Elsőre vereség

spigott - 2018. július 7. 13:20

Egygólos, 2-1-es vereséget szenvedett a Budaörs elleni felkészülési mérkőzésen a Dunaújváros PASE labdarúgó csapata.

Lejátszotta idei első edzőmérkőzését az NB III 2018/2019-es szezonjára készülő Dunaújváros PASE labdarúgó csapata, mely hazai környezetben, a Dunaújvárosi Stadionban látta vendégül szombaton délelőtt tizenegy órától a másodosztály tavalyi ötödik helyezettjét, a Budaörs gárdáját. A találkozót a vendégek kezdték erősebben, s erőfeszítéseik már a kilencedik percben meg is hozták eredményüket, miután egy szépen felépített támadás végén megszerezték a vezetést. A folytatásban kiegyenlített játékot láthattak a stadionba kilátogatók, hol a mieink, hol a vendégek előtt adódott lehetőség, ám egészen a félidő hajrájáig nem változott az eredmény.

A 45. percben viszont egyenlített a DPASE, miután Tóth Tibor fejelt le jól egy labdát Szepessy Róbertnek, aki bevetődve, körülbelül két méterről belsőzött a kapu közepébe. (1-1). A térfélcsere után minden bevethető játékosának lehetőséget adott dr. Dobos Barna, a Dunaújváros PASE vezetőedzője, s ekkor egyértelműen átvette a játék irányítását a budaörsi egylet sőt, a 78. percben megszerezte második találatát is, kialakítva ezzel a 2-1-es vendégsikert jelentő végeredményt.

DPASE – Budaörs 1-2 (1-1)
Gólszerzőnk: Szepessy R.

A DPASE összeállítása: Pokorni – Vajda, Zvara, Hompót, Sándor, Barna, Dorogi, Horváth, Kiss, Tóth T., Szepessy R. Cserék: Ilivai, Zsinka, Tapiska, Kovács, Rauf. Edző: dr. Dobos Barna

A rovat további hírei: Sport

Egy ponton múlt az akadémisták döntőbe jutása

Egy ponton múlt az akadémisták döntőbe jutása

2024. máj. 06.

Hiába hajrázott remekül, s aratott két szép győzelmet, lemaradt a korosztályos bajnokság országos döntőjéről a DSE Röplabda Akadémia U20-as együttese.

Szezonzáró előtt a futsalosok

Szezonzáró előtt a futsalosok

2024. máj. 06.

A Mad Dogs elleni biatorbágyi találkozóval zárja az NB II-es pontvadászat küzdelmeit a Dunaújváros Futsal felnőtt együttese ma este nyolc órától.

Élni tudott emberelőnyével a Kaposvár

Élni tudott emberelőnyével a Kaposvár

2024. máj. 06.

Korai kiállítás után egy balszerencsés öngól okozta a Dunaújváros FC labdarúgóinak vesztét a tabellán ötödik Kaposvár vendégeként.

Egri előny a bronzcsatában

Egri előny a bronzcsatában

2024. máj. 05.

Támadásban nem ment a DFVE női vízilabdázóinak a bronzpárharc első felvonásán, így a vendég egriek megérdemelt győzelemmel vették el a mieink pályaelőnyét.

Hiába hajrázott nagyot a Kohász

Hiába hajrázott nagyot a Kohász

2024. máj. 05.

Fordulatos, gólokban gazdag mérkőzésen szenvedett kétgólos vereséget a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt együttese az MTK ellen a sportcsarnokban szombaton este.

DSTV: új edzői stáb az Acélbikáknál

DSTV: új edzői stáb az Acélbikáknál

2024. máj. 04.

A következő szezonnak már új edzői stábbal vág neki a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorongcsapata. A DAB vezetőedzője Somogyi Balázs lesz a 2024/2025-ös szezonban, s a fiatal szakembert stábunk is kifaggatta terveiről, reményeiről. Hangkép.

Bravúr kell a pontszerzéshez

Bravúr kell a pontszerzéshez

2024. máj. 04.

A tabellán ötödik Kaposvár elleni mérkőzéssel folytatja az NB III-as pontvadászatot a Dunaújváros FC labdarúgó csapata vasárnap délután öt órától.