Csúcsrangadó előtt a Dunaferr

2018. november 12. (hétfő) 8:05 - spigott

A listavezető, s az idei szezonban még hibátlan Berettyóújfalu ellen folytatja a bajnokságot ma este a Dunaferr DUE Dutrade FC futsal csapata.

Parádés sorozatot tudhat maga mögött a Dunaferr DUE Dutrade FC futsal csapata, mely legutóbbi hat bajnokiját megnyerte, így 21 szerzett ponttal áll jelenleg a tabella második helyén. Ahhoz, hogy futsalosaink még jobb helyzetbe kerüljenek, szükség lenne az idei szezon nyolcadik sikerére is, ám ennek megszerzése finoman szólva sem lesz egyszerű, ugyanis ma este nyolc órától a listavezető Berettyóújfalu látogat a Dunaújvárosi Sportcsarnokba az NB I 9. fordulójában. Együttesünk mai vetélytársa még a mieinknél is jobb passzban van, ugyanis az éllovas még hibátlan az idei szezonban, mind a hét mérkőzését megnyerte, ráadásul úgy, hogy 49 lőtt góljára mindössze 12-vel tudtak válaszolni ellenfelei.

Fekete Róbert góljaira ma is szükség lesz! (Kép: DO-archív)

A Berettyóújfalu évek óta építgeti együttesét, s a Győr megszűnésével a hazai pontvadászat megnyerésének egyik legnagyobb esélyesévé lépett elő. Magyar válogatottjai mellett több kiváló légióssal is rendelkeznek, szóval nagyon meg kell dolgoznia a remélt győzelemért ma este nyolc órától a dunaújvárosi futsalosoknak. Tisztában van ezzel Fehér Zsolt, együttesünk vezetőedzője is, aki érdeklődésünkre elárulta, hogy a Berettyóújfalu egy rettentően erős, fegyelmezett, dolgos csapat, melynek legnagyobb erőssége abban rejlik, hogy játékosai minden meccsen rendkívül keményen dolgoznak, s nagyon pontosan betartják Sergio Mullor vezetőedző taktikáját. A mieink célja ezzel együtt az lesz a mai összecsapáson, hogy megszakítsák a listavezető jó sorozatát, ám ehhez a játék minden elemében a maximumra lesz szükség a csapat tagjaitól.

A rovat további hírei: Sport

Hazai búcsú a szezontól

Hazai búcsú a szezontól

2019. február 22. (péntek)

Csalódottan, nagyon rossz passzban várja a 2018/2019-es szezon utolsó mérkőzését ma este hat órától a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata.

Pécsre utazik a Dunaferr

Pécsre utazik a Dunaferr

2019. február 21. (csütörtök)

A Dunaferr SE NBI-es röplabda csapatára újabb nehéz feladat vár a Liga alapszakaszának hatodik fordulójában, hiszen ismét idegenből kellene hazahozna a bajnoki pontokat.

A Ferencváros következik

A Ferencváros következik

2019. február 21. (csütörtök)

A női vízilabda bajnokság alapszakaszának 16. fordulójában a DUE-Maarsk Graphics együttese a Ferencváros ellen száll medencébe.

Megalakult a hazai Eb szervezőbizottsága

Megalakult a hazai Eb szervezőbizottsága

2019. február 21. (csütörtök)

Megtartotta alakuló ülését a budapesti vízilabda Európa-bajnokság szervezőbizottsága, melynek tagjai elvállalták az idei női Világliga Szuperdöntő szervező bizottságának tagsági feladatait is.

Újabb DAB vereség

Újabb DAB vereség

2019. február 20. (szerda)

Az idei jégkorong bajnokság utolsó előtti mérkőzésén idegenben, a Vasas otthonában szenvedett csúfos vereséget a DAB.

Hétvégi éremeső

Hétvégi éremeső

2019. február 20. (szerda)

Mindhárom hétvégi versenyükről érmekkel térhettek haza a Dunaferr SE birkózó szakosztályának sportolói.

A becsületükért küzdenek az Acélbikák

A becsületükért küzdenek az Acélbikák

2019. február 20. (szerda)

A Vasas elleni fővárosi mérkőzéssel kezdi meg az Erste Liga középszakaszának hajráját a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata.