Sikeres Vollé2020!

2018. február 28. (szerda) 11:02 - Szárszó Lajos

A DSE Röplabda Akadémia egyik pillérének számít Baracs, ahol az első alkalommal szervezték meg az utánpótlás rangos tornáját.

Ezúttal Baracs adott otthont azoknak a gyermek röplabdázóknak, akik a Vollé2020, vagyis a Magyar Röplabda Szövetség által létrehozott utánpótlás korú gyermekek számára kiírt tornán az általános iskoláikat képviselték. Minden korosztályban képviseltették magukat a DSE Röplabda Akadémián nevelkedő, de a Dunaújvárosi Dózsa György Általános Iskolában és a Baracsi Széchenyi Zsigmond Általános Iskolában tanuló gyermek csapatok. Összességében három korosztályban , a Manó (U10), a ,szupermini” (U11), és a Mini korosztályban (U13) három pályán zajlottak a mérkőzések. A kilátogató nézők ezúttal is kiélezett csatákat láthattak, de a nap végén minden gyermek győztes volt, főként azok, akik az eredményhirdetésen az érmeiket, okleveleiket Engyel László szakosztályvezetőtől vehették át.

Kelemen István edző: Számunkra nagy öröm az, hogy ide, Baracsra tudtuk hozni ezt a röplabda torna sorozatot, amelyet már számos alkalommal rendezhettünk meg a Dunaújvárosi Sportcsarnokban. Nekünk minden gyermek fontos! Célunk, hogy minél több gyermek megszeresse a röplabdázást, és ezáltal élményt szerezzünk nekik. Csapataim teljesítményével elégedett vagyok, hiszen minden korosztályban nagy szintű küzdeni akarásról tettek tanúbizonyságot. A mindennapos munka gyümölcse kezd beérni! Márciusban ismét részt veszünk Vollé 2020 versenyen, ahol több korosztályt is pályára küldök majd.

Képek forrása: DSE Röplabda Akadémia

Dolmán Viktor edző: Igazán nagy pozitívum, hogy végre Baracsra is ellátogatott a Vollé 2020 Röpsuli program, hiszen ez fontos volt mind a gyermekek, mind a szülők számára, mivel a baracsi gyermekek hazai pályán léptek pályára. Az U11-es korosztályban igen csekély induló volt, ennek ellenére a játékosaim élvezték a tornát. Számunkra fontos volt az új játékosok csapatba való beépítése, illetve kipróbáltam más felállásokat is, amelyek eltérnek a szokásostól. Az új felállás az elején kicsit döcögött, de a torna finisében már igazán színvonalas röplabdát láthattunk. Márciusban két tornán is részt veszünk, amelyekre elkezdtük a felkészülést.

A rovat további hírei: Sport

Rangadó előtt a röplabdázók

Rangadó előtt a röplabdázók

2019. december 14. (szombat)

Kiemelkedően fontos bajnoki mérkőzés vár a Dunaferr SE röplabda csapatára a Debrecen ellen.

Fontos Dunaferr-siker

Fontos Dunaferr-siker

2019. december 13. (péntek)

Meggyőző játékkal aratott magabiztos, 6-1-es győzelmet Debrecenben a Dunaferr DUE Dutrade FC futsal csapata.

Fehérvári csapat lett a megye legjobbja

Fehérvári csapat lett a megye legjobbja

2019. december 13. (péntek)

A Fejó-Therm kispályás labdarúgó csapata a második, míg a Karmacsi Autó a harmadik helyen fejezte be a székesfehérvári viadalt.

Három pontért utazik a Dunaferr

Három pontért utazik a Dunaferr

2019. december 13. (péntek)

Kőkeménynek ígérkező mérkőzés vár ma este a Dunaferr futsalosaira a DEAC otthonában.

Éremben bízva

Éremben bízva

2019. december 13. (péntek)

A világbajnokságon nyújtott teljesítménynél kiegyensúlyozottabb játékot és érmet remél az Európa-bajnokságon Bíró Attila, a magyar női vízilabda válogatott szövetségi kapitánya.

Döntetlen az Érd ellen

Döntetlen az Érd ellen

2019. december 12. (csütörtök)

Izgalmas csatában ért el 23-23-as döntetlent az Érd elleni hazai edzőmérkőzésen a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia csapata.

Évzárót tartott a Dunaferr SE

Évzárót tartott a Dunaferr SE

2019. december 12. (csütörtök)

A Duna-parti szabadidőparkban tartotta hagyományos évzáró eseményét a Dunaferr SE. Az egyesülethez tartozó szakosztályok, így a kajak- kenu, úszás, röplabda, birkózás és torna csapatok is meghívást kaptak a rendezvényre, ahol a legeredményesebb sportolók díjat vehettek át.