Kovács Anna távozott a Kohásztól!

2018. április 26. (csütörtök) 9:44 - doszerk

Felbontotta Kovács Anna szerződését a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia, így a válogatott átlövő idő előtt távozik a bajnoki tabella negyedik helyén álló együttestől.

Rövid közleményben számolt be a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia honlapja ma délelőtt arról, hogy a csapat vezetése felbontotta a válogatott kerettag jobbátlövője, Kovács Anna szerződését. Mint azt megtudtuk, a DKKA szakmai vezetése döntött úgy, hogy a bajnokságból hátralévő négy fordulóban már nem számít a 26 éves játékosra, "érdekeit is figyelembe véve felbontotta a játékos szerződését, hogy leendő egyesületében minél hamarabb elkezdhesse pályafutásának egy új szakaszát. Az akadémia a játékos felé vállalt anyagi jellegű kötelezettségeit maradéktalanul teljesíteni kívánja, és részéről az ügyet a közvélemény felé lezártnak tekinti" – zárta közleményét a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia.

Kovács Annára már nem számít a Kohász! (Kép: DO-archív)

Kovács Anna 2015-ben szerződött Dunaújvárosba, az elmúlt két szezonban nagy erőssége volt a csapatnak, s nem kis részt vállalt abból, hogy együttesünk 2016-ban elhódította az EHF Kupát. Az idei szezont sérüléssel bajlódva kezdte, s a remek szezont futó Szekerczés Luca mellett nem is igazán találta meg formáját, míg az elmúlt szezonban 26 mérkőzésen 167 alkalommal talált kapuba, idén 21 összecsapáson mindössze 69-szer iratkozott fel a gólszerzők közé. Az már februárban eldőlt, hogy a 26 éves játékos nem hosszabbítja meg szerződését a DKKA csapatával, s a következő szezont már Debrecenben kezdi meg, ám ma végérvényesen eldőlt, hogy idő előtt véget ért számára az idei klubszezon is.

Távozásával kapcsolatban természetesen azonnal igyekeztünk felvenni a kapcsolatot Kovács Annával, aki érdeklődésünkre elárulta, hogy egyelőre nem szeretné kommentálni a DKKA vezetésének döntését.

A rovat további hírei: Sport

Nyitva maradt a továbbjutás kérdése!

Nyitva maradt a továbbjutás kérdése!

2018. október 21. (vasárnap)

Ma ismét Debrecenben lépett pályára a Dunaferr SE NB I-es csapata, ám ezúttal a Magyar Kupa nyolcaddöntőjének első mérkőzésén.

A Grosics nyerte a rangadót

A Grosics nyerte a rangadót

2018. október 21. (vasárnap)

Az NB III-as labdarúgó bajnokság közép csoportjának 11. fordulójában a Dunaújváros PASE ezúttal Gyulán kapott ki egy góllal.

Át kell lendülni a nehézségeken!

Át kell lendülni a nehézségeken!

2018. október 21. (vasárnap)

Az első helyszíni edzéseken is túl van a Dunaferr SE válogatott tornásza, aki sérülésektől sem mentes időszak után vesz részt a tornászok világbajnokságán.

Hibátlan utánpótlás

Hibátlan utánpótlás

2018. október 21. (vasárnap)

A Dunaújváros PASE labdarúgóinak mind a négy utánpótlás együttese magabiztos győzelemnek örülhetett a korosztályos bajnokságok legutóbbi fordulójában.

Eger várát is bevették a vízilabdázók

Eger várát is bevették a vízilabdázók

2018. október 20. (szombat)

A gólokban gazdag első negyed után magához ragadta az irányítást, s végül 16-9-re nyert Egerben a DUE-Maarsk Graphics női vízilabda csapata a bajnokság negyedik fordulójában.

Más súlycsoportban

Más súlycsoportban

2018. október 20. (szombat)

Kiütéses, 43-14-es sikert aratott a svájci Spono Eagles elleni EHF Kupa selejtező visszavágóján a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia csapata, mely kettős győzelemmel jutott tovább a sorozat következő fordulójába.

Újra élen a Gaszisportvideo

Újra élen a Gaszisportvideo

2018. október 20. (szombat)

Két sima és egy szoros mérkőzéssel ért véget pénteken este a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus Osztályának nyolcadik fordulója.