Rangadó előtt a Dunaferr

spigott - 2018. február 26. 8:02

A tabella harmadik helyén álló Haladás elleni hazai találkozóval folytatja a bajnoki küzdelmeket ma este hét órától a Dunaferr DUE Renalpin FC futsal csapata.

Legutóbbi öt mérkőzéséből négyet megnyert, s mindössze egyetlen egyet veszített el a Dunaferr DUE Renalpin FC futsal csapata, mely ma este hét órától hazai környezetben folytatja a bajnoki alapszakasz küzdelmeit. A tabella negyedik helyén álló dunaújvárosiak vendége ezúttal a harmadik Swietelsky Haladás VSE gárdája lesz, s mivel a két együttest egy pont választja el egymástól a táblázaton, így izgalmas, érdekes meccsre számíthatnak azok, akik kilátogatnak a Dunaújvárosi Sportcsarnokba.

A Haladás meglehetősen felemás teljesítményt nyújt az utóbbi időben, utóbbi öt meccséből mindössze kettőt nyert meg, s két döntetlen mellett egy vereség is rontja a mérlegét. Pedig a szombathelyiek igencsak megerősítették keretüket a közelmúltban, hiszen a brazil De Sousa Santos és a legmagasabban jegyzet magyar játékos, Dróth Zoltán leigazolásával sokat dobtak keretükön, nem titkoltan azért, hogy idén végre beleszólhassanak a dobogós helyekért vívott csatározásokba.

A Dunaferr gárdája azonban nem ezzel, sokkal inkább magával foglalkozik, s mint azt Takó Csaba vezetőedző elmondta, egyértelműen azon lesznek, hogy itthon tartsák a bajnoki pontokat.

Képek: DO-archív

- Az ellenfél miatt egy rangadóról beszélhetünk, de tagadhatatlan, hogy félig-meddig már a rájátszásra készül mindkét csapat. A kívülállók szerint ezért talán nem lesz annyira komoly, mint egyéb esetben lenne, de személy szerint én mégis egy kiélezett mérkőzésre számítok. Nem igazán foglalkozom az ellenfél teljesítményével, mert nekünk magunkat kell felépíteni. Természetesen a Haladás egy jó csapat és ez akkor is igaz lenne, ha mondjuk, két vereség után érkeznének ide. Két jó játékos igazolásával tovább erősödtek a téli időszakban és ezért is mindenképen komolyan kell őket venni. Mi arra koncentrálunk, hogy az általunk eltervezett dolgok minél inkább megvalósuljanak, és ez minden ellenfelünk esetében így történik.

A rovat további hírei: Sport

DSTV: biztató bajnoki eredmények

DSTV: biztató bajnoki eredmények

2024. ápr. 19.

Április 9-12. között rendezték meg az országos felnőtt úszó bajnokság küzdelmeit a fővárosban – szép helyi eredmények születtek. A DKSE színeiben Kenyér Lilla, Kovács-Seres Hunor és Eszenyi Ábel indult – utóbbival és Berzlánovits Éva edzővel beszélgettünk a megméretés után. Hangkép.

Győzelemmel folytatná a bajnokságot a Kohász

Győzelemmel folytatná a bajnokságot a Kohász

2024. ápr. 19.

A kiesés elől menekülő Békéscsaba lesz a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt együttesének következő bajnoki ellenfele szombaton délután öt órától.

Szegeden zárják az alapszakaszt vízilabdázóink

Szegeden zárják az alapszakaszt vízilabdázóink

2024. ápr. 19.

Amennyiben nyer Szegeden, a harmadik helyen fejezi be a bajnokság alapszakaszát a DFVE női vízilabda csapata.

DSTV: eredményes birkózók

DSTV: eredményes birkózók

2024. ápr. 18.

Legyen szó veteránokról, vagy a akár a fiatalabbakról, a DKSE birkózói rendre hozzák a szép eredményeket. Helyzetjelentést kértünk Kiss Károly edzőtől, aki beszélt az utánpótlásról, s persze Pupp Viktóriáról és Nyikos Veronikáról is. Hangkép.

Nem volt esély Gödöllőn

Nem volt esély Gödöllőn

2024. ápr. 18.

A Kistext ellen meccs nélkül nyertek, a házigazda Gödöllőtől viszont kikaptak a DSE Röplabda Akadémia fiataljai az NB II-es felnőtt bajnokságban.

Biztos sikerek idegenben

Biztos sikerek idegenben

2024. ápr. 18.

Nem okozott gondot a két pont megszerzése a DKKA serdülő és ifjúsági csapatának a Csepel elleni korosztályos bajnokin.

DSTV: tudnivalók a horgászatról

DSTV: tudnivalók a horgászatról

2024. ápr. 17.

Egy horgásznak nem kell bemutatni, hogy miért jó, vagy miért különleges a horgászat. Aki még nem próbálta, az talán közelítse meg onnan, hogy ez egy olyan elfoglaltság, amely egyszerre lehet hobbi, sport, és igazi versenyzés – mikor mire van igényünk ugyebár. Arról, hogy ennek mi a szépsége, és mire van szüksége a kezdőknek Szabó Mátéval beszélgettünk a Horgásztanyán. Hangkép.