Nagy fordítás a Campusban

2018. április 29. (vasárnap) 10:06 - spigott

A hajrában öt gólt szerezve nyerte meg a B.T. Mirage elleni mérkőzését a Black & White gárdája a városi kispályás focibajnokság Campus Osztályában.

Azok után, hogy a hét elején pályára lépett a közvetlen élmezőny, a hét végén a dobogóra már nem pályázó együttesek mérették meg magukat a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus Osztályának 17. fordulójában. A Lorántffy iskola műfüves pályáján lejátszott találkozókon először a nyolcadik B.T. Mirage és a hetedik Black & White játékosai húztak szerelést, de hiába vezetett előbbi a 30. percben már 4-1-re, az utolsó húsz percben egymás után öt gólt szerzett vetélytársa, így a fordulatos csatát végül a Black & White nyerte 6-4-re, amivel megerősítette hetedik helyét a bajnoki tabellán.

Kép: DO-archív

A nap második, s a forduló utolsó mérkőzésén a kilencedik Irapuato, illetve a hatodik Széchenyi Pékség csapatai mérték össze egymással erejüket. A papírforma utóbbi sikerét ígérte, s bár a 28. percben még szoros volt a meccs, a hajrát jobban bírták a Széchenyi játékosai, 2-1-es vezetésük után ráléptek a gázra, s végül sima, 6-1-es győzelmet aratva közelítették meg az ötödik Varázs Kép együttesét.

Eredmények

B.T. Mirage - Black & White 4-6 (2-1)
Irapuato – Széchenyi Pékség 1-6 (0-2)

A Campus Osztály állása a 17. forduló után: 1. Asztalos Gumiszervíz 34 pont, 2. Gazdagok és Szépek 31 pont, 3. Akrasz-Bau SE 28 pont, 4. Gyalog Galopp 28 pont, 5. Varázs Kép 26 pont, 6. Széchenyi Pékség 23 pont, 7. Black & White 20 pont, 8. B.T. Mirage 16 pont, 9. Irapuato 15 pont, 10. Papa SE 8 pont, 11. Unió Taxi 6 pont.

A rovat további hírei: Sport

Fölényes siker a serdülőknél

Fölényes siker a serdülőknél

2018. október 16. (kedd)

Veretlenül, 18-0-s szettaránnyal nyerte meg a DSE Röplabda Akadémia U17-es csapata a Buzek László U17 férfi OSB alapszakaszát!

Nem hibázott az éllovas

Nem hibázott az éllovas

2018. október 16. (kedd)

A Fejó-Therm és az SZP-Asztalos együttese is könnyedén nyerte újabb mérkőzését a városi kispályás labdarúgó bajnokság Acerbis Osztályában.

Nem volt esély a címvédő ellen

Nem volt esély a címvédő ellen

2018. október 15. (hétfő)

Nem tudta megszorítani a Phoenix Fireball együttesét a DUE-RFT floorball csapata a Magyar Kupa második fordulójában.

Nagy hátrányból fordított a DSE

Nagy hátrányból fordított a DSE

2018. október 15. (hétfő)

A röplabda bajnokság másodosztályú küzdelemsorozatában a DSE Röplabda Akadémia fiataljai a rutinos játékosokkal felálló Szegedet fogadták.

Egy siker a csapatbajnokságon

Egy siker a csapatbajnokságon

2018. október 15. (hétfő)

Egy győzelemmel és három vereséggel zárta az Országos Csapatbajnokság harmadosztályának első fordulóját a Danubius KSE tollaslabda szakosztálya.

A Szentlőrinc nyerte a rangadót

A Szentlőrinc nyerte a rangadót

2018. október 14. (vasárnap)

A szervezetten játszó Szentlőrinc Luka góljának köszönhetően megérdemelten győzte le a Dunaújváros PASE labdarúgóit.

Újabb vereség Erdélyben

Újabb vereség Erdélyben

2018. október 14. (vasárnap)

Ahogy itthon, úgy Csíkszeredán is 6-4-re kapott ki a listavezető erdélyiektől a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata.