Felemás hétvégi mérleg

spigott - 2018. október 29. 13:05

Továbbra is veretlenül vezeti az U17-es bajnokság harmadosztályának tabelláját a Dunaújváros PASE együttese, mely ezúttal Iváncsán nyert nagyon simán.

A Dunaújváros PASE labdarúgóinak négy utánpótlás együttese is pályára lépett a korosztályos bajnokságok hétvégi fordulójában. Az U14-esek a harmadik helyen álló Veszprém ellen húztak szerelést, s arattak végül bravúros, 2-0-s győzelmet úgy, hogy az első és a második félidőben is egy-egy alkalommal mattolták vetélytársukat, s három szerzett pontjukkal sikerült feljebb kapaszkodniuk a másodosztály tabellájának hetedik helyére. Nehéz meccs várt az U15-ösökre is, ugyanis a veszprémiek hibátlan mérleggel, nyolc győzelemmel a hátuk mögött látogattak az Agrospeciál Sporttelepre. A listavezető sajnos igazolta a papírformát, s Márcsik Sándor két találatának köszönhetően begyűjtötte a pontokat, így a mieink maradtak a táblázat negyedik helyén.

Al-Sheraji Rauf Mohamed már 31 gólnál jár a szezonban! (Kép: DO-archív)

A harmadosztály közép-nyugat csoportjában listavezető U17-esek az ötödik Iváncsához látogattak, s esélyt sem adtak vetélytársuknak arra, hogy meglepjék őket. Fiataljaink már az első félidő után négy góllal vezettek, a fordulás után is könnyedén szerezték találataikat, s végül 9-2-es sikerrel erősítették meg vezető helyüket a bajnokságban. A harmadik helyezett U19-eseknek sajnos már nem ment ennyire jól, mert hiába szereztek vezetést már a 12. percben Iváncsán, a vendéglátók gyorsan egalizáltak, majd a második félidő derekán ismét betaláltak, s mivel a mieink minden lehetőségüket kihagyták, így a hazaiak örülhettek a 2-1-es sikerrel járó három pontnak.

Eredmények, gólszerzőink

U14
DPASE – Veszprémi FC 2-0
(1-0)
Gólszerzőink: Kiss Benedek, Tömöri Balázs.

U15
DPASE – Veszprémi FC 0-2
(0-1)

U17
Iváncsa KSE – DPASE 2-9
(1-5)
Gólszerzőink: Al-Sheraji Rauf Mohamed 4, Kovács Barnabás 3, Gaál Milán 1, Farkas Béla 1.

U19
Iváncsa KSE – DPASE 2-1
(1-1)
Gólszerzőnk: Máthé Dávid.

A rovat további hírei: Sport

Somogyi Balázs lett az Acélbikák vezetőedzője

Somogyi Balázs lett az Acélbikák vezetőedzője

2024. ápr. 23.

A helyi nevelésű szakember munkáját Revák Zolták és Hetler Ádám segítik másodedzőként, míg a kapusok szakmai munkájáért Pinczés Bendegúz felel a DAB hokisainál a 2024/2025-ös szezonban.

Kilenc érem az országos döntőről

Kilenc érem az országos döntőről

2024. ápr. 23.

Kiválóan szerepeltek a dunaújvárosi lábtoll-labdázók a Mohácson megrendezett országos diákolimpiai fináléban.

Remekeltek a DKSE kajak-kenusai az évadnyitón

Remekeltek a DKSE kajak-kenusai az évadnyitón

2024. ápr. 23.

Összesen tizennégy dobogós helyezéssel, s az éremtábla hatodik helyével zárták az évadnyitó Máramarosi Kupát a DKSE ifjú kajak-kenusai a mögöttünk hagyott hétvégén.

Dunaújvárosi éremeső Veszprémből

Dunaújvárosi éremeső Veszprémből

2024. ápr. 22.

Tizenegy dobogós helyezéssel, az éremtábla hetedik helyén zárták legutóbbi versenyüket a DKSE korosztályos úszói a mögöttünk hagyott hétvégén.

Vereséggel búcsúzott a szezontól a DKSE

Vereséggel búcsúzott a szezontól a DKSE

2024. ápr. 22.

Csak a harmadik szettben tudta megszorítani az alsóházi tabellát vezető Miskolc gárdáját a DKSE felnőtt röplabda csapata az Extraliga hazai szezonzáróján.

Egyre nehezebb helyzetben a DFC

Egyre nehezebb helyzetben a DFC

2024. ápr. 21.

Félidőnként két-két gólt kapva szenvedett vereséget a több élvonalbeli játékossal megerősített Fehérvár FC II. vendégeként a Dunaújváros FC labdarúgó csapata.

Hozta a kötelezőt a DFVE

Hozta a kötelezőt a DFVE

2024. ápr. 21.

Minden negyedet megnyerve aratott sima, 12-5-ös sikert az alapszakasz utolsó találkozóján a DFVE női vízilabda csapata a Szeged otthonában szombaton este.