Szoros az élmezőny

2018. október 10. (szerda) 8:03 - spigott

Mindössze egyetlen pont választja el egymástól a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus Osztályának első négy helyezettjét.

Három összecsapással kezdődött meg kedden este a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus Osztályának hetedik fordulója a Lorántffy iskola udvarán található DLSZ Arénában. A nap első mérkőzését a kilencedik Irapuato játszotta a második tíz próbások ellen, s ahogy az előzetesen sejthető volt, utóbbi számára nem okozott különösebb gondot a három pont megszerzése. A Tízpróbások már az első felvonás végén 4-1-re vezettek, a fordulás utáni időszakot 3-1-re, míg a mérkőzést végül 7-2-re nyerték, s ezzel át is vették a vezetést a Campus Osztály tabelláján.
Ahhoz azonban, hogy ott is maradjanak, kellett volna az addigi éllovas Papa SE botlása is az Akrasz-Bau ellen. Mivel a két gárdát mindössze három pont választotta el egymástól a tabellán, igen komoly meccsre számíthattak a sportág helyi kedvelői. Nem is csalódtak azok, akik kilátogattak a DLSZ Arénába, mert a végletekig kiélezett csatát az Akrasz-Bau nyerte 2-1-re, így pontszámban befogta ellenfelét a bajnoki táblázaton.

Kép: DO-archív

A nap utolsó mérkőzésén a tizedik Széchenyi Pékség és a harmadik Gaszisportvideo lépett pályára, s bár utóbbi számított a toronymagas esélyesnek, ezúttal alaposan meg kellett szenvednie a győzelemért. A gól nélküli első félidőt követően is tartotta magát a Széchenyi, a 40. percben még 2-2-re álltak a felek, ám Kovács Krisztián második találatára már nem volt válasza Tóth Attiláéknak, így a kiélezett küzdelmet 3-2-re a Gaszisportvideo nyerte, mely továbbra is ott helyezkedik a bajnokság élmezőnyében.

Eredmények

Irapuato – Tízpróbások 2-7 (1-4)
Akrasz-Bau SE – Papa SE 2-1 (1-0)
Széchenyi Pékség – Gaszisportvideo 2-3 (0-0)

A Campus Osztály állása: 1. Tízpróbások 16 pont, 2. Gaszisportvideo 16 pont, 3. Papa SE 15 pont, 4. Akrasz-Bau SE 15 pont, 5. Gazdagok és Szépek 12 pont, 6. Gyalog Galopp 10 pont, 7. Varázs Kép 7 pont, 8. Black & White 7 pont, 9. Irapuato 6 pont, 10. Széchenyi Pékség 6 pont, 11. Kemi-Ker Kft. 1 pont, 12. B.T Mirage 0 pont.

A rovat további hírei: Sport

Újra munkában a focisták

Újra munkában a focisták

2019. június 27. (csütörtök)

Összesen hat felkészülési mérkőzés vár nyáron a Dunaújváros PASE NB 3-as labdarúgó csapatára.

Duna-parti sikerműhely

Duna-parti sikerműhely

2019. június 27. (csütörtök)

A Dunaferr SE Kajak-Kenu Szakosztálya kortól, nemtől, hajótípustól függetlenül megállíthatatlanul szállítja a sikereket.

A hajrában nyertek az esélyesek

A hajrában nyertek az esélyesek

2019. június 26. (szerda)

A Dunaferr Vasas és a Dunabiztos Micro együttesei jutottak be a XVII. Dunaújváros Kupa csütörtök esti fináléjába.

Elmaradt a finálé

Elmaradt a finálé

2019. június 26. (szerda)

Előfutamában az ötödik, a középfutamban a negyedik helyen végzett, így nem jutott be a kenu egyesek 200 méteres döntőjébe Hajdu Jonatán az Eurőpa Játékokon.

Justin Cseter is visszatér a DAB-hoz

Justin Cseter is visszatér a DAB-hoz

2019. június 26. (szerda)

Ugyan 2018-ban visszavonult, a kiváló csatár a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorongozóinál tér vissza a pályára.

Kilencedik hely Minszkben

Kilencedik hely Minszkben

2019. június 26. (szerda)

A kilencedik helyen végzett Kiss Balázs és Dóri Bence kettőse a minszki Európa Játékok C2 1000 méteres versenyszámában.

Dózsás remeklés a Diákolimpián!

Dózsás remeklés a Diákolimpián!

2019. június 26. (szerda)

A Dózsa György Általános Iskola csapata az előkelő hatodik helyezést érte el a IV. Korcsoportos Röplabda Diákolimpia döntőjében.