Botlott az éllovas

2018. november 18. (vasárnap) 8:17 - spigott

Nem tudott meglépni üldözőitől a listavezető Akrasz-Bau együttese a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus Osztályában.

Három találkozóval folytatódott, s fejeződött is be egyben pénteken este a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus Osztályának tizenegyedik, idei utolsó fordulója. A Lorántffy iskola udvarán található DLSZ Arénában először az ötödik Papa SE, valamint a sereghajtó B.T. Mirage együttesei mérték össze erejüket. A Mirage gárdája egészen a 31. percig nyílttá tudta tenni a találkozót, ám az utolsó tizennyolc percben hat gólt kapott úgy, hogy cserébe egyet sem tudott szerezni, így a sokáig szoros meccset végül simán, 7-1-re nyerte a Papa SE, mely megerősítette ötödik helyét a bajnoki tabellán.

Kép: DO-archív

Fordulatos csatát vívott viszont egymással listavezető Akrasz-Bau és a hetedik Varázs Kép gárdája. Az éllovas úgy kezdett, ahogy azt remélte, az első félidő után 2-0-ra, míg a 30. percben már 3-0-ra vezettek Dudás Péterék, ám a Varázs Kép ekkor sem adta fel, óriási hajrát nyitva kiegyenlített, így némi meglepetésre 3-3-as döntetlennel ért véget az összecsapás. Jóval több gólt hozott a hatodik Gyalog Galopp és a kilencedik Széchenyi Pékség találkozója, melyen előbbiek már az első félidőt követően 8-2-re vezettek a mindössze öt játékossal felálló Széchenyi ellen, s ugyan a fordulás után már kisebb volt a különbség a csapatok között, a Gyalog Galopp így is kiütéses, 12-4-es sikernek örülhetett.

Eredmények

Papa SE – B.T. Mirage 7-1 (1-0)
Akrasz-Bau SE – Varázs Kép 3-3 (2-0)
Széchenyi Pékség – Gyalog Galopp 4-12 (2-8)

A Campus Osztály állása a 11. forduló után: 1. Akrasz-Bau SE 28 pont, 2. Gaszisportvideo 25 pont, 3. Gazdagok és Szépek 24 pont, 4. Tízpróbások 22 pont, 5. Papa SE 21 pont, 6. Gyalog Galopp 19 pont, 7. Varázs Kép 15 pont, 8. Irapuato 13 pont, 9. Széchenyi Pékség 10 pont, 10. Black & White 7 pont, 11. Kemi-Ker Kft. 4 pont, 12. B.T. Mirage 3 pont.

A rovat további hírei: Sport

Hazai búcsú a szezontól

Hazai búcsú a szezontól

2019. február 22. (péntek)

Csalódottan, nagyon rossz passzban várja a 2018/2019-es szezon utolsó mérkőzését ma este hat órától a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata.

Pécsre utazik a Dunaferr

Pécsre utazik a Dunaferr

2019. február 21. (csütörtök)

A Dunaferr SE NBI-es röplabda csapatára újabb nehéz feladat vár a Liga alapszakaszának hatodik fordulójában, hiszen ismét idegenből kellene hazahozna a bajnoki pontokat.

A Ferencváros következik

A Ferencváros következik

2019. február 21. (csütörtök)

A női vízilabda bajnokság alapszakaszának 16. fordulójában a DUE-Maarsk Graphics együttese a Ferencváros ellen száll medencébe.

Megalakult a hazai Eb szervezőbizottsága

Megalakult a hazai Eb szervezőbizottsága

2019. február 21. (csütörtök)

Megtartotta alakuló ülését a budapesti vízilabda Európa-bajnokság szervezőbizottsága, melynek tagjai elvállalták az idei női Világliga Szuperdöntő szervező bizottságának tagsági feladatait is.

Újabb DAB vereség

Újabb DAB vereség

2019. február 20. (szerda)

Az idei jégkorong bajnokság utolsó előtti mérkőzésén idegenben, a Vasas otthonában szenvedett csúfos vereséget a DAB.

Hétvégi éremeső

Hétvégi éremeső

2019. február 20. (szerda)

Mindhárom hétvégi versenyükről érmekkel térhettek haza a Dunaferr SE birkózó szakosztályának sportolói.

A becsületükért küzdenek az Acélbikák

A becsületükért küzdenek az Acélbikák

2019. február 20. (szerda)

A Vasas elleni fővárosi mérkőzéssel kezdi meg az Erste Liga középszakaszának hajráját a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata.