Élesedik a küzdelem

2018. február 13. (kedd) 12:49 - spigott

Kiütéses sikert aratva fogta be a felsőház éllovasát a Gazdagok és Szépek csapata a Dunaújvárosi Futsal Bajnokság rájátszásának második fordulójában.

Három összecsapással kezdődött meg hétfőn este a Dunaújvárosi Futsal Bajnokság rájátszásának második fordulója. Az Arany iskola tornatermében megrendezett találkozókon először két alsóházi együttes, a Perkátai SE és a B.T. Mirage csapott össze egymással. A meccs előtt a perkátai gárda állt az első helyen, míg ellenfele a negyediken, éppen ezért is volt meglepő, hogy a Mirage már az első félidőt követően kettő góllal vezetett, s előnyét nemcsak megtartotta, hanem a második felvonás hajrájában még növelni is tudta, s végül 12-8-as sikert aratott.

Az alsóházban sereghajtó FC Fakabát nem számíthatott sok jóra a harmadik Kan-Ászok ellen, s bár becsülettel küzdött, három gólt is szerzett, ezúttal pont nélkül maradt, így két fordulót követően továbbra is az utolsó helyről figyelheti a többiek küzdelmét (3-6).

Kép: DO-archív

A felsőházban második Gazdagok és Szépek gárdájának mindenképpen nyernie kellett ahhoz, hogy tartani tudja a lépést az éllovas Steelworkers csapatával, s ebben ezúttal az ötödik City Cafe próbálta meggátolni Hamar Erikéket. Az eredményből megállapíthatjuk, hogy nem sok sikerrel, ugyanis a Gazdagok és Szépek együttese már az első félidőben eldöntötte a pontok sorsát, s végül kiütéses, 15-2-es győzelmet aratva fogta be pontszámban a listavezetőt, igaz az "acélmunkások" a hét második felében újra meglóghatnak kitartó üldözőiktől.

Eredmények

Perkátai SE – B.T. Mirage 8-12 (3-5)
FC Fakabát – Kan-Ászok 3-6
City Cafe – Gazdagok és Szépek 2-15 (0-8)

A felsőház állása: 1. Steelworkers 12 pont, 2. Gazdagok és Szépek 12 pont, 3. Dunabiztos Micro 9 pont, 4. Dunaferr DUE Renalpin FC 7 pont, 5. City Cafe 4 pont, 6. Kemi-Ker Kft. 3 pont, 7. Siker Ablak GSV 3 pont, 8. Kulcs SE 0 pont.

Az alsóház állása: 1. Perkátai SE 12 pont, 2. Yaffaszünet 10 pont, 3. Kan-Ászok 10 pont, 4. B.T. Mirage 9 pont, 5. Papa SE 4 pont 6. Black & White 3 pont, 7. Zéró Tolerancia 2 pont, 8. FC Fakabát 1 pont.

A rovat további hírei: Sport

Éllovas serdülők

Éllovas serdülők

2018. február 21. (szerda)

A második felvonásban kiváló teljesítményt nyújtva győzte le a Nemesnádudvart a DKKA harmadik számú serdülő együttese, mely továbbra is vezeti a harmadosztály tabelláját.

Hazai medencében a Szentes ellen

Hazai medencében a Szentes ellen

2018. február 21. (szerda)

A Szentes elleni hazai mérkőzéssel folytatja a bajnoki küzdelmeket ma este hét órától a DUE-Maarsk Graphics női vízilabda csapata.

Előnyben a Csíkszereda

Előnyben a Csíkszereda

2018. február 20. (kedd)

Nem játszott jól a negyeddöntő első mérkőzésén a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata, mely háromgólos, 4-1-es vereséget szenvedett a Csíkszereda ellen.

Nagy csaták az alsóházban

Nagy csaták az alsóházban

2018. február 20. (kedd)

Újabb győzelmet aratva erősítette meg első helyét a Dunaújvárosi Futsal Bajnokság alsóházában a Yaffaszünet együttese.

Eb-közelben a Dunaferr birkózói

Eb-közelben a Dunaferr birkózói

2018. február 20. (kedd)

Nyikos Veronika az első, míg és Sallai Sándor a második helyen végzett a hétvégi válogatón, így mindkét dunaújvárosi birkózó nagy lépést tett a győri Európa-bajnokság felé.

DAC győzelem a tavaszi nyitányon

DAC győzelem a tavaszi nyitányon

2018. február 20. (kedd)

Szoros első félidőt követően tizenegy gólos győzelmet aratott a DAC férfi kézilabda csapata a Tököl otthonában.

Kemény Dóra Budaörsön foltatja

Kemény Dóra Budaörsön foltatja

2018. február 20. (kedd)

A szezon végéig a Budaörs együttesénél folytatja a játékot a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia fiatal átlövője, Kemény Dóra.