Hibátlan forduló az utánpótlásnál

spigott - 2018. november 20. 18:48

A Dunaújváros PASE labdarúgóinak U17-es csapata huszonkét gólt szerzett a Százhalombatta elleni hazai bajnokin.

Mivel az U15-ösök szentendrei mérkőzése ezúttal elmaradt, így a Dunaújváros PASE labdarúgóinak három együttese lépett csak pályára a korosztályos bajnokságok legutóbbi fordulójában. U14-eseink komoly rangadót vívtak a Dunakanyar SE-Szentendre otthonában, ugyanis a találkozó előtt a házigazdák, illetve a mieink is 22 szerzett ponttal álltak a tabella ötödik és hatodik helyén. Az összecsapást a vendéglátók kezdték jobban, s már a 16. percben megszerezték a vezetést, ám fiataljaink még a szünet előtt egyenlítettek Tömöri Balázs révén, majd a fordulás után Katona Martin találatával a vezetést is megszerezték. Ugyan a szentendrei gárda gyorsan egalizálni tudott, ám Katona Martin második góljára már nem volt válasza a hazaiaknak, így a DPASE végül 3-2-es győzelmet aratva vette át ellenfelétől a másodosztályú bajnokság Közép-Nyugat Csoportjának ötödik helyét.

Al-Sheraji ezúttal öt gólt szerzett! (Kép: DO-archív)

Az NB III Közép Nyugat Csoportjában listavezető U17-esek az utolsó előtti Százhalombatta együttesét látták vendégül a vidámparki műfüves pályán, s ahogy az várható volt, valósággal átgázoltak ellenfelükön. Labdarúgóink már az első félidőben tíz gólig jutottak, s a fordulás után sem vettek vissza, s újabb tucatnyi találatot szerezve arattak kiütéses, 22-0-s győzelmet, így továbbra is tartják első helyüket a bajnokságban. Az ötödik U19-esekre valamivel szorosabb meccs várt a nyolcadik százhalombattaiak ellen, s ugyan az első félidőt követően még csak 1-0-ra vezettek a mieink, a térfélcserét követően kinyitották a gólzsák száját a DPASE fiataljai, akik további hat gólt szerezve arattak 7-0-s sikert, így megtartották ötödik helyüket a bajnokságban.

Eredmények, gólszerzők

U14
Dunakanyar SE-Szentendre – DPASE 2-3
(1-1)
Gólszerzőink: Karona Martin 2, Tömöri Balázs 1

U17
DPASE – Százhalombattai VUK SE 22-0
(10-0)
Gólszerzőink: Kovács Barnabás 7, Al-Sheraji Rauf Mohamed 5, Kelemen Róbert 3, Áman Áron 2, Tóth Szabolcs Ferenc 2, Farkas Béla 2, Gráczer Máté 1.

U19
DPASE - Százhalombattai VUK SE 7-0
(1-0)
Gólszerzőink: Vajda Roberto 3, Krahulecz Ákos 2, Horváth Kevin 1, Németh richárd István 1.

A rovat további hírei: Sport

DSTV: biztató bajnoki eredmények

DSTV: biztató bajnoki eredmények

2024. ápr. 19.

Április 9-12. között rendezték meg az országos felnőtt úszó bajnokság küzdelmeit a fővárosban – szép helyi eredmények születtek. A DKSE színeiben Kenyér Lilla, Kovács-Seres Hunor és Eszenyi Ábel indult – utóbbival és Berzlánovits Éva edzővel beszélgettünk a megméretés után. Hangkép.

Győzelemmel folytatná a bajnokságot a Kohász

Győzelemmel folytatná a bajnokságot a Kohász

2024. ápr. 19.

A kiesés elől menekülő Békéscsaba lesz a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt együttesének következő bajnoki ellenfele szombaton délután öt órától.

Szegeden zárják az alapszakaszt vízilabdázóink

Szegeden zárják az alapszakaszt vízilabdázóink

2024. ápr. 19.

Amennyiben nyer Szegeden, a harmadik helyen fejezi be a bajnokság alapszakaszát a DFVE női vízilabda csapata.

DSTV: eredményes birkózók

DSTV: eredményes birkózók

2024. ápr. 18.

Legyen szó veteránokról, vagy a akár a fiatalabbakról, a DKSE birkózói rendre hozzák a szép eredményeket. Helyzetjelentést kértünk Kiss Károly edzőtől, aki beszélt az utánpótlásról, s persze Pupp Viktóriáról és Nyikos Veronikáról is. Hangkép.

Nem volt esély Gödöllőn

Nem volt esély Gödöllőn

2024. ápr. 18.

A Kistext ellen meccs nélkül nyertek, a házigazda Gödöllőtől viszont kikaptak a DSE Röplabda Akadémia fiataljai az NB II-es felnőtt bajnokságban.

Biztos sikerek idegenben

Biztos sikerek idegenben

2024. ápr. 18.

Nem okozott gondot a két pont megszerzése a DKKA serdülő és ifjúsági csapatának a Csepel elleni korosztályos bajnokin.

DSTV: tudnivalók a horgászatról

DSTV: tudnivalók a horgászatról

2024. ápr. 17.

Egy horgásznak nem kell bemutatni, hogy miért jó, vagy miért különleges a horgászat. Aki még nem próbálta, az talán közelítse meg onnan, hogy ez egy olyan elfoglaltság, amely egyszerre lehet hobbi, sport, és igazi versenyzés – mikor mire van igényünk ugyebár. Arról, hogy ennek mi a szépsége, és mire van szüksége a kezdőknek Szabó Mátéval beszélgettünk a Horgásztanyán. Hangkép.