Nem volt esélye a Dunaferrnek!

spigott - 2018. május 25. 20:03

Nem adott esélyt a Dunaferr DUE Renalpin FC futsalosainak a házigazda MVFC Berettyóújfalu a két gárda ma esti összecsapásán.

A bajnoki döntős Berettyóújfalu elleni mérkőzéssel zárta a rájátszás küzdelmeit ma este hat órától a Dunaferr DUE Renalpin FC futsal csapata. Mivel a végső helyezések sorsát ez a találkozó már egyáltalán nem befolyásolta, felszabadult játékot reméltünk a mieinktől még úgy is, hogy Reveland Zoltán, Fekete Róbert és Varga Csaba sem állt Takó Csaba vezetőedző rendelkezésére.
A hazaiak persze szerették volna megtartani jó mérlegüket a mieink ellen, és Sanchez első percben szerzett góljával igyekeztek is minél hamarabb tudatosítani is ezt a Dunaferr játékosaival. Együttesünk sajnos a folytatásban sem találta a házigazdák játékának ellenszerét, így nemhogy egyenlíteni nem tudott, de a 13. percben újabb gólt kapva került nagyobb hátrányba (2-0).

Hosszú Ádáméknak ma semmi sem sikerült! (Kép: DO-archív)

Arról, hogy a mieink helyzete még nehezebb legyen, arról Gál és Harmati gondoskodott a félidő hajrájában, így a szünetre már 4-0-s előnnyel vonulhatott a rájátszás A csoportjának listavezetője. A térfélcserét követően bő tíz percig egyenlő erők küzdelme zajlott a pályán, de a második félidő derekától újra pontosabb volt a dunaújvárosi kapu előtt az MVFC, mely hat perc alatt szerzett újabb három találattal alakította ki a 7-0-s hazai sikert jelentő végeredményt.

Takó Csaba: - Meglehetősen tartalékosak voltunk, különböző variációkat igyekeztünk gyakorolni a Szombathely elleni bronzmeccsre, s a fiatalok is sok lehetőséget kaptak ma, ezzel együtt bosszantó volt, hogy nem tudtunk gólt szerezni. A lehetőségeink megvoltak arra, hogy szorosabb meccset játsszunk a házigazdákkal, de a kapu előtt ma nem hoztunk jó döntéseket. A Berettyóújfalu megérdemelte a győzelmet, gratulálok nekik, mi hétfőtől készülünk tovább a bronzcsatára!

MVFC-Berettyóújfalu – Dunaferr DUE Renalpin FC 7-0 (4-0)

Gólszerzők: Barrena 2, Gál 2, Kovács, Harmati, Takács.

MVFC-Berettyóújfalu: Mezei – Barrena, Gál, Trencsényi, Henrique. Csere: László, Kovács, Daróczi, Szabó, Harmati, Nagy, Takács, Loch. Vezetőedző: Sergio Mullor Cabrera.

Dunaferr DUE Renalpin FC: Cseresnyés – Horváth, Németh, Pál, Hosszú. Csere: Oroszi, Szabó, Fridrich, Szeghy, Boldizsár, Csányi. Vezetőedző: Takó Csaba.

A rovat további hírei: Sport

Már a döntőért küzd a DFVE

Már a döntőért küzd a DFVE

2024. ápr. 24.

A Ferencváros otthonában kezdi meg a két nyert mérkőzésig tartó bajnoki elődöntőt a DFVE női vízilabda csapata ma este nyolc órától.

Somogyi Balázs lett az Acélbikák vezetőedzője

Somogyi Balázs lett az Acélbikák vezetőedzője

2024. ápr. 23.

A helyi nevelésű szakember munkáját Revák Zolták és Hetler Ádám segítik másodedzőként, míg a kapusok szakmai munkájáért Pinczés Bendegúz felel a DAB hokisainál a 2024/2025-ös szezonban.

Kilenc érem az országos döntőről

Kilenc érem az országos döntőről

2024. ápr. 23.

Kiválóan szerepeltek a dunaújvárosi lábtoll-labdázók a Mohácson megrendezett országos diákolimpiai fináléban.

Remekeltek a DKSE kajak-kenusai az évadnyitón

Remekeltek a DKSE kajak-kenusai az évadnyitón

2024. ápr. 23.

Összesen tizennégy dobogós helyezéssel, s az éremtábla hatodik helyével zárták az évadnyitó Máramarosi Kupát a DKSE ifjú kajak-kenusai a mögöttünk hagyott hétvégén.

Dunaújvárosi éremeső Veszprémből

Dunaújvárosi éremeső Veszprémből

2024. ápr. 22.

Tizenegy dobogós helyezéssel, az éremtábla hetedik helyén zárták legutóbbi versenyüket a DKSE korosztályos úszói a mögöttünk hagyott hétvégén.

Vereséggel búcsúzott a szezontól a DKSE

Vereséggel búcsúzott a szezontól a DKSE

2024. ápr. 22.

Csak a harmadik szettben tudta megszorítani az alsóházi tabellát vezető Miskolc gárdáját a DKSE felnőtt röplabda csapata az Extraliga hazai szezonzáróján.

Egyre nehezebb helyzetben a DFC

Egyre nehezebb helyzetben a DFC

2024. ápr. 21.

Félidőnként két-két gólt kapva szenvedett vereséget a több élvonalbeli játékossal megerősített Fehérvár FC II. vendégeként a Dunaújváros FC labdarúgó csapata.