Újabb sikerre készül a Dunaferr

2018. október 12. (péntek) 7:50 - spigott

Csak a győzelem lehet a célja a kilencedik helyezett Csömör elleni hazai bajnokin a Dunaferr DUE Dutrade FC futsal csapatának.

Magabiztos, 6-2-es sikert aratott az Aramis elleni legutóbbi bajnokin a Dunaferr DUE Dutrade FC futsal csapata, mely öt fordulót követően a második helyen áll a tabellán úgy, hogy csak gólaránnyal szorul a listavezető Veszprém mögé. Fehér Zsolt tanítványai ma hazai környezetben gyarapíthatják tovább pontjaik számát, ugyanis este hét órától a Csömör gárdája látogat a Dunaújvárosi Sportcsarnokba. Együttesünk mai vetélytársa nem kezdte rosszul az idei szezont, hiszen előbb a Haladás otthonában ért el 2-2-es döntetlent, majd ezt az eredményt megismételte a Nyírgyulaj elleni hazai bajnokin is. A folytatás már nem volt ennyire szép, mert a következő három meccsén nem sikerült pontot szereznie tavalyi edzőnk, Takó Csaba alakulatának, mely jelenleg a kilencedik helyen áll a bajnoki táblázaton.

Kép: DO-archív

A mieink a Haladás elleni vereségen kívül viszont összes meccsüket megnyerték, a legutóbbi három bajnokit nagyon simán, így hazai környezetben ezúttal sem lehet más céljuk, csak a három pont megszerzése. A két gárda nem lesz ismeretlen egymás számára, ugyanis a bajnoki rajt előtt már megmérkőztek egymással, s az augusztusi edzőmeccsen a Dunaferr nagyon simán, 10-1-re legyőzte mai vendégét. Valószínűsíthető, hogy a ma esti bajnokin nem lesz azért ekkora különbség a két csapat között, ugyanakkor a hazai győzelmen kívül minden más eredmény komoly meglepetést jelentene.

A rovat további hírei: Sport

Gigászok küzdelme Szolnokon

Gigászok küzdelme Szolnokon

2019. június 18. (kedd)

Szolnokon rendezik a kajak-kenusok második válogatóját, amely a jövő heti Európa Játékokra, de többségében az augusztusi, szegedi világbajnokságra válogat.

A fejlődés éve volt

A fejlődés éve volt

2019. június 17. (hétfő)

A Dunaújvárosi Sárkányok Kosárlabda Sportegyesület létszámban, gazdaságilag, valamint eredményekben is növekedést mutat.

Kanadai hátvédet igazoltak a Bikák

Kanadai hátvédet igazoltak a Bikák

2019. június 17. (hétfő)

A 26 éves kanadai Grant Baker a kanadai egyetemi ligából érkezik a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorongozóihoz.

Baracsi győzelem a női bajnokságban

Baracsi győzelem a női bajnokságban

2019. június 17. (hétfő)

Hiába nyerte az utolsó fordulót a DPASE, a Baracs SE gárdája szerezte meg az aranyérmet a Carissa női bajnokság 2018/2019-es szezonjának küzdelmeiben.

Horváth Máté parádés sikere

Horváth Máté parádés sikere

2019. június 17. (hétfő)

A háromszoros Amerika-bajnokot legyőzve állhatott a dobogó legfelső fokára Európa legrangosabb utánpótlás ökölvívó versenyén a DÖSE bokszolója, Horváth Máté.

Ez még csak a félévi bizonyítvány

Ez még csak a félévi bizonyítvány

2019. június 16. (vasárnap)

Sipos Jenő, a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) szóvivője szerint dicséretes, hogy a válogatott jó eredményeinek köszönhetően Európa-bajnoki selejtezős csoportjában négy forduló után az élen áll, de ez még csak a félévi bizonyítvány.

A második kalapból várják a sorsolást a magyarok

A második kalapból várják a sorsolást a magyarok

2019. június 16. (vasárnap)

A magyar női kézilabda-válogatott a második kalapból várja a decemberi, kumamotói olimpiai kvalifikációs világbajnokság jövő pénteki sorsolását.