Döntetlen a rangadón

2018. június 10. (vasárnap) 8:08 - spigott

A bajnok Asztalos Gumiszervíz elleni 3-3-as döntetlennel biztosította be harmadik helyét a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus Osztályában az Akrasz-Bau együttese.

Két összecsapással folytatódott, s ért is véget a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus Osztályának utolsó fordulója a Lorántffy iskola műfüves pályáján. A pénteki játéknap első találkozóján a hetedik Irapuato, valamint a tizedik Papa SE mérte volna össze egymással erejét, ám utóbbiak nem álltak ki a meccsre, így 5-0-s gólkülönbséggel az Irapuato kapta meg a győzelmet, míg a Papa SE-től a szabályok szerint két pontot le is vont a szövetség. Sok mindent mondjuk ez sem változtatott a tabellán, mert előbbi a hetedik, míg utóbbi a tizedik helyen fejezte be az idei bajnokság küzdelmeit.
A Campus Osztály 2017/2018-as szezonjának utolsó mérkőzésén a már bajnok Asztalos Gumiszervíz a harmadik Akrasz-Bau SE ellen lépett pályára.

Kép: DO-archív

A találkozó változatos, nagy csatát hozott, melyben hol az egyik, hol a másik csapat került előnybe, ám a minimális fórt egyik csapatnak sem sikerült megtartani. Mikor a 44. percben ismét megszerezte a vezetést az Akrasz-Bau, úgy tűnt, hogy ki tudja csikarni a győzelmet, ám az Asztalos Gumiszervíznek erre is volt válasza, így a rangadó 3-3-as döntetlennel ért véget.

A bajnoki címnek és a feljutásnak tehát az Asztalos Gumiszervíz gárdája örülhetett a Campus Osztály idei kiírásában, a második Gazdagok és Szépek az Acerbis Osztály tizedik helyezettjével (Kemi-Ker Kft.), míg az Akrasz-Bau a kilencedik Siker Ablak GSV-vel játszik osztályozót az Acerbis Osztály eléréséért. Az Unió Taxi búcsúzott a másodosztálytól, míg a Papa SE és a B.T. Mirage osztályozón harcolhatja ki a bennmaradást.

Eredmények

Papa SE – Irapuato 0-5 (játék nélkül)
Asztalos Gumiszervíz – Akrasz-Bau SE 3-3 (1-1)

A Campus Osztály végeredménye: 1. Asztalos Gumiszervíz 47 pont, 2. Gazdagok és Szépek 38 pont, 3. Akrasz-Bau SE 36 pont, 4. Széchenyi Pékség 35 pont, 5. Gyalog Galopp 34 pont, 6. Varázs Kép 33 pont, 7. Irapuato 30 pont, 8. Black & White 22 pont, 9. B.T. Mirage 19 pont, 10. Papa SE 10 pont, 11. Unió Taxi 6 pont.

A rovat további hírei: Sport

Tartják előttünk az előnyüket

Tartják előttünk az előnyüket

2019. január 21. (hétfő)

Az olasz válogatott legyőzte Hollandiát, így továbbra is hibátlan mérleggel, négy pont előnnyel vezeti a női vízilabda világliga B csoportját, melyben a magyarok a második helyen állnak és már bejutottak az Európa Kupa hatos döntőjébe.

Két csapattal a döntőben!

Két csapattal a döntőben!

2019. január 21. (hétfő)

A Hild és a Pannon röplabda csapata is hibátlan teljesítményt nyújtva jutott be az Országos Diákolimpia fináléjába.

Tovább menetelnek a röplabdázók

Tovább menetelnek a röplabdázók

2019. január 21. (hétfő)

Kiütéses győzelmet aratva erősítette meg első helyét a DSE Röplabda Akadémia U21-es csapata az NB II-es bajnokság Közép Csoportjában.

Kétarcú Acélbikák

Kétarcú Acélbikák

2019. január 20. (vasárnap)

Negyven percnyi jó játék, háromgólos vezetés után kapott ki 6-3-ra a Debrecentől a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata.

Sikerrel rajtolt a Dunaferr

Sikerrel rajtolt a Dunaferr

2019. január 20. (vasárnap)

A röplabda férfi NBI Liga alapszakaszának első mérkőzésén a Dunaferr SE izgalmas találkozón öt szettben győzte le a PTE-PEAC gárdáját. 

Ez nem álom, hanem valóság

Ez nem álom, hanem valóság

2019. január 20. (vasárnap)

Koronczai Petrának, a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia irányítójának igazi meglepetéssel indult a 2019-es esztendő, hiszen bekerült az elitek közé.

Négy dunaújvárosi érem a sportcsarnokban

Négy dunaújvárosi érem a sportcsarnokban

2019. január 20. (vasárnap)

Két arany- és két bronzéremmel zárták a Danubius KSE tollaslabdázói a Dunaújvárosi Sportcsarnokban megrendezett Országos Felnőtt Ranglista Versenyt.