Szoros az élmezőny

2018. október 10. (szerda) 8:03 - spigott

Mindössze egyetlen pont választja el egymástól a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus Osztályának első négy helyezettjét.

Három összecsapással kezdődött meg kedden este a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus Osztályának hetedik fordulója a Lorántffy iskola udvarán található DLSZ Arénában. A nap első mérkőzését a kilencedik Irapuato játszotta a második tíz próbások ellen, s ahogy az előzetesen sejthető volt, utóbbi számára nem okozott különösebb gondot a három pont megszerzése. A Tízpróbások már az első felvonás végén 4-1-re vezettek, a fordulás utáni időszakot 3-1-re, míg a mérkőzést végül 7-2-re nyerték, s ezzel át is vették a vezetést a Campus Osztály tabelláján.
Ahhoz azonban, hogy ott is maradjanak, kellett volna az addigi éllovas Papa SE botlása is az Akrasz-Bau ellen. Mivel a két gárdát mindössze három pont választotta el egymástól a tabellán, igen komoly meccsre számíthattak a sportág helyi kedvelői. Nem is csalódtak azok, akik kilátogattak a DLSZ Arénába, mert a végletekig kiélezett csatát az Akrasz-Bau nyerte 2-1-re, így pontszámban befogta ellenfelét a bajnoki táblázaton.

Kép: DO-archív

A nap utolsó mérkőzésén a tizedik Széchenyi Pékség és a harmadik Gaszisportvideo lépett pályára, s bár utóbbi számított a toronymagas esélyesnek, ezúttal alaposan meg kellett szenvednie a győzelemért. A gól nélküli első félidőt követően is tartotta magát a Széchenyi, a 40. percben még 2-2-re álltak a felek, ám Kovács Krisztián második találatára már nem volt válasza Tóth Attiláéknak, így a kiélezett küzdelmet 3-2-re a Gaszisportvideo nyerte, mely továbbra is ott helyezkedik a bajnokság élmezőnyében.

Eredmények

Irapuato – Tízpróbások 2-7 (1-4)
Akrasz-Bau SE – Papa SE 2-1 (1-0)
Széchenyi Pékség – Gaszisportvideo 2-3 (0-0)

A Campus Osztály állása: 1. Tízpróbások 16 pont, 2. Gaszisportvideo 16 pont, 3. Papa SE 15 pont, 4. Akrasz-Bau SE 15 pont, 5. Gazdagok és Szépek 12 pont, 6. Gyalog Galopp 10 pont, 7. Varázs Kép 7 pont, 8. Black & White 7 pont, 9. Irapuato 6 pont, 10. Széchenyi Pékség 6 pont, 11. Kemi-Ker Kft. 1 pont, 12. B.T Mirage 0 pont.

A rovat további hírei: Sport

Könnyed siker az ifiknél

Könnyed siker az ifiknél

2018. december 17. (hétfő)

Magabiztos, 34-22-es győzelmet aratott az Alba Fehérvár KC elleni bajnokin a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia ifjúsági együttese.

Felemás hétvégi mérleg

Felemás hétvégi mérleg

2018. december 17. (hétfő)

A DSE Röplabda Akadémia mindkét NB II-es csapata pályára lépett a bajnokság hétvégi fordulójában.

Ezúttal a Vasas örülhetett

Ezúttal a Vasas örülhetett

2018. december 17. (hétfő)

A Vasas Budapest csapatának győzelmével ért véget az U9-es korosztály számára megrendezett XII. Santa Claus Kupa elnevezésű jégkorong torna.

Más súlycsoport

Más súlycsoport

2018. december 16. (vasárnap)

A DFVE serdülői 27, az ifjúságiak 41 gólt szerezve arattak újabb győzelmet a korosztályos bajnokságok mai fordulójában.

Fölényes győzelem idegenben

Fölényes győzelem idegenben

2018. december 16. (vasárnap)

Minden harmadot megnyerve aratott sima, 7-1-es győzelmet a Torpedo Justitia vendégeként a DUE-RFT floorball csapata.

Kézilabdában is jön az Európa Liga

Kézilabdában is jön az Európa Liga

2018. december 16. (vasárnap)

Az Európai Kézilabda Szövetség (EHF) végrehajtó bizottsága szombaton Párizsban jóváhagyta a kontinentális kupasorozatok rendszerének átalakítását.

Az osztrákokkal játszanak a magyarok

Az osztrákokkal játszanak a magyarok

2018. december 15. (szombat)

A magyar női kézilabda-válogatott Ausztria csapatával találkozik a jövő decemberi, kumamotói világbajnokság selejtezőjében, amelynek sorsolását szombaton rendezték Párizsban.