A Békéscsaba ellen a kupában

2018. november 20. (kedd) 14:52 - spigott

A bajnokságban idén már egyszer legyőzött Békéscsaba lesz a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia ellenfele a Magyar Kupa negyeddöntőjében.

A Magyar Kézilabda Szövetségben elkészítették a női Magyar Kupa negyeddöntőinek sorsolását. A sorozat ötödik fordulójában érdekelt volt a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia csapata is, mely szűk egy héttel ezelőtt hatalmas bravúrt bemutatva győzte le 27-22-re a jóval esélyesebbnek számító Siófok együttesét. A mai sorsolás szerencsésen alakult együttesünk számára, ugyanis a mieinknek a Békéscsaba ellen kell pályára lépniük a Magyar Kupa ötödik fordulójában, ráadásul a továbbjutásról döntő összecsapásra a Dunaújvárosi Sportcsarnokban kerítenek majd sort a felek, várhatóan február 13-án.

Kép: DO-archív

A Békéscsaba a Magyar Kupa negyedik fordulójában Kecskeméten szerepelt, s 31-27-es sikerrel jutott tovább a negyeddöntőbe, ám a bajnokságban nem igazán remekelnek a lila-fehérek, ugyanis tíz mérkőzést követően csak az utolsó előtti helyen szerénykednek a K&H női kézilabda liga tabelláján. A két gárda idén egyébként már összecsapott egymással, s mivel a szeptemberi bajnokin a mieink idegenben is meggyőző, 30-23-as győzelemnek örülhettek, ezért talán nem vagyunk túl merészek, ha azt írjuk, a negyeddöntős párharcnak is a dunaújvárosi kézilabdázók az esélyesei.

Női Magyar Kupa, negyeddöntő párosítása

Dunaújvárosi KKA – EUbility Group Békéscsabai ENKSE
Győri Audi ETO – EU-Fire Mosonmagyaróvári KC SE
Érd – Kisvárda Master Good SE
GVM Europe-Vác – FTC-Rail Cargo Hungaria

Az elöl álló csapatok a mérkőzések pályaválasztói.

Hivatalos játéknap: 2019. február 13.

A rovat további hírei: Sport

Kiváló szereplés Gyöngyösön

Kiváló szereplés Gyöngyösön

2019. május 20. (hétfő)

Összesen öt érmes helyezéssel zártak a Spartan SE sportolói a Gyöngyösön megrendezett III. Cheerstars International Open és Cheerleading Magyar Bajnokságon.

Harminc euróba kerülnek a legolcsóbb budapesti jegyek

Harminc euróba kerülnek a legolcsóbb budapesti jegyek

2019. május 20. (hétfő)

Harminc euróba, vagyis körülbelül tízezer forintba kerülnek a legolcsóbb jegyek a jövő nyári labdarúgó Európa-bajnokság budapesti mérkőzésére, az értékesítés június 12-én kezdődik.

Nem hibáztak a fiatalok

Nem hibáztak a fiatalok

2019. május 20. (hétfő)

A DFVE serdülő leány vízilabdázói tizenhárom, míg az ifik huszonnyolc gólos különbséggel nyerték hétvégi mérkőzésüket a korosztályos bajnoságban.

Megosztoztak a pontokon

Megosztoztak a pontokon

2019. május 19. (vasárnap)

Küzdelmes mérkőzésen ért el döntetlent a harmadik helyezett SZEOL SC elleni hazai bajnokin a Dunaújváros PASE labdarúgó csapata.

Elkezdte a felkészülést a válogatott

Elkezdte a felkészülést a válogatott

2019. május 19. (vasárnap)

Napi három edzés, majd a jövő hét második felében egy ausztrálok elleni edzőmérkőzés vár a magyar női vízilabda válogatott tagjaira Montenegróban.

Nyerő huszonegyes

Nyerő huszonegyes

2019. május 19. (vasárnap)

Kiütéses győzelemmel zárta az harmadosztályú bajnokság Közép-Nyugat csoportját a Dunaújváros PASE U17-es labdarúgó csapata.

Vereséggel búcsúzott a Kohász

Vereséggel búcsúzott a Kohász

2019. május 18. (szombat)

Nyolcgólos, 32-24-es vereséget szenvedett az Érd elleni szezonzárón a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia csapata a sportcsarnokban ma este. Galériával!