Elvárható a győzelem

spigott - 2018. február 16. 12:30

A nyolcadik helyezett Debrecen otthonában folytatja a bajnoki küzdelmeket ma este hat órától a Dunaferr DUE Renalpin FC futsal csapata.

Remekül sikerült a dunaújvárosi futsalosok számára az Aramis elleni bajnoki, melyen kiváló támadójátékot nyújtva aratott 10-1-es győzelmet a kilencedik helyezett vendégek ellen a Dunaferr DUE Renalpin FC együttese. Sokat azonban nem pihenhettek játékosaink a hétfői mérkőzést követően, ugyanis ma este hat órától már újabb feladat vár Hosszú Ádámékra, akik ezúttal a Debreceni egyetem AC vendégeként lépnek pályára a bajnoki alapszakasz 15. fordulójában.

Együttesünk vetélytársa a nyolcadik pozícióból várja mai fellépését úgy, hogy eddig lejátszott tizennégy találkozójából négy alkalommal aratott győzelmet, ugyanakkor tízszer vesztesen kellett elhagynia a pályát. Így volt ez Dunaújvárosban is, ahol a november 6-án 5-3-as sikernek örülhettek a mieink, ám ezen a találkozón alaposan megszenvedett csapatunk a vendégekkel, s csak az utolsó öt percben szerzett góllal tudta bebiztosítani szoros győzelmét. Nem vár tehát könnyű feladat a Dunaferr futsalosaira, s tisztában van ezzel Takó Csaba vezetőedző is, aki ennek ellenére is győzelmet vár tanítványaitól.

Képek: DO-archív

- Nehéz mérkőzésre számítok, mivel egyrészt egy hosszú út áll előttünk, másrészt egy nagyon kellemetlen pályaborításon kell játszanunk. Az ellenfél játékstílusa sem kellemes. Biztos vagyok benne, hogy komoly feladatunk lesz, de természetesen azon a mérkőzésen is a győzelem elérése a cél. Addig is dolgozunk a legutóbbi hibák kijavításán és önbizalommal lépünk majd a pályára.

A rovat további hírei: Sport

Nem borult a papírforma Miskolcon

Nem borult a papírforma Miskolcon

2024. már. 28.

Három szettben szenvedett vereséget Miskolcon a DKSE röplabda csapata az Extraliga alsóházának szerda esti összecsapásán.

Biztosan hozta a kötelezőt a DFVE

Biztosan hozta a kötelezőt a DFVE

2024. már. 28.

Mindössze öt gólt kapva aratott sima győzelmet a DFVE női vízilabda csapata a III. Ker. TVE elleni bajnokin a Fabó Éva Sportuszodában szerdán este.

Hazai pályán vágna vissza a NEKA-nak a Kohász

Hazai pályán vágna vissza a NEKA-nak a Kohász

2024. már. 27.

Fontos találkozó vár a DKKA női kézilabdázóira a balatonboglári akadémisták ellen csütörtökön délután öt órától.

Kizárták az DAB-ASP-t a rájátszásból

Kizárták az DAB-ASP-t a rájátszásból

2024. már. 27.

Jogosulatlan szereplés miatt az ellenfeleknek írták jóvá a DAB-ASP Andersen Ligás negyeddöntőjének és elődöntőjének mérkőzéseit. A sorozatból így kizárt dunaújvárosiak fellebbezést nyújtanak be a döntés ellen.

Fontos pontokra hajt a DFVE

Fontos pontokra hajt a DFVE

2024. már. 27.

A III. Ker. TVE elleni hazai összecsapással folytatja az OB I-es pontvadászat alapszakaszát a DFVE női vízilabda csapata ma este hét órától.

DSTV: újabb öt év az elnökségben

DSTV: újabb öt év az elnökségben

2024. már. 26.

A Magyar Birkózó Szövetség újabb 5 évre választotta az elnökség tagjává Mátyás Gábort, a DKSE ügyvezető elnökét. A szakemberrel az elnökségben végzett munkáról, annak céljairól, valamint arról is beszélgettünk, hogy ennek milyen hatásai lesznek a DKSE birkózó szakosztályára. Hangkép.

Biztos siker a felnőttek között

Biztos siker a felnőttek között

2024. már. 26.

A Szigetszentmiklós elleni hatgólos győzelemmel folytatta az NB II-es felnőtt bajnokság alsóházi pontvadászatát a DKKA U21-es együttese.