Nehéz hét előtt a Kohász

2018. szeptember 18. (kedd) 18:04 - spigott

A szezonban még hibátlan, mind a négy eddigi meccsét biztosan megnyerő Ferencváros ellen folytatja a bajnoki küzdelmeket szerda este hat órától a DKKA kézilabda csapata.

Nagyon fontos mérkőzést nyert a mögöttünk hagyott hétvégén a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia együttese, mely Békéscsabán szerezte meg első pontjait a K&H női kézilabda liga idei kiírásában. A 30-23-as sikert követően azonban nem pihenhettek túl sokat játékosaink, hétfőn már munkába álltak, hogy felkészüljenek az előttük álló újabb feladatokra, melyek egyáltalán nem tűnnek egyszerűnek, ugyanis a héten a bajnokság két legjobbja, a Ferencváros és a Győr ellen lépnek pályára Szekerczés Lucáék. A mieink először a fővárosi zöld-fehérek ellen húznak szerelést szerda este hat órától, méghozzá egy olyan mérkőzésen, melynek egyértelműen az ellenfél az esélyese.

A Fradit még teljes csapattal sem lenne könnyű megszorítani, ez tavaly sem sikerült, s a zöldek idén sem nagyon ismernek kegyelmet, mert eddigi négy mérkőzésüket átlagban tizenkét góllal nyerték meg, így jelenleg a második helyen állnak a bajnokságban úgy, hogy csak gólaránnyal szorulnak a listavezető győriek mögé. Tisztában van a szerdai mérkőzés nehézségével együttesünk vezetőedzője, György László is, aki szerint a játék minden elemében a maximumot kell nyújtaniuk ahhoz, hogy színvonalas, jó meccset játsszanak a Fradival.

Képek: DO-archív

- Legutóbb Békéscsabán fegyelmezetten játszottunk, megvolt bennünk a kellő motivációs és agresszivitás, s erre lesz szükségünk holnap este is. Nincs sok időnk a felkészülésre, de igyekszünk maximálisan készen állni a találkozóra, melyen a régóta sérült játékosaink, Monori Orsolya, Erdősi Ildikó és Camila Micijevic biztos nem lép pályára, s erősen kérdéses Klujber Katrin szereplése is. A két együttesnek mások a céljai, ugyanakkor ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy eleve feltartott kezekkel lépnénk pályára. Az első perctől az utolsóig küzdenünk kell, bármi is az eredmény, a megfelelő kapusteljesítmény és a kemény védekezés mellett nagyon fontos lesz az, hogy a támadásaink befejezésére odafigyeljünk, mert a Fradi rengeteg gólt szerez gyors lerohanásokból, s ezeket csak úgy tudjuk a legjobban megakadályozni, ha eredményesen fejezzük be a támadásainkat.

A rovat további hírei: Sport

Csúfos vereséggel búcsúztak a Bikák

Csúfos vereséggel búcsúztak a Bikák

2019. február 22. (péntek)

A dunaújvárosi jégkorong múltjához képest méltatlanul alacsony színvonalú játékkal, nagyarányú vereséggel búcsúzott az idei Erste Liga szezontól a Dunaújvárosi Acélbikák csapata.

Most a Fradi volt a jobb!

Most a Fradi volt a jobb!

2019. február 22. (péntek)

Hiába vezetett a harmadik negyed derekán még két góllal, 10-8-as vereséget szenvedett a Fradi elleni rangadón a DUE-Maarsk Graphics női vízilabda csapata.

Hazai búcsú a szezontól

Hazai búcsú a szezontól

2019. február 22. (péntek)

Csalódottan, nagyon rossz passzban várja a 2018/2019-es szezon utolsó mérkőzését ma este hat órától a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata.

Pécsre utazik a Dunaferr

Pécsre utazik a Dunaferr

2019. február 21. (csütörtök)

A Dunaferr SE NBI-es röplabda csapatára újabb nehéz feladat vár a Liga alapszakaszának hatodik fordulójában, hiszen ismét idegenből kellene hazahozna a bajnoki pontokat.

A Ferencváros következik

A Ferencváros következik

2019. február 21. (csütörtök)

A női vízilabda bajnokság alapszakaszának 16. fordulójában a DUE-Maarsk Graphics együttese a Ferencváros ellen száll medencébe.

Megalakult a hazai Eb szervezőbizottsága

Megalakult a hazai Eb szervezőbizottsága

2019. február 21. (csütörtök)

Megtartotta alakuló ülését a budapesti vízilabda Európa-bajnokság szervezőbizottsága, melynek tagjai elvállalták az idei női Világliga Szuperdöntő szervező bizottságának tagsági feladatait is.

Újabb DAB vereség

Újabb DAB vereség

2019. február 20. (szerda)

Az idei jégkorong bajnokság utolsó előtti mérkőzésén idegenben, a Vasas otthonában szenvedett csúfos vereséget a DAB.