Élesedik a küzdelem

2018. február 13. (kedd) 12:49 - spigott

Kiütéses sikert aratva fogta be a felsőház éllovasát a Gazdagok és Szépek csapata a Dunaújvárosi Futsal Bajnokság rájátszásának második fordulójában.

Három összecsapással kezdődött meg hétfőn este a Dunaújvárosi Futsal Bajnokság rájátszásának második fordulója. Az Arany iskola tornatermében megrendezett találkozókon először két alsóházi együttes, a Perkátai SE és a B.T. Mirage csapott össze egymással. A meccs előtt a perkátai gárda állt az első helyen, míg ellenfele a negyediken, éppen ezért is volt meglepő, hogy a Mirage már az első félidőt követően kettő góllal vezetett, s előnyét nemcsak megtartotta, hanem a második felvonás hajrájában még növelni is tudta, s végül 12-8-as sikert aratott.

Az alsóházban sereghajtó FC Fakabát nem számíthatott sok jóra a harmadik Kan-Ászok ellen, s bár becsülettel küzdött, három gólt is szerzett, ezúttal pont nélkül maradt, így két fordulót követően továbbra is az utolsó helyről figyelheti a többiek küzdelmét (3-6).

Kép: DO-archív

A felsőházban második Gazdagok és Szépek gárdájának mindenképpen nyernie kellett ahhoz, hogy tartani tudja a lépést az éllovas Steelworkers csapatával, s ebben ezúttal az ötödik City Cafe próbálta meggátolni Hamar Erikéket. Az eredményből megállapíthatjuk, hogy nem sok sikerrel, ugyanis a Gazdagok és Szépek együttese már az első félidőben eldöntötte a pontok sorsát, s végül kiütéses, 15-2-es győzelmet aratva fogta be pontszámban a listavezetőt, igaz az "acélmunkások" a hét második felében újra meglóghatnak kitartó üldözőiktől.

Eredmények

Perkátai SE – B.T. Mirage 8-12 (3-5)
FC Fakabát – Kan-Ászok 3-6
City Cafe – Gazdagok és Szépek 2-15 (0-8)

A felsőház állása: 1. Steelworkers 12 pont, 2. Gazdagok és Szépek 12 pont, 3. Dunabiztos Micro 9 pont, 4. Dunaferr DUE Renalpin FC 7 pont, 5. City Cafe 4 pont, 6. Kemi-Ker Kft. 3 pont, 7. Siker Ablak GSV 3 pont, 8. Kulcs SE 0 pont.

Az alsóház állása: 1. Perkátai SE 12 pont, 2. Yaffaszünet 10 pont, 3. Kan-Ászok 10 pont, 4. B.T. Mirage 9 pont, 5. Papa SE 4 pont 6. Black & White 3 pont, 7. Zéró Tolerancia 2 pont, 8. FC Fakabát 1 pont.

A rovat további hírei: Sport

Két csapattal a döntőben!

Két csapattal a döntőben!

2019. január 21. (hétfő)

A Hild és a Pannon röplabda csapata is hibátlan teljesítményt nyújtva jutott be az Országos Diákolimpia fináléjába.

Tovább menetelnek a röplabdázók

Tovább menetelnek a röplabdázók

2019. január 21. (hétfő)

Kiütéses győzelmet aratva erősítette meg első helyét a DSE Röplabda Akadémia U21-es csapata az NB II-es bajnokság Közép Csoportjában.

Kétarcú Acélbikák

Kétarcú Acélbikák

2019. január 20. (vasárnap)

Negyven percnyi jó játék, háromgólos vezetés után kapott ki 6-3-ra a Debrecentől a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata.

Sikerrel rajtolt a Dunaferr

Sikerrel rajtolt a Dunaferr

2019. január 20. (vasárnap)

A röplabda férfi NBI Liga alapszakaszának első mérkőzésén a Dunaferr SE izgalmas találkozón öt szettben győzte le a PTE-PEAC gárdáját. 

Ez nem álom, hanem valóság

Ez nem álom, hanem valóság

2019. január 20. (vasárnap)

Koronczai Petrának, a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia irányítójának igazi meglepetéssel indult a 2019-es esztendő, hiszen bekerült az elitek közé.

Négy dunaújvárosi érem a sportcsarnokban

Négy dunaújvárosi érem a sportcsarnokban

2019. január 20. (vasárnap)

Két arany- és két bronzéremmel zárták a Danubius KSE tollaslabdázói a Dunaújvárosi Sportcsarnokban megrendezett Országos Felnőtt Ranglista Versenyt.

Négy bónuszpontra hajt a DAB

Négy bónuszpontra hajt a DAB

2019. január 20. (vasárnap)

A Debrecen elleni hazai találkozóval zárja az Erste Liga alapszakaszát ma délután öt órától a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata.