Csúcsrangadó előtt a Dunaferr

2018. november 12. (hétfő) 8:05 - spigott

A listavezető, s az idei szezonban még hibátlan Berettyóújfalu ellen folytatja a bajnokságot ma este a Dunaferr DUE Dutrade FC futsal csapata.

Parádés sorozatot tudhat maga mögött a Dunaferr DUE Dutrade FC futsal csapata, mely legutóbbi hat bajnokiját megnyerte, így 21 szerzett ponttal áll jelenleg a tabella második helyén. Ahhoz, hogy futsalosaink még jobb helyzetbe kerüljenek, szükség lenne az idei szezon nyolcadik sikerére is, ám ennek megszerzése finoman szólva sem lesz egyszerű, ugyanis ma este nyolc órától a listavezető Berettyóújfalu látogat a Dunaújvárosi Sportcsarnokba az NB I 9. fordulójában. Együttesünk mai vetélytársa még a mieinknél is jobb passzban van, ugyanis az éllovas még hibátlan az idei szezonban, mind a hét mérkőzését megnyerte, ráadásul úgy, hogy 49 lőtt góljára mindössze 12-vel tudtak válaszolni ellenfelei.

Fekete Róbert góljaira ma is szükség lesz! (Kép: DO-archív)

A Berettyóújfalu évek óta építgeti együttesét, s a Győr megszűnésével a hazai pontvadászat megnyerésének egyik legnagyobb esélyesévé lépett elő. Magyar válogatottjai mellett több kiváló légióssal is rendelkeznek, szóval nagyon meg kell dolgoznia a remélt győzelemért ma este nyolc órától a dunaújvárosi futsalosoknak. Tisztában van ezzel Fehér Zsolt, együttesünk vezetőedzője is, aki érdeklődésünkre elárulta, hogy a Berettyóújfalu egy rettentően erős, fegyelmezett, dolgos csapat, melynek legnagyobb erőssége abban rejlik, hogy játékosai minden meccsen rendkívül keményen dolgoznak, s nagyon pontosan betartják Sergio Mullor vezetőedző taktikáját. A mieink célja ezzel együtt az lesz a mai összecsapáson, hogy megszakítsák a listavezető jó sorozatát, ám ehhez a játék minden elemében a maximumra lesz szükség a csapat tagjaitól.

A rovat további hírei: Sport

Kiváló szereplés Gyöngyösön

Kiváló szereplés Gyöngyösön

2019. május 20. (hétfő)

Összesen öt érmes helyezéssel zártak a Spartan SE sportolói a Gyöngyösön megrendezett III. Cheerstars International Open és Cheerleading Magyar Bajnokságon.

Harminc euróba kerülnek a legolcsóbb budapesti jegyek

Harminc euróba kerülnek a legolcsóbb budapesti jegyek

2019. május 20. (hétfő)

Harminc euróba, vagyis körülbelül tízezer forintba kerülnek a legolcsóbb jegyek a jövő nyári labdarúgó Európa-bajnokság budapesti mérkőzésére, az értékesítés június 12-én kezdődik.

Nem hibáztak a fiatalok

Nem hibáztak a fiatalok

2019. május 20. (hétfő)

A DFVE serdülő leány vízilabdázói tizenhárom, míg az ifik huszonnyolc gólos különbséggel nyerték hétvégi mérkőzésüket a korosztályos bajnoságban.

Megosztoztak a pontokon

Megosztoztak a pontokon

2019. május 19. (vasárnap)

Küzdelmes mérkőzésen ért el döntetlent a harmadik helyezett SZEOL SC elleni hazai bajnokin a Dunaújváros PASE labdarúgó csapata.

Elkezdte a felkészülést a válogatott

Elkezdte a felkészülést a válogatott

2019. május 19. (vasárnap)

Napi három edzés, majd a jövő hét második felében egy ausztrálok elleni edzőmérkőzés vár a magyar női vízilabda válogatott tagjaira Montenegróban.

Nyerő huszonegyes

Nyerő huszonegyes

2019. május 19. (vasárnap)

Kiütéses győzelemmel zárta az harmadosztályú bajnokság Közép-Nyugat csoportját a Dunaújváros PASE U17-es labdarúgó csapata.

Vereséggel búcsúzott a Kohász

Vereséggel búcsúzott a Kohász

2019. május 18. (szombat)

Nyolcgólos, 32-24-es vereséget szenvedett az Érd elleni szezonzárón a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia csapata a sportcsarnokban ma este. Galériával!