Csúcsrangadó előtt a Dunaferr

2018. november 12. (hétfő) 8:05 - spigott

A listavezető, s az idei szezonban még hibátlan Berettyóújfalu ellen folytatja a bajnokságot ma este a Dunaferr DUE Dutrade FC futsal csapata.

Parádés sorozatot tudhat maga mögött a Dunaferr DUE Dutrade FC futsal csapata, mely legutóbbi hat bajnokiját megnyerte, így 21 szerzett ponttal áll jelenleg a tabella második helyén. Ahhoz, hogy futsalosaink még jobb helyzetbe kerüljenek, szükség lenne az idei szezon nyolcadik sikerére is, ám ennek megszerzése finoman szólva sem lesz egyszerű, ugyanis ma este nyolc órától a listavezető Berettyóújfalu látogat a Dunaújvárosi Sportcsarnokba az NB I 9. fordulójában. Együttesünk mai vetélytársa még a mieinknél is jobb passzban van, ugyanis az éllovas még hibátlan az idei szezonban, mind a hét mérkőzését megnyerte, ráadásul úgy, hogy 49 lőtt góljára mindössze 12-vel tudtak válaszolni ellenfelei.

Fekete Róbert góljaira ma is szükség lesz! (Kép: DO-archív)

A Berettyóújfalu évek óta építgeti együttesét, s a Győr megszűnésével a hazai pontvadászat megnyerésének egyik legnagyobb esélyesévé lépett elő. Magyar válogatottjai mellett több kiváló légióssal is rendelkeznek, szóval nagyon meg kell dolgoznia a remélt győzelemért ma este nyolc órától a dunaújvárosi futsalosoknak. Tisztában van ezzel Fehér Zsolt, együttesünk vezetőedzője is, aki érdeklődésünkre elárulta, hogy a Berettyóújfalu egy rettentően erős, fegyelmezett, dolgos csapat, melynek legnagyobb erőssége abban rejlik, hogy játékosai minden meccsen rendkívül keményen dolgoznak, s nagyon pontosan betartják Sergio Mullor vezetőedző taktikáját. A mieink célja ezzel együtt az lesz a mai összecsapáson, hogy megszakítsák a listavezető jó sorozatát, ám ehhez a játék minden elemében a maximumra lesz szükség a csapat tagjaitól.

A rovat további hírei: Sport

Véget ért a harmadik forduló

Véget ért a harmadik forduló

2018. december 15. (szombat)

Négy mérkőzésen húztak szerelést az elmúlt napokban a városi futsal bajnokságban résztvevő csapatok.

Vereség az elődöntőben

Vereség az elődöntőben

2018. december 14. (péntek)

A női vízilabda Magyar Kupa elődöntőjében végletekig kiélezett mérkőzésen szenvedett egygólos vereséget a DUE-Maarsk Graphics a BVSC-Zugló ellen.

Szoros siker a fővárosban

Szoros siker a fővárosban

2018. december 14. (péntek)

Tetemes hátrányból fordítva aratott 27-26-os győzelmet az MTK és a Fradi vegyes csapata elleni edzőmeccsen a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia együttese.

Budapesten lesz a szuperdöntő

Budapesten lesz a szuperdöntő

2018. december 14. (péntek)

Budapesten rendezik 2019. június 4. és 9. között a női vízilabda világliga szuperdöntőjét.

A BVSC-n keresztül vezet az út a döntőbe

A BVSC-n keresztül vezet az út a döntőbe

2018. december 14. (péntek)

A Női Vízilabda Magyar Kupa elődöntőjében a DUE-Maarsk Graphics a BVSC-Zugló ellen játszik ma este fél hattól a Tüskeuszodában.

Vereség a rangadón

Vereség a rangadón

2018. december 13. (csütörtök)

Kiélezett, fordulatokban gazdag mérkőzésen szenvedett egygólos, 4-3-as vereséget Veszprémben a Dunaferr DUE Dutrade FC futsal csapata.

Rangadó előtt a Dunaferr

Rangadó előtt a Dunaferr

2018. december 13. (csütörtök)

A harmadik helyen álló Veszprém otthonában folytatja a bajnoki küzdelmeket ma este nyolc órától a Dunaferr DUE Dutrade FC futsal csapata.