Élesedik a küzdelem

2018. február 13. (kedd) 12:49 - spigott

Kiütéses sikert aratva fogta be a felsőház éllovasát a Gazdagok és Szépek csapata a Dunaújvárosi Futsal Bajnokság rájátszásának második fordulójában.

Három összecsapással kezdődött meg hétfőn este a Dunaújvárosi Futsal Bajnokság rájátszásának második fordulója. Az Arany iskola tornatermében megrendezett találkozókon először két alsóházi együttes, a Perkátai SE és a B.T. Mirage csapott össze egymással. A meccs előtt a perkátai gárda állt az első helyen, míg ellenfele a negyediken, éppen ezért is volt meglepő, hogy a Mirage már az első félidőt követően kettő góllal vezetett, s előnyét nemcsak megtartotta, hanem a második felvonás hajrájában még növelni is tudta, s végül 12-8-as sikert aratott.

Az alsóházban sereghajtó FC Fakabát nem számíthatott sok jóra a harmadik Kan-Ászok ellen, s bár becsülettel küzdött, három gólt is szerzett, ezúttal pont nélkül maradt, így két fordulót követően továbbra is az utolsó helyről figyelheti a többiek küzdelmét (3-6).

Kép: DO-archív

A felsőházban második Gazdagok és Szépek gárdájának mindenképpen nyernie kellett ahhoz, hogy tartani tudja a lépést az éllovas Steelworkers csapatával, s ebben ezúttal az ötödik City Cafe próbálta meggátolni Hamar Erikéket. Az eredményből megállapíthatjuk, hogy nem sok sikerrel, ugyanis a Gazdagok és Szépek együttese már az első félidőben eldöntötte a pontok sorsát, s végül kiütéses, 15-2-es győzelmet aratva fogta be pontszámban a listavezetőt, igaz az "acélmunkások" a hét második felében újra meglóghatnak kitartó üldözőiktől.

Eredmények

Perkátai SE – B.T. Mirage 8-12 (3-5)
FC Fakabát – Kan-Ászok 3-6
City Cafe – Gazdagok és Szépek 2-15 (0-8)

A felsőház állása: 1. Steelworkers 12 pont, 2. Gazdagok és Szépek 12 pont, 3. Dunabiztos Micro 9 pont, 4. Dunaferr DUE Renalpin FC 7 pont, 5. City Cafe 4 pont, 6. Kemi-Ker Kft. 3 pont, 7. Siker Ablak GSV 3 pont, 8. Kulcs SE 0 pont.

Az alsóház állása: 1. Perkátai SE 12 pont, 2. Yaffaszünet 10 pont, 3. Kan-Ászok 10 pont, 4. B.T. Mirage 9 pont, 5. Papa SE 4 pont 6. Black & White 3 pont, 7. Zéró Tolerancia 2 pont, 8. FC Fakabát 1 pont.

A rovat további hírei: Sport

Nem volt esély a bajnok ellen

Nem volt esély a bajnok ellen

2018. május 21. (hétfő)

Becsülettel küzdött, de nem tudta megnehezíteni a Budapest Cowbells dolgát a DAK Acél Dunaújváros Gorillaz amerikai futball csapata a két gárda ma délutáni mérkőzésén.

Elrajtolt az Újvárosi Darts Liga

Elrajtolt az Újvárosi Darts Liga

2018. május 21. (hétfő)

Fél éven belül négy fordulót rendeznek a Dunaújvárosi Darts Club tagjai. A verseny nyílt a kezdők és érdeklődők előtt is, és bármelyik alkalomra be lehet csatlakozni.

Tét nélkül is győzne a Dunaferr

Tét nélkül is győzne a Dunaferr

2018. május 21. (hétfő)

Hazai környezetben, a Debrecen elleni mérkőzéssel folytatja a rájátszás küzdelmeit ma este hét órától a Dunaferr DUE Renalpin FC futsal csapata.

Pontvesztés a hajrában

Pontvesztés a hajrában

2018. május 20. (vasárnap)

Az utolsó előtti percben kapott góllal ért el 1-1-es döntetlent a Budapest Honvéd második számú együttese elleni hazai mérkőzésen a Dunaújváros PASE labdarúgó csapata.

Hajdu Jonatán Világkupa-győztes!

Hajdu Jonatán Világkupa-győztes!

2018. május 20. (vasárnap)

Hajdu Jonatán és Fekete Ádám párosa nyerte a kenu kettesek 200 méteres versenyszámát a szegedi kajak-kenu Világkupa zárónapján.

Szép hazai siker

Szép hazai siker

2018. május 20. (vasárnap)

Nemoda Zsuzsanna és Tóth Réka kettőse nyerte meg a Danubius KSE által megrendezett országos ranglista verseny női páros versenyszámát a Dunaújvárosi Sportcsarnokban.

Döntetlen a kézilabda rangadón

Döntetlen a kézilabda rangadón

2018. május 19. (szombat)

Két fordulóval a női kézilabda első osztály vége előtt a negyedik helyen álló Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia együttese a hatodik helyezett Vác otthonában lépett pályára. Bár az újvárosi csapat a második félidőben öttel is vezetett, a végén egy ponttal távozott Vácról.