Botlott az éllovas

2018. november 18. (vasárnap) 8:17 - spigott

Nem tudott meglépni üldözőitől a listavezető Akrasz-Bau együttese a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus Osztályában.

Három találkozóval folytatódott, s fejeződött is be egyben pénteken este a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus Osztályának tizenegyedik, idei utolsó fordulója. A Lorántffy iskola udvarán található DLSZ Arénában először az ötödik Papa SE, valamint a sereghajtó B.T. Mirage együttesei mérték össze erejüket. A Mirage gárdája egészen a 31. percig nyílttá tudta tenni a találkozót, ám az utolsó tizennyolc percben hat gólt kapott úgy, hogy cserébe egyet sem tudott szerezni, így a sokáig szoros meccset végül simán, 7-1-re nyerte a Papa SE, mely megerősítette ötödik helyét a bajnoki tabellán.

Kép: DO-archív

Fordulatos csatát vívott viszont egymással listavezető Akrasz-Bau és a hetedik Varázs Kép gárdája. Az éllovas úgy kezdett, ahogy azt remélte, az első félidő után 2-0-ra, míg a 30. percben már 3-0-ra vezettek Dudás Péterék, ám a Varázs Kép ekkor sem adta fel, óriási hajrát nyitva kiegyenlített, így némi meglepetésre 3-3-as döntetlennel ért véget az összecsapás. Jóval több gólt hozott a hatodik Gyalog Galopp és a kilencedik Széchenyi Pékség találkozója, melyen előbbiek már az első félidőt követően 8-2-re vezettek a mindössze öt játékossal felálló Széchenyi ellen, s ugyan a fordulás után már kisebb volt a különbség a csapatok között, a Gyalog Galopp így is kiütéses, 12-4-es sikernek örülhetett.

Eredmények

Papa SE – B.T. Mirage 7-1 (1-0)
Akrasz-Bau SE – Varázs Kép 3-3 (2-0)
Széchenyi Pékség – Gyalog Galopp 4-12 (2-8)

A Campus Osztály állása a 11. forduló után: 1. Akrasz-Bau SE 28 pont, 2. Gaszisportvideo 25 pont, 3. Gazdagok és Szépek 24 pont, 4. Tízpróbások 22 pont, 5. Papa SE 21 pont, 6. Gyalog Galopp 19 pont, 7. Varázs Kép 15 pont, 8. Irapuato 13 pont, 9. Széchenyi Pékség 10 pont, 10. Black & White 7 pont, 11. Kemi-Ker Kft. 4 pont, 12. B.T. Mirage 3 pont.

A rovat további hírei: Sport

Kiváló szereplés Gyöngyösön

Kiváló szereplés Gyöngyösön

2019. május 20. (hétfő)

Összesen öt érmes helyezéssel zártak a Spartan SE sportolói a Gyöngyösön megrendezett III. Cheerstars International Open és Cheerleading Magyar Bajnokságon.

Harminc euróba kerülnek a legolcsóbb budapesti jegyek

Harminc euróba kerülnek a legolcsóbb budapesti jegyek

2019. május 20. (hétfő)

Harminc euróba, vagyis körülbelül tízezer forintba kerülnek a legolcsóbb jegyek a jövő nyári labdarúgó Európa-bajnokság budapesti mérkőzésére, az értékesítés június 12-én kezdődik.

Nem hibáztak a fiatalok

Nem hibáztak a fiatalok

2019. május 20. (hétfő)

A DFVE serdülő leány vízilabdázói tizenhárom, míg az ifik huszonnyolc gólos különbséggel nyerték hétvégi mérkőzésüket a korosztályos bajnoságban.

Megosztoztak a pontokon

Megosztoztak a pontokon

2019. május 19. (vasárnap)

Küzdelmes mérkőzésen ért el döntetlent a harmadik helyezett SZEOL SC elleni hazai bajnokin a Dunaújváros PASE labdarúgó csapata.

Elkezdte a felkészülést a válogatott

Elkezdte a felkészülést a válogatott

2019. május 19. (vasárnap)

Napi három edzés, majd a jövő hét második felében egy ausztrálok elleni edzőmérkőzés vár a magyar női vízilabda válogatott tagjaira Montenegróban.

Nyerő huszonegyes

Nyerő huszonegyes

2019. május 19. (vasárnap)

Kiütéses győzelemmel zárta az harmadosztályú bajnokság Közép-Nyugat csoportját a Dunaújváros PASE U17-es labdarúgó csapata.

Vereséggel búcsúzott a Kohász

Vereséggel búcsúzott a Kohász

2019. május 18. (szombat)

Nyolcgólos, 32-24-es vereséget szenvedett az Érd elleni szezonzárón a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia csapata a sportcsarnokban ma este. Galériával!