Rutint és érmeket szereztek

2018. február 13. (kedd) 8:05 - spigott

Két dobogós helyezéssel, egy ezüst- és egy bronzéremmel gazdagodtak a Dunaferr SE birkózói a kaposvári junior szabadfogású és női minősítő versenyen.

Kaposváron, a Junior Szabadfogású és Női Minősítő Versenyen vettek részt vasárnap a Dunaferr SE birkózó szakosztályának sportolói. Mivel hazánkban a férfiak és a női szabadfogásúak mezőnye lényegesen szerényebb létszámú, mint a kötöttfogásúaké, ezért a legtöbb súlycsoportban körmérkőzéses rendszerben zajlottak a küzdelmek. A 86 kg-osok mezőnyében induló Farkas Zoltán a tapasztalatszerzés reményében vágott neki a viadalnak, s végül az ötödik helyen végzett.

Potesz Diána (b) és Horváth Alexandra (j) is éremnek örülhetett Kaposváron! (Kép forrása: Dunaferr SE)

A 72 kg-osok között szereplő Horváth Alexandra célja szintén a rutinszerzés volt, ezt kemény küzdelmek során sikerült is elérnie úgy, hogy végül egy bronzéremmel is gazdagodott. Potesz Diána (62 kg) egyértelműen az érmes helyezés elérésének reményében lépett szőnyegre, s bár korábbi vállsérülése hátráltatta a versenyben, ennek ellenére két győztes, valamint egy vesztes mérkőzést követően az előkelő második helyet szerezte meg.

A rovat további hírei: Sport

Nem volt esély a bajnok ellen

Nem volt esély a bajnok ellen

2018. május 21. (hétfő)

Becsülettel küzdött, de nem tudta megnehezíteni a Budapest Cowbells dolgát a DAK Acél Dunaújváros Gorillaz amerikai futball csapata a két gárda ma délutáni mérkőzésén.

Elrajtolt az Újvárosi Darts Liga

Elrajtolt az Újvárosi Darts Liga

2018. május 21. (hétfő)

Fél éven belül négy fordulót rendeznek a Dunaújvárosi Darts Club tagjai. A verseny nyílt a kezdők és érdeklődők előtt is, és bármelyik alkalomra be lehet csatlakozni.

Tét nélkül is győzne a Dunaferr

Tét nélkül is győzne a Dunaferr

2018. május 21. (hétfő)

Hazai környezetben, a Debrecen elleni mérkőzéssel folytatja a rájátszás küzdelmeit ma este hét órától a Dunaferr DUE Renalpin FC futsal csapata.

Pontvesztés a hajrában

Pontvesztés a hajrában

2018. május 20. (vasárnap)

Az utolsó előtti percben kapott góllal ért el 1-1-es döntetlent a Budapest Honvéd második számú együttese elleni hazai mérkőzésen a Dunaújváros PASE labdarúgó csapata.

Hajdu Jonatán Világkupa-győztes!

Hajdu Jonatán Világkupa-győztes!

2018. május 20. (vasárnap)

Hajdu Jonatán és Fekete Ádám párosa nyerte a kenu kettesek 200 méteres versenyszámát a szegedi kajak-kenu Világkupa zárónapján.

Szép hazai siker

Szép hazai siker

2018. május 20. (vasárnap)

Nemoda Zsuzsanna és Tóth Réka kettőse nyerte meg a Danubius KSE által megrendezett országos ranglista verseny női páros versenyszámát a Dunaújvárosi Sportcsarnokban.

Döntetlen a kézilabda rangadón

Döntetlen a kézilabda rangadón

2018. május 19. (szombat)

Két fordulóval a női kézilabda első osztály vége előtt a negyedik helyen álló Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia együttese a hatodik helyezett Vác otthonában lépett pályára. Bár az újvárosi csapat a második félidőben öttel is vezetett, a végén egy ponttal távozott Vácról.