Hajrágyőzelem hazai pályán

2018. november 5. (hétfő) 12:29 - spigott

A vártnál nehezebben, de végül begyűjtötte a két pontot a DUE-RFT floorball csapata az utolsó előtti helyen álló Neumann Wombats elleni hazai bajnokin.

Hazai környezetben, a Campus Arénában fogadta a bajnoki tabella utolsó előtti helyén álló Neumann Wombats csapatát a DUE-RFT floorball együttese az OB II-es pontvadászat legutóbbi fordulójában. A dunaújvárosiak esélyesként várták az összecsapást, ám némi meglepetésre a vendégek szerezték meg a vezetést az 5. percben, így igen korán rohannia kellett a mieinknek az eredmény után. Ezt azonban eredményesen tették a DUE játékosai, s a 13. percben Lendvai Gábor révén egalizáltak, majd kélt perc múlva már a vezetést is magukhoz ragadták Kiss Péternek köszönhetően (2-1). Az előnynek 29. percig örülhettek a mieink, ekkor azonban egalizált a vendégcsapat, s hiába talált be szinte rögtön ezután Kiss Péter újra, a harmad hajrájában megszerezte harmadik találatát a Wombats gárdája is, így a záró etap előtt 3-3-as állást mutatott az eredményjelző.

Lőwinger Zoltán felvétele

A döntés tehát a záró húsz percre maradt, ám ezt az etapot nagyon megnyomták a hazaiak, s a hajrában bedarálták ellenfelüket. A következő találatra ugyanis egészen az 56. percig várni kellett, ám ekkor Siklósi Zoltán megtörte a hosszú hazai gólcsendet, valamint az ellenfelet is, mert a következő négy percben még három alkalommal betaláltak a mieink, akik végül 7-3-as győzelmet aratva jöttek fel a bajnoki tabella harmadik helyére.

DUE-RFT – Neumann Wombats 7-3 (2-1, 1-2, 4-0)

DUE-RFT: Majorosi, Pribék (kapusok) – Kiss P. 2, Kiss T. 1 (1), Krukk 1, Pavlicsek, Lendvai 1 (1), Siklósi 2, Boa, Komjáti, Vidákovics, Sója, Petrovickij, Jadlószki (2), Pász, Dolmán, Balázs.

A rovat további hírei: Sport

Véget ért az UDL első fordulója

Véget ért az UDL első fordulója

2020. január 28. (kedd)

A férfiaknál kiskőrösi, míg a nőknél szekszárdi győzelem született az Újvárosi Darts Liga első fordulójában.

A liga egyik legjobbja érkezik

A liga egyik legjobbja érkezik

2020. január 27. (hétfő)

Rendkívül nehéz hatvan perc vár a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapatára kedden este a Csíkszereda ellen.

Játékkal emlékeztek

Játékkal emlékeztek

2020. január 27. (hétfő)

A DKKA fiataljainak győzelmével ért véget a Dunaújvárosi Sportcsarnokban 11. alkalommal megrendezett Gutenkunst Anna és Árva Csaba Emléktorna.

Hajrávereség Debrecenben

Hajrávereség Debrecenben

2020. január 26. (vasárnap)

Hiába vezetett még tíz perccel a meccs vége előtt, egygólos vereséget szenvedett Debrecenben a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata.

Hozta a kötelezőt a Dunaferr

Hozta a kötelezőt a Dunaferr

2020. január 26. (vasárnap)

Esélyt sem adott a szegedieknek a Dunaferr SE röplabda csapata a két gárda dunaújvárosi találkozóján az NB I Liga alapszakasz második körében.

Szabadkai siker a jégcsarnokban

Szabadkai siker a jégcsarnokban

2020. január 26. (vasárnap)

Udvarias házigazdáknak bizonyultak a dunaújvárosiak a második alkalommal megrendezett Hokillák Jégkorong Tornán.

Bronzzal zártuk az Európa-bajnokságot!

Bronzzal zártuk az Európa-bajnokságot!

2020. január 25. (szombat)

Parádés második félidei védekezésének is köszönhetően aratott 10-8-as győzelmet a hollandok elleni Európa-bajnoki bronzmérkőzésen a magyar női vízilabda válogatott.