Felemás hétvége az utánpótlásnál

spigott - 2018. szeptember 17. 13:04

Továbbra is kapott gól nélkül áll a csoportjának élén a Dunaújváros PASE U17-es labdarúgó csapata a harmadosztályú bajnokságban.

A Dunaújváros PASE négy utánpótlás labdarúgó csapata is pályára lépett a hétvégén: az U14-esek és az U15-ösök a Győr-Ménfőcsanak, míg az U17-esek és az U19-esek a Diósd fiataljai ellen mérették meg magukat.
Labdarúgóink U14-es együttese kiélezett, szoros meccset vívott vetélytársával, s bár az első felvonásban sikerült vezetést szereznie, a házigazdák hamar egalizáltak, majd a fordulás után a vezetést is megszerezték. Volt azonban válasza erre a mieinknek is, ám Sipeki Marcell találata után már egyik csapat sem tudott újabb gólt szerezni, így a küzdelmet találkozó végül 2-2-es döntetlennel ért véget. Az U15-ösök szerencsére nem izzadtak meg igazán a győri Alcufer Stadionban, s az első félidőben kettő, míg a másodikban három gólt szereztek úgy, hogy cserébe egyet sem kaptak, így négy mérkőzést követően továbbra is hibátlan teljesítménnyel állnak a másodosztály Közép-nyugat Csoportjának második helyén.

Kép: DO-archív

Az U17-esek hazai környezetben, a pálhalmai Agrospeciál Sporttelepen látták vendégül az ötödik helyezett Diósd együttesét. Az eddigi három meccsükön összesen 47 gólt (!) szerző dunaújvárosi fiatalok ezúttal nem jutottak tíz fölé, ám eddigi mérkőzéseikhez hasonlóan ezúttal sem kaptak gólt, így négy fordulót követően 52-0-s gólaránnyal vezetik csoportjukat. Az U19-esek számára sajnos nem alakult ilyen jól a Diósd elleni mérkőzés, mert a vendégek már az első félidőben 2-0-ra vezettek, s ugyan a másodikban sikerült szépíteni, az egyenlítés már nem jött össze, így az ellenfél örülhetett a 2-1-es győzelemnek.

Eredmények, gólszerzők

U14
ESK Győr-Ménfőcsanak – DPASE 2-2
(1-1)
Gólszerzőink: Kiss Gergely, Sipeki Marcell.

U15
ESK Győr-Ménfőcsanak – DPASE 0-5
(0-2)
Gólszerzőink: Németh Kristóf 2, Horváth Gergő, Szabó Richárd Gábor, Váradi Kornél.

U17
DPASE – Diósd 5-0
(3-0)
Gólszerzőink: Al-Sheraji Rauf Mohamed 3, Farkas Béla, Kovács Barnabás.

U19
DPASE – Diósd 1-2
(0-2)
Gólszerzőnk: Máthé Dávid.

A rovat további hírei: Sport

DSTV: eredményes birkózók

DSTV: eredményes birkózók

2024. ápr. 18.

Legyen szó veteránokról, vagy a akár a fiatalabbakról, a DKSE birkózói rendre hozzák a szép eredményeket. Helyzetjelentést kértünk Kiss Károly edzőtől, aki beszélt az utánpótlásról, s persze Pupp Viktóriáról és Nyikos Veronikáról is. Hangkép.

Nem volt esély Gödöllőn

Nem volt esély Gödöllőn

2024. ápr. 18.

A Kistext ellen meccs nélkül nyertek, a házigazda Gödöllőtől viszont kikaptak a DSE Röplabda Akadémia fiataljai az NB II-es felnőtt bajnokságban.

Biztos sikerek idegenben

Biztos sikerek idegenben

2024. ápr. 18.

Nem okozott gondot a két pont megszerzése a DKKA serdülő és ifjúsági csapatának a Csepel elleni korosztályos bajnokin.

DSTV: tudnivalók a horgászatról

DSTV: tudnivalók a horgászatról

2024. ápr. 17.

Egy horgásznak nem kell bemutatni, hogy miért jó, vagy miért különleges a horgászat. Aki még nem próbálta, az talán közelítse meg onnan, hogy ez egy olyan elfoglaltság, amely egyszerre lehet hobbi, sport, és igazi versenyzés – mikor mire van igényünk ugyebár. Arról, hogy ennek mi a szépsége, és mire van szüksége a kezdőknek Szabó Mátéval beszélgettünk a Horgásztanyán. Hangkép.

Újra élen a címvédő

Újra élen a címvédő

2024. ápr. 17.

Magabiztos győzelemmel vette vissza a tabella első helyét a Karmacsi Autó gárdája a városi kispályás labdarúgó bajnokság ST Solar csoportjában.

Két játékos távozik a DKKA-tól

Két játékos távozik a DKKA-tól

2024. ápr. 17.

Nick Viktória kilenc, Horváth Petra két szezont követően távozik a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt együttesétől.

Felemás hétvége az utánpótlásnál

Felemás hétvége az utánpótlásnál

2024. ápr. 16.

A DFVE női vízilabdázóinak serdülői kikaptak, az ifjúságiak viszont nyerni tudtak a Ferencváros elleni hazai bajnokin.