Fontos meccs előtt a Dunaferr

2018. február 12. (hétfő) 8:00 - spigott

Esélyesként várja az Aramis elleni hazai bajnokit ma este hét órától a Dunaferr DUE Renalpin FC futsal csapata.

Tizenhárom fordulót követően a negyedik helyen áll a Dunaferr DUE Renalpin FC futsal csapata az élvonalbeli bajnokság alapszakaszában. Együttesünk felemás formát mutat az idei szezonban, legutóbbi öt mérkőzéséből hármat elveszített, s két alkalommal örülhetett győzelemnek, vagyis az alapszakaszból hátralévő öt fordulóban már nem nagyon engedheti meg magának a hibázás lehetőségét, ha szeretne még előrébb lépni a bajnoki táblázaton. Éppen ezért is lesz fontos a mieink ma este hét órakor kezdődő hazai összecsapása, melyen az utolsó előtti Aramis látogat a Dunaújvárosi Sportcsarnokba.

Futsalosaink mai vetélytársa eddig lejátszott tizenhárom meccséből mindössze három győzelmet tudott eddig felmutatni, s két döntetlen mellett nyolc alkalommal szenvedett vereséget. Legutóbbi sikerüket még novemberben érték el, ám a Haladás 3-2-es legyőzése óta mindössze kettő pontot szereztek, így ma sem ők számítanak a mérkőzés esélyesének. Ahhoz azonban, hogy a Dunaferr gárdája itthon tartsa a három pontot, támadásban és védekezésben is muszáj lesz feljavulnia a mieinknek, akik az elmúlt két hétben nagyon sokat dolgoztak azért, hogy kijavítsák a közelmúltban elkövetett hibáikat.

Képek: DO-archív

A két együttes első, októberben lejátszott találkozójának végén a mieink örülhettek az 5-2-es sikernek, ezért hazai környezetben nem lehet más a célja Hosszú Ádáméknak, mint a győzelem megszerzése. Ebben sokat segíthetnek futsalosainknak a hazai drukkerek is, akiket sok szeretettel vár a ma este hét órakor kezdődő mérkőzésen is az együttes vezetése.

A rovat további hírei: Sport

Két csapattal a döntőben!

Két csapattal a döntőben!

2019. január 21. (hétfő)

A Hild és a Pannon röplabda csapata is hibátlan teljesítményt nyújtva jutott be az Országos Diákolimpia fináléjába.

Tovább menetelnek a röplabdázók

Tovább menetelnek a röplabdázók

2019. január 21. (hétfő)

Kiütéses győzelmet aratva erősítette meg első helyét a DSE Röplabda Akadémia U21-es csapata az NB II-es bajnokság Közép Csoportjában.

Kétarcú Acélbikák

Kétarcú Acélbikák

2019. január 20. (vasárnap)

Negyven percnyi jó játék, háromgólos vezetés után kapott ki 6-3-ra a Debrecentől a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata.

Sikerrel rajtolt a Dunaferr

Sikerrel rajtolt a Dunaferr

2019. január 20. (vasárnap)

A röplabda férfi NBI Liga alapszakaszának első mérkőzésén a Dunaferr SE izgalmas találkozón öt szettben győzte le a PTE-PEAC gárdáját. 

Ez nem álom, hanem valóság

Ez nem álom, hanem valóság

2019. január 20. (vasárnap)

Koronczai Petrának, a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia irányítójának igazi meglepetéssel indult a 2019-es esztendő, hiszen bekerült az elitek közé.

Négy dunaújvárosi érem a sportcsarnokban

Négy dunaújvárosi érem a sportcsarnokban

2019. január 20. (vasárnap)

Két arany- és két bronzéremmel zárták a Danubius KSE tollaslabdázói a Dunaújvárosi Sportcsarnokban megrendezett Országos Felnőtt Ranglista Versenyt.

Négy bónuszpontra hajt a DAB

Négy bónuszpontra hajt a DAB

2019. január 20. (vasárnap)

A Debrecen elleni hazai találkozóval zárja az Erste Liga alapszakaszát ma délután öt órától a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata.