Döntetlen a rangadón

2018. június 10. (vasárnap) 8:08 - spigott

A bajnok Asztalos Gumiszervíz elleni 3-3-as döntetlennel biztosította be harmadik helyét a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus Osztályában az Akrasz-Bau együttese.

Két összecsapással folytatódott, s ért is véget a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus Osztályának utolsó fordulója a Lorántffy iskola műfüves pályáján. A pénteki játéknap első találkozóján a hetedik Irapuato, valamint a tizedik Papa SE mérte volna össze egymással erejét, ám utóbbiak nem álltak ki a meccsre, így 5-0-s gólkülönbséggel az Irapuato kapta meg a győzelmet, míg a Papa SE-től a szabályok szerint két pontot le is vont a szövetség. Sok mindent mondjuk ez sem változtatott a tabellán, mert előbbi a hetedik, míg utóbbi a tizedik helyen fejezte be az idei bajnokság küzdelmeit.
A Campus Osztály 2017/2018-as szezonjának utolsó mérkőzésén a már bajnok Asztalos Gumiszervíz a harmadik Akrasz-Bau SE ellen lépett pályára.

Kép: DO-archív

A találkozó változatos, nagy csatát hozott, melyben hol az egyik, hol a másik csapat került előnybe, ám a minimális fórt egyik csapatnak sem sikerült megtartani. Mikor a 44. percben ismét megszerezte a vezetést az Akrasz-Bau, úgy tűnt, hogy ki tudja csikarni a győzelmet, ám az Asztalos Gumiszervíznek erre is volt válasza, így a rangadó 3-3-as döntetlennel ért véget.

A bajnoki címnek és a feljutásnak tehát az Asztalos Gumiszervíz gárdája örülhetett a Campus Osztály idei kiírásában, a második Gazdagok és Szépek az Acerbis Osztály tizedik helyezettjével (Kemi-Ker Kft.), míg az Akrasz-Bau a kilencedik Siker Ablak GSV-vel játszik osztályozót az Acerbis Osztály eléréséért. Az Unió Taxi búcsúzott a másodosztálytól, míg a Papa SE és a B.T. Mirage osztályozón harcolhatja ki a bennmaradást.

Eredmények

Papa SE – Irapuato 0-5 (játék nélkül)
Asztalos Gumiszervíz – Akrasz-Bau SE 3-3 (1-1)

A Campus Osztály végeredménye: 1. Asztalos Gumiszervíz 47 pont, 2. Gazdagok és Szépek 38 pont, 3. Akrasz-Bau SE 36 pont, 4. Széchenyi Pékség 35 pont, 5. Gyalog Galopp 34 pont, 6. Varázs Kép 33 pont, 7. Irapuato 30 pont, 8. Black & White 22 pont, 9. B.T. Mirage 19 pont, 10. Papa SE 10 pont, 11. Unió Taxi 6 pont.

A rovat további hírei: Sport

Fölényes siker a serdülőknél

Fölényes siker a serdülőknél

2018. október 16. (kedd)

Veretlenül, 18-0-s szettaránnyal nyerte meg a DSE Röplabda Akadémia U17-es csapata a Buzek László U17 férfi OSB alapszakaszát!

Nem hibázott az éllovas

Nem hibázott az éllovas

2018. október 16. (kedd)

A Fejó-Therm és az SZP-Asztalos együttese is könnyedén nyerte újabb mérkőzését a városi kispályás labdarúgó bajnokság Acerbis Osztályában.

Nem volt esély a címvédő ellen

Nem volt esély a címvédő ellen

2018. október 15. (hétfő)

Nem tudta megszorítani a Phoenix Fireball együttesét a DUE-RFT floorball csapata a Magyar Kupa második fordulójában.

Nagy hátrányból fordított a DSE

Nagy hátrányból fordított a DSE

2018. október 15. (hétfő)

A röplabda bajnokság másodosztályú küzdelemsorozatában a DSE Röplabda Akadémia fiataljai a rutinos játékosokkal felálló Szegedet fogadták.

Egy siker a csapatbajnokságon

Egy siker a csapatbajnokságon

2018. október 15. (hétfő)

Egy győzelemmel és három vereséggel zárta az Országos Csapatbajnokság harmadosztályának első fordulóját a Danubius KSE tollaslabda szakosztálya.

A Szentlőrinc nyerte a rangadót

A Szentlőrinc nyerte a rangadót

2018. október 14. (vasárnap)

A szervezetten játszó Szentlőrinc Luka góljának köszönhetően megérdemelten győzte le a Dunaújváros PASE labdarúgóit.

Újabb vereség Erdélyben

Újabb vereség Erdélyben

2018. október 14. (vasárnap)

Ahogy itthon, úgy Csíkszeredán is 6-4-re kapott ki a listavezető erdélyiektől a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata.