Kezdő tornászok Trenka János kezei alatt

Szárszó Lajos - 2018. szeptember 22. 19:22

A Dunaferr SE vezetőedzője Hunyady Dominikával közösen új korosztály, az első tagozatos általános iskolás lányok munkáját irányítja.

Trenka Jánost az utóbbi években Kovács Zsófiával, kiváló tornászunk eredményeivel kapcsoltuk össze, hiszen az ő közös munkájuknak köszönhetjük azokat a sikereket, melyeket Zsófia elért. Most azonban emellett a tevékenység mellet új feladatba kezdett, így szeptembertől a legkisebbek, vagyis az elsős általános iskolás lányok edzéseit is irányítani fogja.

- Egy kiváló fiatal edzővel, a Testnevelési Egyetemen frissen diplomázott Hunyady Dominikával együtt kezdtük meg a kislányokkal történő közös munkát. Mivel párja, Turcsik István is nálunk dolgozik, nagyon szeretném, ha ő annyira meg tudná tanulni az edzői szakmát, hogy a későbbiekben egyedül is el tudjon vezetni egy csoportot. Kettőnk egysége nagyon jól működik, melyben mindketten tudunk a másiktól tanulni. Csoportunk kislányokból áll, melybe várjuk azokat a gyermekeket, akik szeretnék elsajátítani a torna alapjait, de természetesen a fiúkat is, akikkel Furjákné Wágner Dajána foglalkozik. Célunk, hogy mindarra megtanítsuk a gyermekeket, melyeket ők megengednek nekünk. Jelentkezni minden hétköznap délutánján, 13 és 18 óra között lehet a tornacsarnokban

A rovat további hírei: Sport

Életben maradtak

Életben maradtak

2024. máj. 13.

Remek második félidei játékkal aratott megérdemelt, 2-1-es győzelmet az Érd elleni hazai bajnokin a Dunaújváros FC labdarúgó csapata vasárnap este.

Egri öröm Dunaújvárosban

Egri öröm Dunaújvárosban

2024. máj. 12.

A DFVE és az Eger idei ötödik csatáját is a vendégcsapat nyerte, így női vízilabdázóink a negyedik helyen fejezték be a bajnoki küzdelmeket.

Új lehetőségek a tengerentúlon

Új lehetőségek a tengerentúlon

2024. máj. 12.

Hat szezon után távozik a dunaújvárosi labdarúgás mindennapi életéből a helyi nevelésű Garda Bálint, akinek kezei alatt számtalan gyermek sajátíthatta el a sportág alapjait.

Közel volt a bravúrhoz a Kohász

Közel volt a bravúrhoz a Kohász

2024. máj. 12.

Ötven percig reális esélye volt a pontszerzésre a DKKA női kézilabda csapatának a Vác otthonában, de a hajrát a hazaiak bírták jobban.

DSTV: a mozgás kedvéért

DSTV: a mozgás kedvéért

2024. máj. 11.

Ha nem is május elsején, de néhány napra rá hétvégén ismét megrendezték a Május 1. Kupát Dunaújvárosban. Tóth Kálmán önkormányzati képviselő szervezője és ötletgazdája a megmérettetésnek, elmondása szerint jó látni képesek mozgásra bírni az idősebb korosztályt is – s persze a hangulatra sem volt panasz. Hangkép.

Hajdu Jonatánék parádés bronzérme a Világkupán

Hajdu Jonatánék parádés bronzérme a Világkupán

2024. máj. 11.

Óriási hajrával végzett a kenu kettesek ötszáz méteres döntőjének harmadik helyén Hajdu Jonatán és Adolf Balázs párosa a szegedi Világkupán.

Mindent elkövetnek a pontokért

Mindent elkövetnek a pontokért

2024. máj. 11.

Idegenben, a tabellán ötödik Vác elleni találkozóval folytatja a bajnoki pontvadászatot a DKKA felnőtt együttese szombaton este hat órától.