Folytatnák a jó sorozatot

2018. október 19. (péntek) 8:03 - spigott

Sorozatban ötödik bajnoki győzelmét aratná a DEAC együttese ellen a Dunaferr DUE Dutrade FC futsal csapata.

Hat mérkőzést követően a második helyen áll a bajnoki tabellán a Dunaferr DUE Dutrade FC futsal csapata, mely a legutóbbi négy fordulóban tizenkét pontot szerezve bizonyította, hogy idén is szeretne beleszólni a dobogós helyekért folytatott csatározásokba. Fehér Zsolt együttese ma este fél héttől idegenben, a Debrecen otthonában gyarapíthatja tovább győzelmei számát, igaz, ezúttal lényegesen nehezebb feladat vár futsalosainkra, mint a Csömör ellen 12-4-re megnyert hazai bajnokin. A debreceni egyetemisták ugyanis a középmezőnyben, a hatodik helyen állnak jelenleg a tabellán, idei mérlegük ötven százalékos, három győzelem mellett három vereséget értek el a szezonban.

Kép: DO-archív

Figyelmeztető jel lehet a mieink számára, hogy a három sikerüket egyaránt hazai környezetben aratta mai ellenfelünk, mely természetesen a Dunaferr ellen is a bravúr reményében lép pályára. A győzelem a célja azonban együttesünknek is, ugyanakkor Fehér Zsolt vezetőedző nem számít könnyű találkozóra a jó erőkből álló vendéglátók ellen.

- Nincs megállás, hiszen minden nap keményen kell dolgozni ahhoz, hogy a legjobbak között tudjunk maradni! Kemény ellenfél, hosszú út vár ránk, mindenre fel kell készülnünk! Két játékos bajlódik kisebb sérüléssel, de remélhetőleg mindketten tudják majd vállalni a mérkőzést. Amennyiben mégsem, úgy azok a fiatalok kapnak több szerepet a találkozón, akik a múlt héten is bizonyították tehetségüket!

A rovat további hírei: Sport

Épül, szépül a stroke őrző!

Épül, szépül a stroke őrző!

2020. február 25. (kedd)

Tovább folytatódik a stroke őrző kialakítása a Szent Pantaleon Kórház neurológiai osztályán.

Újra a Dunaújváros Kupáért

Újra a Dunaújváros Kupáért

2020. február 25. (kedd)

A Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség március 3-áig várja a csapatok jelentkezését a 18. Dunaújváros Kupa küzdelmeire.

Nem volt esély az UVSE ellen

Nem volt esély az UVSE ellen

2020. február 24. (hétfő)

A DFVE serdülő és ifjúsági leány vízilabda csapata is vereséget szenvedett az UVSE elleni hazai bajnokin.

Hard Dog Race Dunaújvárosban is

Hard Dog Race Dunaújvárosban is

2020. február 24. (hétfő)

Városunkba érkezik március 14-én a Hard Dog Race elnevezésű futóverseny, melynek főbb céljai közé tartozik a megfelelő kutyatartási kultúra elsajátítása és mindennapi alkalmazása.

Elmaradt a visszavágás

Elmaradt a visszavágás

2020. február 24. (hétfő)

Csak az első harmadban tudta megnehezíteni az Ares HC dolgát a DUE RFT floorball csapata a két gárda vasárnapi bajnokiján.

Hozta a kötelezőt a Dunaferr

Hozta a kötelezőt a Dunaferr

2020. február 23. (vasárnap)

A várakozásoknak megfelelően magabiztos, 3-0-s győzelmet aratott a PTE-PEAC elleni hazai találkozón a Dunaferr SE röplabda csapata.

Egyre nagyobb bajban az Acélbikák!

Egyre nagyobb bajban az Acélbikák!

2020. február 23. (vasárnap)

A negyeddöntős párharc második mérkőzését is elveszítette a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata, így az Újpest kényelmes előnyből várhatja a fővárosi folytatást.