Aranyérem meccs nélkül

2018. február 1. (csütörtök) 8:02 - spigott

Horváth Alexandra az első, míg Potesz Diána a második helyen végzett a fővárosban megrendezett kadet szabadfogású és női minősítő birkózó versenyen.

A Budapesten megrendezett Felnőtt Kötöttfogású Minősítő Verseny mellett több viadalon is szőnyegre léptek a Dunaferr SE birkózói. A szabadfogásúak minősítő versenyét ugyanis szintén a fővárosban tartották meg január 28-án, melynek a 92 kg-osok között induló Bagó Tibor sajnos influenzás megbetegedéssel vágott neki, így első meccsén kikapott egy ukrán válogatott birkózótól, így korán kiesett a versenyből. A kadet korosztály minősítőjén Sallai Sándor (76 kg) utolsó éves serdülőként vehetett részt az egy korosztállyal erősebbek mezőnyében a 61 kg-osok között induló Ignácz Viktorral egyetemben. A Dunaferr SE versenyzői tisztességgel küzdöttek, ám végül egyikük sem végzett pontszerző helyen.

Fehér Krisztián edző, Ignácz Viktor, Fehéri Gábor, Sallai Sándor, Farkas Zoltán, Horváth Alexandra, Potesz Diána, Kiss Károly edző

A nők mezőnyében Horváth Alexandra (73 kg) és Potesz Diána (62 kg) képviselte egyesületünket. Mivel vetélytársai rendre visszaléptek ellene, így Alexandra mérkőzés nélkül végzett az első helyen, míg Diána kiváló küzdelem után állhatott a dobogó második fokára. Mint az a Dunaferr SE birkózó szakosztályának beszámolójából kiderült, a versenyeken a papírforma érvényesült, de a szakosztály sportolói küzdelemből jól vizsgáztak, elsősorban technikai és taktikai téren kell tovább fejlődniük a még szebb eredmények eléréséhez.

Potesz Diána a dobogó második fokán! (Képek: Dunaferr SE)

A rovat további hírei: Sport

Így nem volt esély

Így nem volt esély

2018. november 19. (hétfő)

Csúnya verést kapott hazai pályán a Csíkszeredától az erősen tartalékos Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata az Erste Liga hétfő esti fordulójában.

Vereség a hazai rangadón

Vereség a hazai rangadón

2018. november 19. (hétfő)

Mindhárom harmadot megnyerve aratott 8-4-es győzelmet a Campus Arénában a Dunai Krokodilok floorball csapata.

A Csíkszereda következik

A Csíkszereda következik

2018. november 19. (hétfő)

Erősen tartalékos felállásban várja az Erste Liga második helyezettje elleni hazai találkozót a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata.

Ezüstöt ért a csapategység!

Ezüstöt ért a csapategység!

2018. november 19. (hétfő)

Kiváló teljesítményt nyújtva a végzett a felnőtt szuper csapatbajnokság második helyén Dunaferr SE tornász csapata.

Kanadai vezetőedzője lesz az Acélbikáknak

Kanadai vezetőedzője lesz az Acélbikáknak

2018. november 19. (hétfő)

A 43 éves kanadai Corey Bricknell váltja Antti Karhulát a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapatának vezetőedzői posztján. A fiatal szakember pénteken csatlakozik az Acélbikákhoz, ám először valószínűleg csak a vasárnapi Brassó elleni találkozón foglalja el helyét a dunaújvárosi kispadon.

Összeszokott párosok versenyeztek

Összeszokott párosok versenyeztek

2018. november 18. (vasárnap)

Rengetegen jelentkeztek az év utolsó dunaújvárosi rendezésű darts versenyére, ami ezúttal egy páros bajnokság volt, a végén hazai győztesekkel.

Mester a mesterek között!

Mester a mesterek között!

2018. november 18. (vasárnap)

Az egyéniben három arany- és egy ezüstérmet, míg Dunaferr csapatával ezüstérmet szerző Kovács Zsófia lett a tornászok mesterfokú országos bajnokságának legeredményesebb női tornásza.