Szoros az élmezőny

2018. október 10. (szerda) 8:03 - spigott

Mindössze egyetlen pont választja el egymástól a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus Osztályának első négy helyezettjét.

Három összecsapással kezdődött meg kedden este a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus Osztályának hetedik fordulója a Lorántffy iskola udvarán található DLSZ Arénában. A nap első mérkőzését a kilencedik Irapuato játszotta a második tíz próbások ellen, s ahogy az előzetesen sejthető volt, utóbbi számára nem okozott különösebb gondot a három pont megszerzése. A Tízpróbások már az első felvonás végén 4-1-re vezettek, a fordulás utáni időszakot 3-1-re, míg a mérkőzést végül 7-2-re nyerték, s ezzel át is vették a vezetést a Campus Osztály tabelláján.
Ahhoz azonban, hogy ott is maradjanak, kellett volna az addigi éllovas Papa SE botlása is az Akrasz-Bau ellen. Mivel a két gárdát mindössze három pont választotta el egymástól a tabellán, igen komoly meccsre számíthattak a sportág helyi kedvelői. Nem is csalódtak azok, akik kilátogattak a DLSZ Arénába, mert a végletekig kiélezett csatát az Akrasz-Bau nyerte 2-1-re, így pontszámban befogta ellenfelét a bajnoki táblázaton.

Kép: DO-archív

A nap utolsó mérkőzésén a tizedik Széchenyi Pékség és a harmadik Gaszisportvideo lépett pályára, s bár utóbbi számított a toronymagas esélyesnek, ezúttal alaposan meg kellett szenvednie a győzelemért. A gól nélküli első félidőt követően is tartotta magát a Széchenyi, a 40. percben még 2-2-re álltak a felek, ám Kovács Krisztián második találatára már nem volt válasza Tóth Attiláéknak, így a kiélezett küzdelmet 3-2-re a Gaszisportvideo nyerte, mely továbbra is ott helyezkedik a bajnokság élmezőnyében.

Eredmények

Irapuato – Tízpróbások 2-7 (1-4)
Akrasz-Bau SE – Papa SE 2-1 (1-0)
Széchenyi Pékség – Gaszisportvideo 2-3 (0-0)

A Campus Osztály állása: 1. Tízpróbások 16 pont, 2. Gaszisportvideo 16 pont, 3. Papa SE 15 pont, 4. Akrasz-Bau SE 15 pont, 5. Gazdagok és Szépek 12 pont, 6. Gyalog Galopp 10 pont, 7. Varázs Kép 7 pont, 8. Black & White 7 pont, 9. Irapuato 6 pont, 10. Széchenyi Pékség 6 pont, 11. Kemi-Ker Kft. 1 pont, 12. B.T Mirage 0 pont.

A rovat további hírei: Sport

Ez más meccs lesz

Ez más meccs lesz

2019. február 23. (szombat)

Kemény csatára számíthat a Békéscsaba elleni hazai bajnokin a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt csapata.

A kupadöntőért küzd a Dunaferr

A kupadöntőért küzd a Dunaferr

2019. február 23. (szombat)

A Veszprém elleni mérkőzésen juthat be a Magyar Kupa fináléjába a Dunaferr DUE Dutrade FC futsal csapata.

Csúfos vereséggel búcsúztak a Bikák

Csúfos vereséggel búcsúztak a Bikák

2019. február 22. (péntek)

A dunaújvárosi jégkorong múltjához képest méltatlanul alacsony színvonalú játékkal, nagyarányú vereséggel búcsúzott az idei Erste Liga szezontól a Dunaújvárosi Acélbikák csapata.

Most a Fradi volt a jobb!

Most a Fradi volt a jobb!

2019. február 22. (péntek)

Hiába vezetett a harmadik negyed derekán még két góllal, 10-8-as vereséget szenvedett a Fradi elleni rangadón a DUE-Maarsk Graphics női vízilabda csapata.

Hazai búcsú a szezontól

Hazai búcsú a szezontól

2019. február 22. (péntek)

Csalódottan, nagyon rossz passzban várja a 2018/2019-es szezon utolsó mérkőzését ma este hat órától a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata.

Pécsre utazik a Dunaferr

Pécsre utazik a Dunaferr

2019. február 21. (csütörtök)

A Dunaferr SE NBI-es röplabda csapatára újabb nehéz feladat vár a Liga alapszakaszának hatodik fordulójában, hiszen ismét idegenből kellene hazahozna a bajnoki pontokat.

A Ferencváros következik

A Ferencváros következik

2019. február 21. (csütörtök)

A női vízilabda bajnokság alapszakaszának 16. fordulójában a DUE-Maarsk Graphics együttese a Ferencváros ellen száll medencébe.