövője körül még nagyon sok a kérdőjel, s nem feltétlenül a dunaújvárosi körülmények miatt.

Szoros tesztsiker idegenben

Szoros tesztsiker idegenben

2018. március 20. (kedd)

Kiélezett véghajrában aratott egygólos, 29-28-as győzelmet a Fehérvár KC elleni felkészülési mérkőzésen a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia csapata.

Már előre néznek a Kohász kézilabdázói

Már előre néznek a Kohász kézilabdázói

2018. március 20. (kedd)

Ugyan jelenlegi helyezése ad okot az elégedettségre is, nem a legjobb helyzetből várja a bajnokság folytatását a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia együttese.

A kapitány is kíváncsi

A kapitány is kíváncsi

2018. március 20. (kedd)

Magyarországnak vissza kell szereznie a pozícióját, vissza kell térnie a győzelem útjára - hangsúlyozta Georges Leekens, aki a magyar labdarúgó-válogatott kispadján pénteken, a kazahok elleni barátságos mérkőzésen mutatkozik be, majd kedden a skótokkal szemben irányítja csapatát.