Élesedik a küzdelem

2018. február 13. (kedd) 12:49 - spigott

Kiütéses sikert aratva fogta be a felsőház éllovasát a Gazdagok és Szépek csapata a Dunaújvárosi Futsal Bajnokság rájátszásának második fordulójában.

Három összecsapással kezdődött meg hétfőn este a Dunaújvárosi Futsal Bajnokság rájátszásának második fordulója. Az Arany iskola tornatermében megrendezett találkozókon először két alsóházi együttes, a Perkátai SE és a B.T. Mirage csapott össze egymással. A meccs előtt a perkátai gárda állt az első helyen, míg ellenfele a negyediken, éppen ezért is volt meglepő, hogy a Mirage már az első félidőt követően kettő góllal vezetett, s előnyét nemcsak megtartotta, hanem a második felvonás hajrájában még növelni is tudta, s végül 12-8-as sikert aratott.

Az alsóházban sereghajtó FC Fakabát nem számíthatott sok jóra a harmadik Kan-Ászok ellen, s bár becsülettel küzdött, három gólt is szerzett, ezúttal pont nélkül maradt, így két fordulót követően továbbra is az utolsó helyről figyelheti a többiek küzdelmét (3-6).

Kép: DO-archív

A felsőházban második Gazdagok és Szépek gárdájának mindenképpen nyernie kellett ahhoz, hogy tartani tudja a lépést az éllovas Steelworkers csapatával, s ebben ezúttal az ötödik City Cafe próbálta meggátolni Hamar Erikéket. Az eredményből megállapíthatjuk, hogy nem sok sikerrel, ugyanis a Gazdagok és Szépek együttese már az első félidőben eldöntötte a pontok sorsát, s végül kiütéses, 15-2-es győzelmet aratva fogta be pontszámban a listavezetőt, igaz az "acélmunkások" a hét második felében újra meglóghatnak kitartó üldözőiktől.

Eredmények

Perkátai SE – B.T. Mirage 8-12 (3-5)
FC Fakabát – Kan-Ászok 3-6
City Cafe – Gazdagok és Szépek 2-15 (0-8)

A felsőház állása: 1. Steelworkers 12 pont, 2. Gazdagok és Szépek 12 pont, 3. Dunabiztos Micro 9 pont, 4. Dunaferr DUE Renalpin FC 7 pont, 5. City Cafe 4 pont, 6. Kemi-Ker Kft. 3 pont, 7. Siker Ablak GSV 3 pont, 8. Kulcs SE 0 pont.

Az alsóház állása: 1. Perkátai SE 12 pont, 2. Yaffaszünet 10 pont, 3. Kan-Ászok 10 pont, 4. B.T. Mirage 9 pont, 5. Papa SE 4 pont 6. Black & White 3 pont, 7. Zéró Tolerancia 2 pont, 8. FC Fakabát 1 pont.

A rovat további hírei: Sport

Viborgi győzelem a Kohász Kupán

Viborgi győzelem a Kohász Kupán

2018. augusztus 17. (péntek)

Támadásban sokat hibázva ért el 26-26-os döntetlent a Budaörs elleni mérkőzésen a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia együttese.

Ezer pedagógus röplabdás képzésére készülnek

Ezer pedagógus röplabdás képzésére készülnek

2018. augusztus 17. (péntek)

Megkezdték annak a tizenkét szakembernek képzését, akik akkreditált pedagógus továbbképzést fognak tartani országszerte röplabdából.

"Visszavágó" a Kecskemét ellen

"Visszavágó" a Kecskemét ellen

2018. augusztus 17. (péntek)

A Kecskemét elleni hazai fellépéssel folytatja felkészülési mérkőzéseinek sorozatát ma este hét órától a Dunaferr DUE Dutrade FC csapata.

Franciaország az élen, Magyarország az 51.

Franciaország az élen, Magyarország az 51.

2018. augusztus 16. (csütörtök)

A világbajnok Franciaország vezeti a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) friss világranglistáját, melyet csütörtökön hoztak nyilvánosságra.

A Rákosmente következik

A Rákosmente következik

2018. augusztus 16. (csütörtök)

Sorozatban harmadik győzelmére készül a Dunaújváros PASE labdarúgó csapata az NB III Közép Csoportjának hétvégi fordulójában.

Kovács Zsófia ismét munkába állt

Kovács Zsófia ismét munkába állt

2018. augusztus 16. (csütörtök)

Műtétje, s egy hosszabb kihagyás után áll ismét a szerekhez Kovács Zsófia, a Dunaferr SE Európa-bajnoki ezüstérmes tornásza.

Viborgi siker a nyitómeccsen

Viborgi siker a nyitómeccsen

2018. augusztus 15. (szerda)

Támadásban rengeteg hibát vétett, így kétgólos, 22-20-as vereséget szenvedett a dán Viborgtól a DKKA női kézilabda csapata a Kohász Kupa első napján.