Nagy csaták az alsóházban

2018. február 20. (kedd) 17:23 - spigott

Újabb győzelmet aratva erősítette meg első helyét a Dunaújvárosi Futsal Bajnokság alsóházában a Yaffaszünet együttese.

Három összecsapással kezdődött meg hétfőn este a Dunaújvárosi Futsal Bajnokság rájátszásának harmadik fordulója. Az Arany iskola tornatermében megrendezett mérkőzéseken ezúttal az alsóház együttesei mérették meg magukat, s a sorban először a negyedik B.T. Mirage gárdája csapott össze a sereghajtó FC Fakabáttal. A találkozó kiegyenlített, nagy csatát, s végül 5-5-ös döntetlent hozott, ami egyben azt is jelentette, hogy mindkét gárda előrébb lépett egyet a bajnoki táblázaton.

Kép: DO-archív

Az este második meccsén a listavezető Yaffaszünet játékosai húztak szerelést az ötödik Papa SE ellen, s ahogy a rájátszás eddigi meccsein, úgy most sem hibázott az éllovas, mely 5-2-es első félidő után 8-5-re nyert, így tovább növelte előnyét a második Perkátai SE-vel szemben. A zárómeccsen a hetedik Zéró Tolerancia küzdött meg a közvetlenül előtte álló Black & White gárdájával, ám hiába szerzett öt gólt is, így sem tudta megszerezni első sikerét az alsóházban, mert ellenfele kilenc találatig jutott, így utóbbiak tudták megduplázni pontjainak számát a nap végére.

Eredmények

B.T. Mirage – FC Fakabát 5-5
Yaffaszünet – Papa SE 8-5 (5-2)
Zéró Tolerancia – Black & White 5-9

A felsőház állása: 1. Steelworkers 15 pont, 2. Gazdagok és Szépek 12 pont, 3. Dunabiztos Micro 12 pont, 4. Dunaferr DUE Renalpin FC 10 pont, 5. City Cafe 4 pont, 6. Siker Ablak GSV 3 pont, 7. Kemi-Ker Kft. 3 pont, 8. Kulcs SE 0 pont.

Az alsóház állása: 1. Yaffaszünet 16 pont, 2. Perkátai SE 12 pont, 3. B.T. Mirage 10 pont, 4. Kan-Ászok 10 pont, 5. Papa SE 7 pont, 6. Black & White 6 pont, 7. FC Fakabát 2 pont, 8. Zéró Tolerancia 2 pont.

A rovat további hírei: Sport

Hasznos tapasztalatok

Hasznos tapasztalatok

2018. június 18. (hétfő)

Helyezetlenül zárt élete első Európa-bajnokságán a Dunaferr SE tehetséges birkózója, Nyikos Veronika, aki csak külön engedéllyel vehetett részt a kontinensviadalon.

Döntős helyezések a válogatón

Döntős helyezések a válogatón

2018. június 18. (hétfő)

Tisztességgel helyt álltak, s három döntős eredményt is elértek a szolnoki ifjúsági válogatón a Dunaferr SE kajak-kenusai.

Horváth Máté újabb szép sikere

Horváth Máté újabb szép sikere

2018. június 18. (hétfő)

A Dunai Ökölvívó Egyesület három versenyzője is részt vett a szlovákiai Klinben megrendezett 4. Boxing Cup elnevezésű nagyszabású nemzetközi viadalon.

Tisztes helytállás a Steelers ellen

Tisztes helytállás a Steelers ellen

2018. június 17. (vasárnap)

Alaposan megnehezítette a favorit Miskolc Steelers dolgát az alapszakasz utolsó mérkőzésén a DAK Acél Dunaújváros Gorillaz amerikai futball csapata.

Döntetlennel zártak a magyarok

Döntetlennel zártak a magyarok

2018. június 17. (vasárnap)

A harmadik helyen végzett a debreceni Négy Nemzet Tornáján a magyar női junior kézilabda válogatott.

Együtt a pályán egy nemes ügyért

Együtt a pályán egy nemes ügyért

2018. június 16. (szombat)

Több, mint 700 ezer forint támogatás gyűlt össze a Dunaújváros Team és a Dárdai Hertha Team jótékonysági labdarúgó mérkőzésen, melyen a szekszárdi Horváth Péter gyógyulásának elősegítéséhez járultak hozzá a résztvevők.

A fejlődés éve volt

A fejlődés éve volt

2018. június 16. (szombat)

Látványos fejlődésen ment keresztül a dunaújvárosi röplabdasport, melynek alapját a DSE Röplabda Akadémia eredményei adták.