Botlott az éllovas

2018. november 18. (vasárnap) 8:17 - spigott

Nem tudott meglépni üldözőitől a listavezető Akrasz-Bau együttese a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus Osztályában.

Három találkozóval folytatódott, s fejeződött is be egyben pénteken este a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus Osztályának tizenegyedik, idei utolsó fordulója. A Lorántffy iskola udvarán található DLSZ Arénában először az ötödik Papa SE, valamint a sereghajtó B.T. Mirage együttesei mérték össze erejüket. A Mirage gárdája egészen a 31. percig nyílttá tudta tenni a találkozót, ám az utolsó tizennyolc percben hat gólt kapott úgy, hogy cserébe egyet sem tudott szerezni, így a sokáig szoros meccset végül simán, 7-1-re nyerte a Papa SE, mely megerősítette ötödik helyét a bajnoki tabellán.

Kép: DO-archív

Fordulatos csatát vívott viszont egymással listavezető Akrasz-Bau és a hetedik Varázs Kép gárdája. Az éllovas úgy kezdett, ahogy azt remélte, az első félidő után 2-0-ra, míg a 30. percben már 3-0-ra vezettek Dudás Péterék, ám a Varázs Kép ekkor sem adta fel, óriási hajrát nyitva kiegyenlített, így némi meglepetésre 3-3-as döntetlennel ért véget az összecsapás. Jóval több gólt hozott a hatodik Gyalog Galopp és a kilencedik Széchenyi Pékség találkozója, melyen előbbiek már az első félidőt követően 8-2-re vezettek a mindössze öt játékossal felálló Széchenyi ellen, s ugyan a fordulás után már kisebb volt a különbség a csapatok között, a Gyalog Galopp így is kiütéses, 12-4-es sikernek örülhetett.

Eredmények

Papa SE – B.T. Mirage 7-1 (1-0)
Akrasz-Bau SE – Varázs Kép 3-3 (2-0)
Széchenyi Pékség – Gyalog Galopp 4-12 (2-8)

A Campus Osztály állása a 11. forduló után: 1. Akrasz-Bau SE 28 pont, 2. Gaszisportvideo 25 pont, 3. Gazdagok és Szépek 24 pont, 4. Tízpróbások 22 pont, 5. Papa SE 21 pont, 6. Gyalog Galopp 19 pont, 7. Varázs Kép 15 pont, 8. Irapuato 13 pont, 9. Széchenyi Pékség 10 pont, 10. Black & White 7 pont, 11. Kemi-Ker Kft. 4 pont, 12. B.T. Mirage 3 pont.

A rovat további hírei: Sport

Véget ért a harmadik forduló

Véget ért a harmadik forduló

2018. december 15. (szombat)

Négy mérkőzésen húztak szerelést az elmúlt napokban a városi futsal bajnokságban résztvevő csapatok.

Vereség az elődöntőben

Vereség az elődöntőben

2018. december 14. (péntek)

A női vízilabda Magyar Kupa elődöntőjében végletekig kiélezett mérkőzésen szenvedett egygólos vereséget a DUE-Maarsk Graphics a BVSC-Zugló ellen.

Szoros siker a fővárosban

Szoros siker a fővárosban

2018. december 14. (péntek)

Tetemes hátrányból fordítva aratott 27-26-os győzelmet az MTK és a Fradi vegyes csapata elleni edzőmeccsen a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia együttese.

Budapesten lesz a szuperdöntő

Budapesten lesz a szuperdöntő

2018. december 14. (péntek)

Budapesten rendezik 2019. június 4. és 9. között a női vízilabda világliga szuperdöntőjét.

A BVSC-n keresztül vezet az út a döntőbe

A BVSC-n keresztül vezet az út a döntőbe

2018. december 14. (péntek)

A Női Vízilabda Magyar Kupa elődöntőjében a DUE-Maarsk Graphics a BVSC-Zugló ellen játszik ma este fél hattól a Tüskeuszodában.

Vereség a rangadón

Vereség a rangadón

2018. december 13. (csütörtök)

Kiélezett, fordulatokban gazdag mérkőzésen szenvedett egygólos, 4-3-as vereséget Veszprémben a Dunaferr DUE Dutrade FC futsal csapata.

Rangadó előtt a Dunaferr

Rangadó előtt a Dunaferr

2018. december 13. (csütörtök)

A harmadik helyen álló Veszprém otthonában folytatja a bajnoki küzdelmeket ma este nyolc órától a Dunaferr DUE Dutrade FC futsal csapata.