Elsőre vereség

spigott - 2018. július 7. 13:20

Egygólos, 2-1-es vereséget szenvedett a Budaörs elleni felkészülési mérkőzésen a Dunaújváros PASE labdarúgó csapata.

Lejátszotta idei első edzőmérkőzését az NB III 2018/2019-es szezonjára készülő Dunaújváros PASE labdarúgó csapata, mely hazai környezetben, a Dunaújvárosi Stadionban látta vendégül szombaton délelőtt tizenegy órától a másodosztály tavalyi ötödik helyezettjét, a Budaörs gárdáját. A találkozót a vendégek kezdték erősebben, s erőfeszítéseik már a kilencedik percben meg is hozták eredményüket, miután egy szépen felépített támadás végén megszerezték a vezetést. A folytatásban kiegyenlített játékot láthattak a stadionba kilátogatók, hol a mieink, hol a vendégek előtt adódott lehetőség, ám egészen a félidő hajrájáig nem változott az eredmény.

A 45. percben viszont egyenlített a DPASE, miután Tóth Tibor fejelt le jól egy labdát Szepessy Róbertnek, aki bevetődve, körülbelül két méterről belsőzött a kapu közepébe. (1-1). A térfélcsere után minden bevethető játékosának lehetőséget adott dr. Dobos Barna, a Dunaújváros PASE vezetőedzője, s ekkor egyértelműen átvette a játék irányítását a budaörsi egylet sőt, a 78. percben megszerezte második találatát is, kialakítva ezzel a 2-1-es vendégsikert jelentő végeredményt.

DPASE – Budaörs 1-2 (1-1)
Gólszerzőnk: Szepessy R.

A DPASE összeállítása: Pokorni – Vajda, Zvara, Hompót, Sándor, Barna, Dorogi, Horváth, Kiss, Tóth T., Szepessy R. Cserék: Ilivai, Zsinka, Tapiska, Kovács, Rauf. Edző: dr. Dobos Barna

A rovat további hírei: Sport

Élesedik a harc a Dunaújváros Kupáért

Élesedik a harc a Dunaújváros Kupáért

2024. máj. 13.

Már a legjobb négy közé jutás lesz a tét a kispályás labdarúgók számára a Dunaújváros Kupa következő fordulójában.

Életben maradtak

Életben maradtak

2024. máj. 13.

Remek második félidei játékkal aratott megérdemelt, 2-1-es győzelmet az Érd elleni hazai bajnokin a Dunaújváros FC labdarúgó csapata vasárnap este.

Egri öröm Dunaújvárosban

Egri öröm Dunaújvárosban

2024. máj. 12.

A DFVE és az Eger idei ötödik csatáját is a vendégcsapat nyerte, így női vízilabdázóink a negyedik helyen fejezték be a bajnoki küzdelmeket.

Új lehetőségek a tengerentúlon

Új lehetőségek a tengerentúlon

2024. máj. 12.

Hat szezon után távozik a dunaújvárosi labdarúgás mindennapi életéből a helyi nevelésű Garda Bálint, akinek kezei alatt számtalan gyermek sajátíthatta el a sportág alapjait.

Közel volt a bravúrhoz a Kohász

Közel volt a bravúrhoz a Kohász

2024. máj. 12.

Ötven percig reális esélye volt a pontszerzésre a DKKA női kézilabda csapatának a Vác otthonában, de a hajrát a hazaiak bírták jobban.

DSTV: a mozgás kedvéért

DSTV: a mozgás kedvéért

2024. máj. 11.

Ha nem is május elsején, de néhány napra rá hétvégén ismét megrendezték a Május 1. Kupát Dunaújvárosban. Tóth Kálmán önkormányzati képviselő szervezője és ötletgazdája a megmérettetésnek, elmondása szerint jó látni képesek mozgásra bírni az idősebb korosztályt is – s persze a hangulatra sem volt panasz. Hangkép.

Hajdu Jonatánék parádés bronzérme a Világkupán

Hajdu Jonatánék parádés bronzérme a Világkupán

2024. máj. 11.

Óriási hajrával végzett a kenu kettesek ötszáz méteres döntőjének harmadik helyén Hajdu Jonatán és Adolf Balázs párosa a szegedi Világkupán.