Nagy csaták az alsóházban

2018. február 20. (kedd) 17:23 - spigott

Újabb győzelmet aratva erősítette meg első helyét a Dunaújvárosi Futsal Bajnokság alsóházában a Yaffaszünet együttese.

Három összecsapással kezdődött meg hétfőn este a Dunaújvárosi Futsal Bajnokság rájátszásának harmadik fordulója. Az Arany iskola tornatermében megrendezett mérkőzéseken ezúttal az alsóház együttesei mérették meg magukat, s a sorban először a negyedik B.T. Mirage gárdája csapott össze a sereghajtó FC Fakabáttal. A találkozó kiegyenlített, nagy csatát, s végül 5-5-ös döntetlent hozott, ami egyben azt is jelentette, hogy mindkét gárda előrébb lépett egyet a bajnoki táblázaton.

Kép: DO-archív

Az este második meccsén a listavezető Yaffaszünet játékosai húztak szerelést az ötödik Papa SE ellen, s ahogy a rájátszás eddigi meccsein, úgy most sem hibázott az éllovas, mely 5-2-es első félidő után 8-5-re nyert, így tovább növelte előnyét a második Perkátai SE-vel szemben. A zárómeccsen a hetedik Zéró Tolerancia küzdött meg a közvetlenül előtte álló Black & White gárdájával, ám hiába szerzett öt gólt is, így sem tudta megszerezni első sikerét az alsóházban, mert ellenfele kilenc találatig jutott, így utóbbiak tudták megduplázni pontjainak számát a nap végére.

Eredmények

B.T. Mirage – FC Fakabát 5-5
Yaffaszünet – Papa SE 8-5 (5-2)
Zéró Tolerancia – Black & White 5-9

A felsőház állása: 1. Steelworkers 15 pont, 2. Gazdagok és Szépek 12 pont, 3. Dunabiztos Micro 12 pont, 4. Dunaferr DUE Renalpin FC 10 pont, 5. City Cafe 4 pont, 6. Siker Ablak GSV 3 pont, 7. Kemi-Ker Kft. 3 pont, 8. Kulcs SE 0 pont.

Az alsóház állása: 1. Yaffaszünet 16 pont, 2. Perkátai SE 12 pont, 3. B.T. Mirage 10 pont, 4. Kan-Ászok 10 pont, 5. Papa SE 7 pont, 6. Black & White 6 pont, 7. FC Fakabát 2 pont, 8. Zéró Tolerancia 2 pont.

A rovat további hírei: Sport

Végre győzelem!

Végre győzelem!

2018. március 24. (szombat)

Fontos három pontot szerzett a Dunaújvárosi PASE labdarúgó csapata, mely magabiztos játékkal aratott 3-1-es győzelmet a Kozármisleny elleni bajnoki mérkőzésen.

Bajnoki mezőny az MMK-ban

Bajnoki mezőny az MMK-ban

2018. március 24. (szombat)

A Dunaújvárosi Darts Club három csapata közül kettő idegenben, egy hazai környezetben kezdi meg az NB III-as bajnokság küzdelmeit.

Komoly változások a Kohásznál

Komoly változások a Kohásznál

2018. március 24. (szombat)

Bulath Anita, Oguntoye Viktória távozik, Erdősi Ildikó és Sirián Szederke viszont a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia csapatánál folytatja pályafutását a következő szezonban.

Botlott az Akrasz-Bau

Botlott az Akrasz-Bau

2018. március 24. (szombat)

A két éllovas hozta a kötelezőt, az Akrasz-Bau viszont meglepő vereséget szenvedett a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus Osztályának idei első fordulójában.

Vereséggel mutatkozott be az új kapitány

Vereséggel mutatkozott be az új kapitány

2018. március 23. (péntek)

Vereséggel debütált Georges Leekens szövetségi kapitány a magyar labdarúgó-válogatott kispadján, mivel csapata pénteken 3-2-re kikapott a több mint másfél éve nyeretlen Kazahsztántól a Groupama Arénában.

A Kozármisleny ellen javíthat a DPASE

A Kozármisleny ellen javíthat a DPASE

2018. március 23. (péntek)

Elsősorban védekezésben kell feljavulnia a dunaújvárosi labdarúgóknak ahhoz, hogy idei harmadik bajnokijukon végre már győzelemnek örülhessenek.

Megérdemelt veszprémi győzelem

Megérdemelt veszprémi győzelem

2018. március 23. (péntek)

Csak az első negyedben játszott jól, így tizenhét pontos vereséget szenvedett Veszprémben a Dunaújvárosi Sárkányok U18-as kosárlabda csapata.