Nagy fordítás a Campusban

2018. április 29. (vasárnap) 10:06 - spigott

A hajrában öt gólt szerezve nyerte meg a B.T. Mirage elleni mérkőzését a Black & White gárdája a városi kispályás focibajnokság Campus Osztályában.

Azok után, hogy a hét elején pályára lépett a közvetlen élmezőny, a hét végén a dobogóra már nem pályázó együttesek mérették meg magukat a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus Osztályának 17. fordulójában. A Lorántffy iskola műfüves pályáján lejátszott találkozókon először a nyolcadik B.T. Mirage és a hetedik Black & White játékosai húztak szerelést, de hiába vezetett előbbi a 30. percben már 4-1-re, az utolsó húsz percben egymás után öt gólt szerzett vetélytársa, így a fordulatos csatát végül a Black & White nyerte 6-4-re, amivel megerősítette hetedik helyét a bajnoki tabellán.

Kép: DO-archív

A nap második, s a forduló utolsó mérkőzésén a kilencedik Irapuato, illetve a hatodik Széchenyi Pékség csapatai mérték össze egymással erejüket. A papírforma utóbbi sikerét ígérte, s bár a 28. percben még szoros volt a meccs, a hajrát jobban bírták a Széchenyi játékosai, 2-1-es vezetésük után ráléptek a gázra, s végül sima, 6-1-es győzelmet aratva közelítették meg az ötödik Varázs Kép együttesét.

Eredmények

B.T. Mirage - Black & White 4-6 (2-1)
Irapuato – Széchenyi Pékség 1-6 (0-2)

A Campus Osztály állása a 17. forduló után: 1. Asztalos Gumiszervíz 34 pont, 2. Gazdagok és Szépek 31 pont, 3. Akrasz-Bau SE 28 pont, 4. Gyalog Galopp 28 pont, 5. Varázs Kép 26 pont, 6. Széchenyi Pékség 23 pont, 7. Black & White 20 pont, 8. B.T. Mirage 16 pont, 9. Irapuato 15 pont, 10. Papa SE 8 pont, 11. Unió Taxi 6 pont.

A rovat további hírei: Sport

Futsal tábor az egyetemen

Futsal tábor az egyetemen

2018. június 23. (szombat)

Immáron második alkalommal rendezi meg futsal és sporttáborát a Dunaferr DUE Renalpin FC futsal csapata a mozogni vágyó gyermekeknek.

Biztos siker Szlovénia ellen

Biztos siker Szlovénia ellen

2018. június 22. (péntek)

Nagyon sima, 29-17-es győzelmet aratott a szlovénok elleni felkészülési mérkőzésen a magyar női junior kézilabda válogatott.

Kedvező csoportban a magyarok

Kedvező csoportban a magyarok

2018. június 22. (péntek)

Kazahsztán, Argentína és az Egyesült Államok lesz a magyar leány ifjúsági vízilabda válogatott ellenfele a belgrádi világbajnokság csoportkörében.

Első osztályú sikerek a kupában

Első osztályú sikerek a kupában

2018. június 22. (péntek)

A Siker Ablak GSV ötgólos győzelemmel, a Dunabiztos Micro meccs nélkül jutott a Dunaújváros Kupa második fordulójába.

Erste Liga - tizenegy csapattal indul a szezon

Erste Liga - tizenegy csapattal indul a szezon

2018. június 21. (csütörtök)

Végleges a jégkorong Erste Liga következő idényének mezőnye: 11 gárda vág neki a 2018/19-es szezonnak.

Tengerentúli ellenfelekkel készülünk

Tengerentúli ellenfelekkel készülünk

2018. június 21. (csütörtök)

Az olimpiai és világbajnok Egyesült Államok, valamint Ausztrália és Japán lesz az ellenfele a júliusi Európa-bajnokságra címvédőként készülő magyar női vízilabda-válogatottnak a jövő héten szerdától péntekig sorra kerülő Vodafone Kupán.

Nyertek az esélyesek

Nyertek az esélyesek

2018. június 21. (csütörtök)

A Dunaújváros Kupa szerda esti mérkőzésein a magasabban jegyzett csapatok jutottak tovább a sorozat következő fordulójába.