Győzelem az edzőmeccsen

spigott - 2018. február 17. 14:36

A második felvonásban lőtt két góljának köszönhetően győzte le a veszprémieket a Dunaújváros PASE labdarúgó csapata a két gárda mai felkészülési mérkőzésén.

A szintén harmadosztályú Veszprém elleni mérkőzéssel folytatta edzőmeccsei sorozatát az NB III tavaszi rajtjára készülő Dunaújváros PASE labdarúgó csapata ma délelőtt tizenegy órától a stadion melletti műfüves pályán. Dobos Barna vezetőedző ezúttal a Bősz, Sándor (Pál), Király, Farkas, Kovács, Barna, Zvara (Dorogi), Csehi (Karacs), Szepessy, Tóth, Dobos (Ferencz) összeállításban küldte pályára tanítványait, ám az első felvonásban a küzdelem dominált, s nem alakult ki folyamatos játék, jobbára a mezőnyben birkóztak egymással a felek. Komoly helyzet egy adódott, s bár Dobos Áron beadására jól érkezett Szepessy Róbert, lövése végül elkerülte a vendégek kapuját.

A térfélcserét követően feljavult támadásban a DPASE, s ez meg is hozta a vezető találatot, miután egy szabadrúgás után visszafejelt labdára Csehi Tamás csapott le, s fejelt a veszprémi kapuba (1-0). A vezető találat megszerzése után is lendületben maradt a dunaújvárosi alakulat, mely Dobos, majd Szepessy révén ért el két kapufát is. Még a hajrá előtt megszerezte második gólját együttesünk, méghozzá Tóth Tibornak köszönhetően, aki jól csapott le egy labdára az ellenfél tizenhatosán belül, s nem is hibázta el lehetőségét. A folytatásban apróbb helyzetek adódtak még mindkét kapu előtt, de az eredmény már nem változott, így a DPASE végül 2-0-s sikert aratott az egyébként becsülettel küzdő Veszprém ellen.

Dunaújváros PASE – Veszprém 2–0 (0-0)

DPASE: Bősz, Sándor (Pál), Király, Farkas, Kovács, Barna, Zvara (Dorogi), Csehi (Karacs), Szepessy, Tóth, Dobos (Ferencz). Vezetőedző: Dr. Dobos Barna.

A rovat további hírei: Sport

Somogyi Balázs lett az Acélbikák vezetőedzője

Somogyi Balázs lett az Acélbikák vezetőedzője

2024. ápr. 23.

A helyi nevelésű szakember munkáját Revák Zolták és Hetler Ádám segítik másodedzőként, míg a kapusok szakmai munkájáért Pinczés Bendegúz felel a DAB hokisainál a 2024/2025-ös szezonban.

Kilenc érem az országos döntőről

Kilenc érem az országos döntőről

2024. ápr. 23.

Kiválóan szerepeltek a dunaújvárosi lábtoll-labdázók a Mohácson megrendezett országos diákolimpiai fináléban.

Remekeltek a DKSE kajak-kenusai az évadnyitón

Remekeltek a DKSE kajak-kenusai az évadnyitón

2024. ápr. 23.

Összesen tizennégy dobogós helyezéssel, s az éremtábla hatodik helyével zárták az évadnyitó Máramarosi Kupát a DKSE ifjú kajak-kenusai a mögöttünk hagyott hétvégén.

Dunaújvárosi éremeső Veszprémből

Dunaújvárosi éremeső Veszprémből

2024. ápr. 22.

Tizenegy dobogós helyezéssel, az éremtábla hetedik helyén zárták legutóbbi versenyüket a DKSE korosztályos úszói a mögöttünk hagyott hétvégén.

Vereséggel búcsúzott a szezontól a DKSE

Vereséggel búcsúzott a szezontól a DKSE

2024. ápr. 22.

Csak a harmadik szettben tudta megszorítani az alsóházi tabellát vezető Miskolc gárdáját a DKSE felnőtt röplabda csapata az Extraliga hazai szezonzáróján.

Egyre nehezebb helyzetben a DFC

Egyre nehezebb helyzetben a DFC

2024. ápr. 21.

Félidőnként két-két gólt kapva szenvedett vereséget a több élvonalbeli játékossal megerősített Fehérvár FC II. vendégeként a Dunaújváros FC labdarúgó csapata.

Hozta a kötelezőt a DFVE

Hozta a kötelezőt a DFVE

2024. ápr. 21.

Minden negyedet megnyerve aratott sima, 12-5-ös sikert az alapszakasz utolsó találkozóján a DFVE női vízilabda csapata a Szeged otthonában szombaton este.