Nagy csaták az alsóházban

2018. február 20. (kedd) 17:23 - spigott

Újabb győzelmet aratva erősítette meg első helyét a Dunaújvárosi Futsal Bajnokság alsóházában a Yaffaszünet együttese.

Három összecsapással kezdődött meg hétfőn este a Dunaújvárosi Futsal Bajnokság rájátszásának harmadik fordulója. Az Arany iskola tornatermében megrendezett mérkőzéseken ezúttal az alsóház együttesei mérették meg magukat, s a sorban először a negyedik B.T. Mirage gárdája csapott össze a sereghajtó FC Fakabáttal. A találkozó kiegyenlített, nagy csatát, s végül 5-5-ös döntetlent hozott, ami egyben azt is jelentette, hogy mindkét gárda előrébb lépett egyet a bajnoki táblázaton.

Kép: DO-archív

Az este második meccsén a listavezető Yaffaszünet játékosai húztak szerelést az ötödik Papa SE ellen, s ahogy a rájátszás eddigi meccsein, úgy most sem hibázott az éllovas, mely 5-2-es első félidő után 8-5-re nyert, így tovább növelte előnyét a második Perkátai SE-vel szemben. A zárómeccsen a hetedik Zéró Tolerancia küzdött meg a közvetlenül előtte álló Black & White gárdájával, ám hiába szerzett öt gólt is, így sem tudta megszerezni első sikerét az alsóházban, mert ellenfele kilenc találatig jutott, így utóbbiak tudták megduplázni pontjainak számát a nap végére.

Eredmények

B.T. Mirage – FC Fakabát 5-5
Yaffaszünet – Papa SE 8-5 (5-2)
Zéró Tolerancia – Black & White 5-9

A felsőház állása: 1. Steelworkers 15 pont, 2. Gazdagok és Szépek 12 pont, 3. Dunabiztos Micro 12 pont, 4. Dunaferr DUE Renalpin FC 10 pont, 5. City Cafe 4 pont, 6. Siker Ablak GSV 3 pont, 7. Kemi-Ker Kft. 3 pont, 8. Kulcs SE 0 pont.

Az alsóház állása: 1. Yaffaszünet 16 pont, 2. Perkátai SE 12 pont, 3. B.T. Mirage 10 pont, 4. Kan-Ászok 10 pont, 5. Papa SE 7 pont, 6. Black & White 6 pont, 7. FC Fakabát 2 pont, 8. Zéró Tolerancia 2 pont.

A rovat további hírei: Sport

Megvan az első győzelem

Megvan az első győzelem

2018. december 12. (szerda)

A negyedik negyedben törte meg a Marcali ellenállását a Dunaújvárosi Sárkányok NB II-es kosárlabda csapata.

Ismét az Aranyban futsaloznak

Ismét az Aranyban futsaloznak

2018. december 12. (szerda)

Újabb mérkőzésekkel folytatódik ma, illetve csütörtökön a futsal bajnokság küzdelemsorozata az Arany iskola tornatermében.

Éremeső a megyeszékhelyen

Éremeső a megyeszékhelyen

2018. december 11. (kedd)

Összesen huszonhárom érmet szereztek a Szondi Kupa elnevezésű székesfehérvári versenyen a Dunaferr SE és fiók szakosztályainak fiatal birkózói.

Vereség a véghajrában

Vereség a véghajrában

2018. december 11. (kedd)

Bő negyven percig vezetett, ám végül négygólos vereséget szenvedett a Kozármislenyben lejátszott NB I/B-s felnőtt bajnokin a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia U19-es együttese.

Sportos DSE Karácsony

Sportos DSE Karácsony

2018. december 11. (kedd)

A DSE Röplabda Akadémia a Dunaújváros Sportcsarnokban tartott játékos karácsony ünnepséget, melyen szinte az összes utánpótlás játékos részt vett.

Nehezen, de hoztuk a kötelezőt

Nehezen, de hoztuk a kötelezőt

2018. december 10. (hétfő)

Nagy csatában gyűjtötte be a három pontot a Nyírgyulaj elleni hazai bajnokin a Dunaferr DUE Dutrade FC futsal csapata.

Tovább a fejlődés útján

Tovább a fejlődés útján

2018. december 10. (hétfő)

Újabb előrelépést könyvelhet el a Dunaferr SE úszó szakosztálya az idei évben. A 2018-as esztendőt lezáró ünnepségen a hazai és nemzetközi sikereket is felelevenítették az egyesület tagjai.