Döntetlen a rangadón

spigott - 2018. június 10. 8:08

A bajnok Asztalos Gumiszervíz elleni 3-3-as döntetlennel biztosította be harmadik helyét a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus Osztályában az Akrasz-Bau együttese.

Két összecsapással folytatódott, s ért is véget a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus Osztályának utolsó fordulója a Lorántffy iskola műfüves pályáján. A pénteki játéknap első találkozóján a hetedik Irapuato, valamint a tizedik Papa SE mérte volna össze egymással erejét, ám utóbbiak nem álltak ki a meccsre, így 5-0-s gólkülönbséggel az Irapuato kapta meg a győzelmet, míg a Papa SE-től a szabályok szerint két pontot le is vont a szövetség. Sok mindent mondjuk ez sem változtatott a tabellán, mert előbbi a hetedik, míg utóbbi a tizedik helyen fejezte be az idei bajnokság küzdelmeit.
A Campus Osztály 2017/2018-as szezonjának utolsó mérkőzésén a már bajnok Asztalos Gumiszervíz a harmadik Akrasz-Bau SE ellen lépett pályára.

Kép: DO-archív

A találkozó változatos, nagy csatát hozott, melyben hol az egyik, hol a másik csapat került előnybe, ám a minimális fórt egyik csapatnak sem sikerült megtartani. Mikor a 44. percben ismét megszerezte a vezetést az Akrasz-Bau, úgy tűnt, hogy ki tudja csikarni a győzelmet, ám az Asztalos Gumiszervíznek erre is volt válasza, így a rangadó 3-3-as döntetlennel ért véget.

A bajnoki címnek és a feljutásnak tehát az Asztalos Gumiszervíz gárdája örülhetett a Campus Osztály idei kiírásában, a második Gazdagok és Szépek az Acerbis Osztály tizedik helyezettjével (Kemi-Ker Kft.), míg az Akrasz-Bau a kilencedik Siker Ablak GSV-vel játszik osztályozót az Acerbis Osztály eléréséért. Az Unió Taxi búcsúzott a másodosztálytól, míg a Papa SE és a B.T. Mirage osztályozón harcolhatja ki a bennmaradást.

Eredmények

Papa SE – Irapuato 0-5 (játék nélkül)
Asztalos Gumiszervíz – Akrasz-Bau SE 3-3 (1-1)

A Campus Osztály végeredménye: 1. Asztalos Gumiszervíz 47 pont, 2. Gazdagok és Szépek 38 pont, 3. Akrasz-Bau SE 36 pont, 4. Széchenyi Pékség 35 pont, 5. Gyalog Galopp 34 pont, 6. Varázs Kép 33 pont, 7. Irapuato 30 pont, 8. Black & White 22 pont, 9. B.T. Mirage 19 pont, 10. Papa SE 10 pont, 11. Unió Taxi 6 pont.

A rovat további hírei: Sport

Óriásit hajrázva nyert a Kohász

Óriásit hajrázva nyert a Kohász

2024. már. 29.

A második félidőt tizenöt góllal megnyerve aratott 32-20-as sikert a DKKA női kézilabda csapata a NEKA elleni hazai bajnokin.

Nem borult a papírforma Miskolcon

Nem borult a papírforma Miskolcon

2024. már. 28.

Három szettben szenvedett vereséget Miskolcon a DKSE röplabda csapata az Extraliga alsóházának szerda esti összecsapásán.

Biztosan hozta a kötelezőt a DFVE

Biztosan hozta a kötelezőt a DFVE

2024. már. 28.

Mindössze öt gólt kapva aratott sima győzelmet a DFVE női vízilabda csapata a III. Ker. TVE elleni bajnokin a Fabó Éva Sportuszodában szerdán este.

Hazai pályán vágna vissza a NEKA-nak a Kohász

Hazai pályán vágna vissza a NEKA-nak a Kohász

2024. már. 27.

Fontos találkozó vár a DKKA női kézilabdázóira a balatonboglári akadémisták ellen csütörtökön délután öt órától.

Kizárták az DAB-ASP-t a rájátszásból

Kizárták az DAB-ASP-t a rájátszásból

2024. már. 27.

Jogosulatlan szereplés miatt az ellenfeleknek írták jóvá a DAB-ASP Andersen Ligás negyeddöntőjének és elődöntőjének mérkőzéseit. A sorozatból így kizárt dunaújvárosiak fellebbezést nyújtanak be a döntés ellen.

Fontos pontokra hajt a DFVE

Fontos pontokra hajt a DFVE

2024. már. 27.

A III. Ker. TVE elleni hazai összecsapással folytatja az OB I-es pontvadászat alapszakaszát a DFVE női vízilabda csapata ma este hét órától.

DSTV: újabb öt év az elnökségben

DSTV: újabb öt év az elnökségben

2024. már. 26.

A Magyar Birkózó Szövetség újabb 5 évre választotta az elnökség tagjává Mátyás Gábort, a DKSE ügyvezető elnökét. A szakemberrel az elnökségben végzett munkáról, annak céljairól, valamint arról is beszélgettünk, hogy ennek milyen hatásai lesznek a DKSE birkózó szakosztályára. Hangkép.