Élesedik a küzdelem

2018. február 13. (kedd) 12:49 - spigott

Kiütéses sikert aratva fogta be a felsőház éllovasát a Gazdagok és Szépek csapata a Dunaújvárosi Futsal Bajnokság rájátszásának második fordulójában.

Három összecsapással kezdődött meg hétfőn este a Dunaújvárosi Futsal Bajnokság rájátszásának második fordulója. Az Arany iskola tornatermében megrendezett találkozókon először két alsóházi együttes, a Perkátai SE és a B.T. Mirage csapott össze egymással. A meccs előtt a perkátai gárda állt az első helyen, míg ellenfele a negyediken, éppen ezért is volt meglepő, hogy a Mirage már az első félidőt követően kettő góllal vezetett, s előnyét nemcsak megtartotta, hanem a második felvonás hajrájában még növelni is tudta, s végül 12-8-as sikert aratott.

Az alsóházban sereghajtó FC Fakabát nem számíthatott sok jóra a harmadik Kan-Ászok ellen, s bár becsülettel küzdött, három gólt is szerzett, ezúttal pont nélkül maradt, így két fordulót követően továbbra is az utolsó helyről figyelheti a többiek küzdelmét (3-6).

Kép: DO-archív

A felsőházban második Gazdagok és Szépek gárdájának mindenképpen nyernie kellett ahhoz, hogy tartani tudja a lépést az éllovas Steelworkers csapatával, s ebben ezúttal az ötödik City Cafe próbálta meggátolni Hamar Erikéket. Az eredményből megállapíthatjuk, hogy nem sok sikerrel, ugyanis a Gazdagok és Szépek együttese már az első félidőben eldöntötte a pontok sorsát, s végül kiütéses, 15-2-es győzelmet aratva fogta be pontszámban a listavezetőt, igaz az "acélmunkások" a hét második felében újra meglóghatnak kitartó üldözőiktől.

Eredmények

Perkátai SE – B.T. Mirage 8-12 (3-5)
FC Fakabát – Kan-Ászok 3-6
City Cafe – Gazdagok és Szépek 2-15 (0-8)

A felsőház állása: 1. Steelworkers 12 pont, 2. Gazdagok és Szépek 12 pont, 3. Dunabiztos Micro 9 pont, 4. Dunaferr DUE Renalpin FC 7 pont, 5. City Cafe 4 pont, 6. Kemi-Ker Kft. 3 pont, 7. Siker Ablak GSV 3 pont, 8. Kulcs SE 0 pont.

Az alsóház állása: 1. Perkátai SE 12 pont, 2. Yaffaszünet 10 pont, 3. Kan-Ászok 10 pont, 4. B.T. Mirage 9 pont, 5. Papa SE 4 pont 6. Black & White 3 pont, 7. Zéró Tolerancia 2 pont, 8. FC Fakabát 1 pont.

A rovat további hírei: Sport

Egerben folytatják az egyetemisták

Egerben folytatják az egyetemisták

2018. október 20. (szombat)

A DUE-Maarsk Graphics első osztályú női vízilabda csapata ezúttal Egerbe utazik, ahonnan a Slingivel és Szilágyi Dorottyával felálló hazaiaktól is el szeretnék nyerni a győzelemért járó pontokat.

Izgalmas DAB-siker

Izgalmas DAB-siker

2018. október 19. (péntek)

Kétgólos előnyből alig öt perc alatt kétgólos hátrányba került, ám végül 7-4-re nyert a Vienna Capitals elleni Erste Liga mérkőzésen a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata.

Biztos győzelem a Debrecen ellen

Biztos győzelem a Debrecen ellen

2018. október 19. (péntek)

A Dunaferr DUE Dutrade FC az első osztályú futsal bajnokság hetedik fordulójában folytatta remek szereplését, ezúttal Debrecenből hozták haza a bajnoki pontokat. 

A részsikereknek is örülni kell!

A részsikereknek is örülni kell!

2018. október 19. (péntek)

A röplabda NBI harmadik fordulójában a Kecskemét együttesét fogadta a Dunaferr SE, mely összecsapáson a vendégek papírforma győzelmet arattak.

Újabb sikerre készül a DKKA

Újabb sikerre készül a DKKA

2018. október 19. (péntek)

A Svájcban aratott tizennégy gólos győzelem után is motiváltan készül a Spono Eagles elleni EHF Kupa visszavágóra a Dunaújvárosi Kohász kézilabda Akadémia csapata.

A Karmacsi nyerte a rangadót

A Karmacsi nyerte a rangadót

2018. október 19. (péntek)

Továbbra is hibátlanul áll a városi kispályás labdarúgó bajnokság Acerbis Osztályában a címvédő Karmacsi Autó együttese.

Folytatnák a jó sorozatot

Folytatnák a jó sorozatot

2018. október 19. (péntek)

Sorozatban ötödik bajnoki győzelmét aratná a DEAC együttese ellen a Dunaferr DUE Dutrade FC futsal csapata.