Nagy fordítás a Campusban

2018. április 29. (vasárnap) 10:06 - spigott

A hajrában öt gólt szerezve nyerte meg a B.T. Mirage elleni mérkőzését a Black & White gárdája a városi kispályás focibajnokság Campus Osztályában.

Azok után, hogy a hét elején pályára lépett a közvetlen élmezőny, a hét végén a dobogóra már nem pályázó együttesek mérették meg magukat a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus Osztályának 17. fordulójában. A Lorántffy iskola műfüves pályáján lejátszott találkozókon először a nyolcadik B.T. Mirage és a hetedik Black & White játékosai húztak szerelést, de hiába vezetett előbbi a 30. percben már 4-1-re, az utolsó húsz percben egymás után öt gólt szerzett vetélytársa, így a fordulatos csatát végül a Black & White nyerte 6-4-re, amivel megerősítette hetedik helyét a bajnoki tabellán.

Kép: DO-archív

A nap második, s a forduló utolsó mérkőzésén a kilencedik Irapuato, illetve a hatodik Széchenyi Pékség csapatai mérték össze egymással erejüket. A papírforma utóbbi sikerét ígérte, s bár a 28. percben még szoros volt a meccs, a hajrát jobban bírták a Széchenyi játékosai, 2-1-es vezetésük után ráléptek a gázra, s végül sima, 6-1-es győzelmet aratva közelítették meg az ötödik Varázs Kép együttesét.

Eredmények

B.T. Mirage - Black & White 4-6 (2-1)
Irapuato – Széchenyi Pékség 1-6 (0-2)

A Campus Osztály állása a 17. forduló után: 1. Asztalos Gumiszervíz 34 pont, 2. Gazdagok és Szépek 31 pont, 3. Akrasz-Bau SE 28 pont, 4. Gyalog Galopp 28 pont, 5. Varázs Kép 26 pont, 6. Széchenyi Pékség 23 pont, 7. Black & White 20 pont, 8. B.T. Mirage 16 pont, 9. Irapuato 15 pont, 10. Papa SE 8 pont, 11. Unió Taxi 6 pont.

A rovat további hírei: Sport

Tartják előttünk az előnyüket

Tartják előttünk az előnyüket

2019. január 21. (hétfő)

Az olasz válogatott legyőzte Hollandiát, így továbbra is hibátlan mérleggel, négy pont előnnyel vezeti a női vízilabda világliga B csoportját, melyben a magyarok a második helyen állnak és már bejutottak az Európa Kupa hatos döntőjébe.

Két csapattal a döntőben!

Két csapattal a döntőben!

2019. január 21. (hétfő)

A Hild és a Pannon röplabda csapata is hibátlan teljesítményt nyújtva jutott be az Országos Diákolimpia fináléjába.

Tovább menetelnek a röplabdázók

Tovább menetelnek a röplabdázók

2019. január 21. (hétfő)

Kiütéses győzelmet aratva erősítette meg első helyét a DSE Röplabda Akadémia U21-es csapata az NB II-es bajnokság Közép Csoportjában.

Kétarcú Acélbikák

Kétarcú Acélbikák

2019. január 20. (vasárnap)

Negyven percnyi jó játék, háromgólos vezetés után kapott ki 6-3-ra a Debrecentől a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata.

Sikerrel rajtolt a Dunaferr

Sikerrel rajtolt a Dunaferr

2019. január 20. (vasárnap)

A röplabda férfi NBI Liga alapszakaszának első mérkőzésén a Dunaferr SE izgalmas találkozón öt szettben győzte le a PTE-PEAC gárdáját. 

Ez nem álom, hanem valóság

Ez nem álom, hanem valóság

2019. január 20. (vasárnap)

Koronczai Petrának, a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia irányítójának igazi meglepetéssel indult a 2019-es esztendő, hiszen bekerült az elitek közé.

Négy dunaújvárosi érem a sportcsarnokban

Négy dunaújvárosi érem a sportcsarnokban

2019. január 20. (vasárnap)

Két arany- és két bronzéremmel zárták a Danubius KSE tollaslabdázói a Dunaújvárosi Sportcsarnokban megrendezett Országos Felnőtt Ranglista Versenyt.