Sikeres Vollé2020!

2018. február 28. (szerda) 11:02 - Szárszó Lajos

A DSE Röplabda Akadémia egyik pillérének számít Baracs, ahol az első alkalommal szervezték meg az utánpótlás rangos tornáját.

Ezúttal Baracs adott otthont azoknak a gyermek röplabdázóknak, akik a Vollé2020, vagyis a Magyar Röplabda Szövetség által létrehozott utánpótlás korú gyermekek számára kiírt tornán az általános iskoláikat képviselték. Minden korosztályban képviseltették magukat a DSE Röplabda Akadémián nevelkedő, de a Dunaújvárosi Dózsa György Általános Iskolában és a Baracsi Széchenyi Zsigmond Általános Iskolában tanuló gyermek csapatok. Összességében három korosztályban , a Manó (U10), a ,szupermini” (U11), és a Mini korosztályban (U13) három pályán zajlottak a mérkőzések. A kilátogató nézők ezúttal is kiélezett csatákat láthattak, de a nap végén minden gyermek győztes volt, főként azok, akik az eredményhirdetésen az érmeiket, okleveleiket Engyel László szakosztályvezetőtől vehették át.

Kelemen István edző: Számunkra nagy öröm az, hogy ide, Baracsra tudtuk hozni ezt a röplabda torna sorozatot, amelyet már számos alkalommal rendezhettünk meg a Dunaújvárosi Sportcsarnokban. Nekünk minden gyermek fontos! Célunk, hogy minél több gyermek megszeresse a röplabdázást, és ezáltal élményt szerezzünk nekik. Csapataim teljesítményével elégedett vagyok, hiszen minden korosztályban nagy szintű küzdeni akarásról tettek tanúbizonyságot. A mindennapos munka gyümölcse kezd beérni! Márciusban ismét részt veszünk Vollé 2020 versenyen, ahol több korosztályt is pályára küldök majd.

Képek forrása: DSE Röplabda Akadémia

Dolmán Viktor edző: Igazán nagy pozitívum, hogy végre Baracsra is ellátogatott a Vollé 2020 Röpsuli program, hiszen ez fontos volt mind a gyermekek, mind a szülők számára, mivel a baracsi gyermekek hazai pályán léptek pályára. Az U11-es korosztályban igen csekély induló volt, ennek ellenére a játékosaim élvezték a tornát. Számunkra fontos volt az új játékosok csapatba való beépítése, illetve kipróbáltam más felállásokat is, amelyek eltérnek a szokásostól. Az új felállás az elején kicsit döcögött, de a torna finisében már igazán színvonalas röplabdát láthattunk. Márciusban két tornán is részt veszünk, amelyekre elkezdtük a felkészülést.

A rovat további hírei: Sport

Munkaruhát öltöttek a kézilabdázók

Munkaruhát öltöttek a kézilabdázók

2020. július 06. (hétfő)

Megkezdte a felkészülést a 2020/2021-es szezonra a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt együttese.

Borulni fognak idén az erőviszonyok

Borulni fognak idén az erőviszonyok

2020. július 06. (hétfő)

Ahhoz, hogy kialakítsák az amerikai futballisták idei versenynaptárát, felméréseket is végzett a szövetség a csapatok között.

A liga egyik legjobbja is marad a Bikáknál

A liga egyik legjobbja is marad a Bikáknál

2020. július 05. (vasárnap)

Garret Hughson a 2020/2021-es szezonban is a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapatát erősíti majd.

Hogyan sportoljunk a kánikulában?

Hogyan sportoljunk a kánikulában?

2020. július 05. (vasárnap)

Ezen a héten erről faggattuk Dóczi Zsuzsit, ő mit javasol. Mozogjunk, vagy sem?

Idén is lesz birkózó-vb

Idén is lesz birkózó-vb

2020. július 05. (vasárnap)

A nemzetközi szövetség (UWW) szombati döntése értelmében év végén idén rendhagyó módon megtartják a birkózó-világbajnokságot.

Véghajrá előtt a kupában

Véghajrá előtt a kupában

2020. július 04. (szombat)

A Tízpróbások és az SZP-Asztalos együttesei jutottak be a Dunaújváros Kupa fináléjába.

Hosszú Katinka a legértékesebb magyar sportoló

Hosszú Katinka a legértékesebb magyar sportoló

2020. július 04. (szombat)

A Forbes magazin magyar kiadásának felmérése alapján továbbra is, immár hatodik éve a háromszoros olimpiai bajnok úszó, Hosszú Katinka a legértékesebb magyar sportoló.