Jótékonykodó kézilabdázók

2018. augusztus 3. (péntek) 13:44 - doszerk

Pénzadománnyal segíti a Szent Pantaleon Kórház gyermekosztályát a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia.

A Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia számára a sport mellett kiemelten fontos a társadalmi felelősségvállalás, illetve a jótékonykodás is. Éppen ezért akadémiánk felnőtt együttese augusztus 7-én, kedden délelőtt tizenegy órától ellátogat a Szent Pantaleon Kórházba, ahol pénzadománnyal kedveskedik az intézmény gyermekosztályának. A Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémiát a felnőtt csapat játékosai mellett György László vezetőedző, valamint Imre Vilmos sportigazgató képviseli a jeles eseményen, derült ki a DKKA honlapunkhoz eljuttatott közleményéből.

Szintén a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémiához kapcsolódó hír még, hogy a klub szakmai vezetése augusztus 7-én, kedden délelőtt fél kilenctől közös reggelivel kedveskedik új, kollégiumban elhelyezett utánpótlás korú játékosai számára. A Gourmand kávéházban sorra kerülő összejövetelen Radulovics Bojana szakmai igazgató, Imre Vilmos sportigazgató, Vártok Ákos utánpótlás szakágvezető, Meggyes Rita és Takács Józsefné serdülő edzők, valamint Kincsesné Zavodnyik Júlia kollégiumi nevelőtanár köszönti az akadémia fiatal tehetségeit.

 

A rovat további hírei: Sport

Egy álommal kevesebb

Egy álommal kevesebb

2020. január 23. (csütörtök)

Hiába hajrázott óriásit, végül egygólos, 11-10-es vereséget szenvedett a spanyolok elleni Európa-bajnoki elődöntőben a magyar női vízilabda válogatott.

Ünnep együtt – a legjobbak között

Ünnep együtt – a legjobbak között

2020. január 23. (csütörtök)

A Speciális Olimpia múlt márciusi világjátékán aratott kolosszális siker után az Év Sportolója Díjra jelölték kategóriájukban Latinovics Líviát és Juhász Szebasztiánt – a két dunaújvárosi tornász edzőjük, Salamonné Szabó Éva kíséretében vehetett részt az Év Sportolója Gálán a Nemzeti Színházban múlt csütörtökön. Örök emlék, nem vitás!

Legyen jövőkép az akadémián

Legyen jövőkép az akadémián

2020. január 23. (csütörtök)

Terjedelmes interjúban foglalkozik a DKKA körüli helyzettel az akadémia honlapján Mátyás Gábor ügyvezető. Betűhív közlés!

Bronzérem Pécsről

Bronzérem Pécsről

2020. január 22. (szerda)

Egy harmadik és egy ötödik hellyel gazdagodtak a Dunaferr SE birkózói a hétvégén megrendezett felnőtt válogató versenyen.

Négy között a válogatott

Négy között a válogatott

2020. január 22. (szerda)

A várakozásoknak megfelelő sima győzelmet aratott a magyar női vízilabda válogatott a franciák ellen lejátszott Európa-bajnoki negyeddöntőben.

Győzelemmel kezdett a DAB

Győzelemmel kezdett a DAB

2020. január 21. (kedd)

Hátrányból fordítva aratott 3-1-es sikert a DEAC elleni mérkőzésen a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata az Erste Liga felsőházának első fordulójában.

A város továbbra is az akadémia mögött áll

A város továbbra is az akadémia mögött áll

2020. január 21. (kedd)

Biztosított a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia NB I-es szereplésnek háttere, derült ki Barta Endre alpolgármester és Mátyás Gábor ügyvezető ma délutáni sajtótájékoztatóján.