Meglepő vereség

2018. április 16. (hétfő) 13:02 - spigott

Súlyos, tizenegy gólos vereséget szenvedett a sereghajtó Csepel vendégeként a Dunaújváros AC felnőtt kézilabda csapata az NB II-es bajnokságban.

Idegenben, a Csepel DSE vendégeként lépett pályára az NB II déli Csoportjának szombati mérkőzésén a Dunaújvárosi AC felnőtt kézilabda csapata. Mivel a mérkőzés előtt a mieink a hatodik, míg a házigazdák az utolsó helyen álltak, így a DAC kézilabdázói voltak az esélyeseik, igaz némi óvatosságra adott okot az, hogy a két gárda őszi, dunaújvárosi találkozóját mindössze három találattal sikerült megnyernie együttesünknek. Ehhez képest igen komoly meglepetést jelentett, hogy a házigazdák már az első félidőben átgázoltak a dunaújvárosiakon, hiszen támadójátékuk és védekezésük is lényegesen jobban működött, mint a Dac kézilabdázóinak.

Kép: DO-archív

A "szigetlakók" az első harminc percben huszonegy gólt szereztek, míg a mieink mindössze tizenháromra voltak képesek, így a két pont sorsa sajnos már a szünetig eldőlt. A térfélcserét követően ugyan már nem volt ekkora különbség a csapatok között, ám a második felvonásban is jobban, pontosabban, motiváltabban játszottak a házigazdák, akik további három góllal növelték előnyüket, s végül bravúros, 37-26-os győzelmet arattak a rossz napot kifogó DAC ellen. Kézilabdázóink nagy lehetőséget szalasztottak el ezen a mérkőzésen, hiszen egy győzelemmel felzárkóztak volna a harmadik helyezett MAFC mögé, ám ezzel a meglepő vereséggel maradtak a hatodik helyen.

Csepel DSE – DAC 37-26 (21-13)

A DAC gólszerzői: Borsos Martin 8, Gelencsér Ákos 8, Takács Ádám 3, Domak Dániel 3, Csermák Gábor 2, Márfi Ákos 1, Szűcs Vilmos 1.

A rovat további hírei: Sport

Sportos DSE Karácsony

Sportos DSE Karácsony

2018. december 11. (kedd)

A DSE Röplabda Akadémia a Dunaújváros Sportcsarnokban tartott játékos karácsony ünnepséget, melyen szinte az összes utánpótlás játékos részt vett.

Nehezen, de hoztuk a kötelezőt

Nehezen, de hoztuk a kötelezőt

2018. december 10. (hétfő)

Nagy csatában gyűjtötte be a három pontot a Nyírgyulaj elleni hazai bajnokin a Dunaferr DUE Dutrade FC futsal csapata.

Tovább a fejlődés útján

Tovább a fejlődés útján

2018. december 10. (hétfő)

Újabb előrelépést könyvelhet el a Dunaferr SE úszó szakosztálya az idei évben. A 2018-as esztendőt lezáró ünnepségen a hazai és nemzetközi sikereket is felelevenítették az egyesület tagjai.

Két hazai érem az Újváros Kupán

Két hazai érem az Újváros Kupán

2018. december 10. (hétfő)

Vegyespárosban és egynemű párosban is egy-egy ezüstéremnek örülhettek a Danubius KSE tollaslabdázói az Újváros Kupán.

Klujber Katrin a Fradiba igazolt!

Klujber Katrin a Fradiba igazolt!

2018. december 10. (hétfő)

A DKKA és az FTC között –Klujber Katrin hozzájárulásával – megállapodás jött létre a játékos végleges átigazolására vonatkozóan, aki így az FTC-Rail Cargo Hungaria csapatában folytatja tovább pályafutását.

Diadalmas hétvége

Diadalmas hétvége

2018. december 10. (hétfő)

A DFVE serdülő és ifjúsági leány vízilabda csapata is könnyed győzelmet aratott a Győri VSE vendégeként lejátszott bajnoki találkozón.

Elvárható a győzelem

Elvárható a győzelem

2018. december 10. (hétfő)

A nyolcadik helyezett Nyírgyulaj elleni hazai találkozóval folytatja a bajnoki küzdelmeket ma este hét órától a Dunaferr DUE Dutrade FC futsal csapata.