Döntetlen a rangadón

2018. június 10. (vasárnap) 8:08 - spigott

A bajnok Asztalos Gumiszervíz elleni 3-3-as döntetlennel biztosította be harmadik helyét a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus Osztályában az Akrasz-Bau együttese.

Két összecsapással folytatódott, s ért is véget a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus Osztályának utolsó fordulója a Lorántffy iskola műfüves pályáján. A pénteki játéknap első találkozóján a hetedik Irapuato, valamint a tizedik Papa SE mérte volna össze egymással erejét, ám utóbbiak nem álltak ki a meccsre, így 5-0-s gólkülönbséggel az Irapuato kapta meg a győzelmet, míg a Papa SE-től a szabályok szerint két pontot le is vont a szövetség. Sok mindent mondjuk ez sem változtatott a tabellán, mert előbbi a hetedik, míg utóbbi a tizedik helyen fejezte be az idei bajnokság küzdelmeit.
A Campus Osztály 2017/2018-as szezonjának utolsó mérkőzésén a már bajnok Asztalos Gumiszervíz a harmadik Akrasz-Bau SE ellen lépett pályára.

Kép: DO-archív

A találkozó változatos, nagy csatát hozott, melyben hol az egyik, hol a másik csapat került előnybe, ám a minimális fórt egyik csapatnak sem sikerült megtartani. Mikor a 44. percben ismét megszerezte a vezetést az Akrasz-Bau, úgy tűnt, hogy ki tudja csikarni a győzelmet, ám az Asztalos Gumiszervíznek erre is volt válasza, így a rangadó 3-3-as döntetlennel ért véget.

A bajnoki címnek és a feljutásnak tehát az Asztalos Gumiszervíz gárdája örülhetett a Campus Osztály idei kiírásában, a második Gazdagok és Szépek az Acerbis Osztály tizedik helyezettjével (Kemi-Ker Kft.), míg az Akrasz-Bau a kilencedik Siker Ablak GSV-vel játszik osztályozót az Acerbis Osztály eléréséért. Az Unió Taxi búcsúzott a másodosztálytól, míg a Papa SE és a B.T. Mirage osztályozón harcolhatja ki a bennmaradást.

Eredmények

Papa SE – Irapuato 0-5 (játék nélkül)
Asztalos Gumiszervíz – Akrasz-Bau SE 3-3 (1-1)

A Campus Osztály végeredménye: 1. Asztalos Gumiszervíz 47 pont, 2. Gazdagok és Szépek 38 pont, 3. Akrasz-Bau SE 36 pont, 4. Széchenyi Pékség 35 pont, 5. Gyalog Galopp 34 pont, 6. Varázs Kép 33 pont, 7. Irapuato 30 pont, 8. Black & White 22 pont, 9. B.T. Mirage 19 pont, 10. Papa SE 10 pont, 11. Unió Taxi 6 pont.

A rovat további hírei: Sport

Viborgi siker a nyitómeccsen

Viborgi siker a nyitómeccsen

2018. augusztus 15. (szerda)

Támadásban rengeteg hibát vétett, így kétgólos, 22-20-as vereséget szenvedett a dán Viborgtól a DKKA női kézilabda csapata a Kohász Kupa első napján.

Hibátlan Tízpróbások

Hibátlan Tízpróbások

2018. augusztus 15. (szerda)

A Tízpróbások együttese nyerte a VII. Decathlon Nyári Kispályás Foci Bajnokság küzdelmeit.

Komoly kihívás előtt az utánpótlás

Komoly kihívás előtt az utánpótlás

2018. augusztus 15. (szerda)

Az U20-as bajnokságban a rájátszás elérését, míg az U18-asoknál a középmezőnyt célozta meg a dunaújvárosi jégkorongozók szakvezetése.

A Vidi az AEK Athén ellen mehet a BL-főtábláért

A Vidi az AEK Athén ellen mehet a BL-főtábláért

2018. augusztus 14. (kedd)

A Vidi FC hazai pályán gól nélküli döntetlennel megőrizte az első mérkőzésen elért 1-1-s eredményt a svéd Malmö együttesével szemben, így bejutott a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőjének negyedik fordulójába.

Nyolc csapat a strandfoci kupán

Nyolc csapat a strandfoci kupán

2018. augusztus 14. (kedd)

Elkészült a csoportbeosztás, összesen nyolc együttes vághat neki nemzeti ünnepünkön az I. Szent István Strandfoci Kupának.

A kijutást célozza meg a magyar válogatott

A kijutást célozza meg a magyar válogatott

2018. augusztus 14. (kedd)

Az Európa-bajnoki részvétel a célja a férfi röplabda-válogatottnak, amely szerdán, hazai pályán, Macedónia ellen kezdi meg selejtezős szereplését.

Bl-selejtező - A továbbjutás főtáblát érne a Vidinek

Bl-selejtező - A továbbjutás főtáblát érne a Vidinek

2018. augusztus 14. (kedd)

Hat év után szerepelhet ismét főtáblán magyar klub az európai kupaporondon, amennyiben ma a hazai visszavágón a Vidi FC kiharcolja a továbbjutást a svéd Malmö ellen a Bajnokok Ligája-selejtező harmadik fordulójában.