Kötelező a győzelem a sereghajtó ellen

2018. november 16. (péntek) 8:08 - spigott

Csak a három pont megszerzése lehet a célja a Dunaferr DUE Dutrade FC futsal csapatának a sereghajtó BME elleni hazai bajnokin.

Parádés mérkőzésen ért el 4-4-es döntetlent az addig hibátlan Berettyóújfalu elleni hétfői bajnokin a Dunaferr DUE Dutrade FC futsal csapata. Fehér Zsolt tanítványai negyven percen keresztül kiválóan küzdöttek a listavezető, s remek erőkből álló ellenféllel szemben, s ugyan háromszor is hátrányba kerültek, kitartásuk eredményeként az egyik pontot itthon tudták tartani a bajnoki cím egyik legnagyobb esélyese ellen. Együttesünk így már hét mérkőzés óta veretlen az idei szezonban, s ma akár tovább is növelheti sorozatát a csapat, ugyanis este hét órától a sereghajtó BME lesz a mieink ellenfele a Dunaújvárosi Sportcsarnokban.

A BME gárdája finoman szólva sem brillírozik eddig az idényben, ugyanis nyolc lejátszott mérkőzéséből mindössze egyet tudott megnyerni, s emellett hét vereség rontja a fővárosiak mérlegét, így a három pont esélyesének egyértelműen a mieink számítanak. A két gárda a bajnokság első fordulójában már találkozott egymással, s az októberi mérkőzésen a Dunaferr idegenben örülhetett a 6-1-es sikernek, így ma este sem lehet más a cél, csak a győzelem megszerzése.

Hiába azonban a két csapat közti komoly különbség, csapatunk szakvezetője, Fehér Zsolt egyáltalán nem becsüli le az ellenfelet, s a mai összecsapáson is maximális koncentrációt vár el tanítványaitól.

Képek: DO-archív

- Amennyiben a BME jelenlegi helyezését nézzük, akkor azt mondhatjuk rájuk, hogy egy kiscsapat. Én viszont úgy gondolom, hogy nem szabad senkit sem lenézni, mert akkor borzalmasan nagy pofonba szaladhatunk bele. Ugyanúgy készültünk a mai találkozóra, mint ahogy legutóbb a Berettyóújfalu ellen, s meggyőző játékkal szeretnénk itthon tartani a három pontot.

A rovat további hírei: Sport

Kiváló szereplés Gyöngyösön

Kiváló szereplés Gyöngyösön

2019. május 20. (hétfő)

Összesen öt érmes helyezéssel zártak a Spartan SE sportolói a Gyöngyösön megrendezett III. Cheerstars International Open és Cheerleading Magyar Bajnokságon.

Harminc euróba kerülnek a legolcsóbb budapesti jegyek

Harminc euróba kerülnek a legolcsóbb budapesti jegyek

2019. május 20. (hétfő)

Harminc euróba, vagyis körülbelül tízezer forintba kerülnek a legolcsóbb jegyek a jövő nyári labdarúgó Európa-bajnokság budapesti mérkőzésére, az értékesítés június 12-én kezdődik.

Nem hibáztak a fiatalok

Nem hibáztak a fiatalok

2019. május 20. (hétfő)

A DFVE serdülő leány vízilabdázói tizenhárom, míg az ifik huszonnyolc gólos különbséggel nyerték hétvégi mérkőzésüket a korosztályos bajnoságban.

Megosztoztak a pontokon

Megosztoztak a pontokon

2019. május 19. (vasárnap)

Küzdelmes mérkőzésen ért el döntetlent a harmadik helyezett SZEOL SC elleni hazai bajnokin a Dunaújváros PASE labdarúgó csapata.

Elkezdte a felkészülést a válogatott

Elkezdte a felkészülést a válogatott

2019. május 19. (vasárnap)

Napi három edzés, majd a jövő hét második felében egy ausztrálok elleni edzőmérkőzés vár a magyar női vízilabda válogatott tagjaira Montenegróban.

Nyerő huszonegyes

Nyerő huszonegyes

2019. május 19. (vasárnap)

Kiütéses győzelemmel zárta az harmadosztályú bajnokság Közép-Nyugat csoportját a Dunaújváros PASE U17-es labdarúgó csapata.

Vereséggel búcsúzott a Kohász

Vereséggel búcsúzott a Kohász

2019. május 18. (szombat)

Nyolcgólos, 32-24-es vereséget szenvedett az Érd elleni szezonzárón a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia csapata a sportcsarnokban ma este. Galériával!