Több jó teljesítmény kell

2018. szeptember 22. (szombat) 10:06 - spigott

A bajnoki ezüstérmes Ferencváros után a címvédő győrieket látja vendégül ma este hat órától a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia csapata.

A Ferencváros elleni 36-23-as hazai vereség után sem pihenhetett sokat a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia együttese, ugyanis ma este hat órától már újabb feladat vár a mieinkre, akik a címvédő, a legutóbbi BL-kiírás győztese, a Győri Audi ETO KC együttesét látják vendégül a Dunaújvárosi Sportcsarnokban. A Rába-parti zöld-fehérek természetesen eddigi összes meccsüket megnyerték a K&H női kézilabda liga idei küzdelmeiben, s négy fordulót követően nyolc szerzett ponttal állnak a tabella második helyén az egy meccsel többet játszó Ferencváros mögött. A szombaton este hat órakor kezdődő dunaújvárosi összecsapásnak is egyértelműen a vendégek az esélyesei, s tisztában van ezzel együttesünk vezetőedzője, György László is, aki ezzel együtt abban bízik, hogy sikerül jobb teljesítményt nyújtaniuk, mint a Ferencváros ellen.

- Nagy tanulsága volt a Fradi elleni szerdai találkozónak az, hogy két-három jó egyéni teljesítménnyel nem lehet szoros meccset játszani egy ilyen szintű csapat ellen. Sajnos támadásban rengeteg volt a hibánk szerdán, az első félidőben 13, míg a mérkőzés egészében összesen 20 technikai hibát követtünk el, s ezt a fővárosiak kegyetlenül megbüntették a mérkőzés hajrájában. Most sem lesz könnyebb, a világ legjobb csapata ellen lépünk pályára, az esélyek egyértelműek, viszont ahhoz, hogy tartani tudjuk magunkat, s egy jó meccset játszunk a győriekkel, nemcsak csapatként, hanem egyénileg is muszáj lesz jó teljesítményt nyújtanunk, arról nem is beszélve, hogy annyi technikai hibát sem követhetünk el, mint a Ferencváros ellen.

A rovat további hírei: Sport

Újra munkában a focisták

Újra munkában a focisták

2019. június 27. (csütörtök)

Összesen hat felkészülési mérkőzés vár nyáron a Dunaújváros PASE NB 3-as labdarúgó csapatára.

Duna-parti sikerműhely

Duna-parti sikerműhely

2019. június 27. (csütörtök)

A Dunaferr SE Kajak-Kenu Szakosztálya kortól, nemtől, hajótípustól függetlenül megállíthatatlanul szállítja a sikereket.

A hajrában nyertek az esélyesek

A hajrában nyertek az esélyesek

2019. június 26. (szerda)

A Dunaferr Vasas és a Dunabiztos Micro együttesei jutottak be a XVII. Dunaújváros Kupa csütörtök esti fináléjába.

Elmaradt a finálé

Elmaradt a finálé

2019. június 26. (szerda)

Előfutamában az ötödik, a középfutamban a negyedik helyen végzett, így nem jutott be a kenu egyesek 200 méteres döntőjébe Hajdu Jonatán az Eurőpa Játékokon.

Justin Cseter is visszatér a DAB-hoz

Justin Cseter is visszatér a DAB-hoz

2019. június 26. (szerda)

Ugyan 2018-ban visszavonult, a kiváló csatár a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorongozóinál tér vissza a pályára.

Kilencedik hely Minszkben

Kilencedik hely Minszkben

2019. június 26. (szerda)

A kilencedik helyen végzett Kiss Balázs és Dóri Bence kettőse a minszki Európa Játékok C2 1000 méteres versenyszámában.

Dózsás remeklés a Diákolimpián!

Dózsás remeklés a Diákolimpián!

2019. június 26. (szerda)

A Dózsa György Általános Iskola csapata az előkelő hatodik helyezést érte el a IV. Korcsoportos Röplabda Diákolimpia döntőjében.