Kötelező a győzelem a sereghajtó ellen

2018. november 16. (péntek) 8:08 - spigott

Csak a három pont megszerzése lehet a célja a Dunaferr DUE Dutrade FC futsal csapatának a sereghajtó BME elleni hazai bajnokin.

Parádés mérkőzésen ért el 4-4-es döntetlent az addig hibátlan Berettyóújfalu elleni hétfői bajnokin a Dunaferr DUE Dutrade FC futsal csapata. Fehér Zsolt tanítványai negyven percen keresztül kiválóan küzdöttek a listavezető, s remek erőkből álló ellenféllel szemben, s ugyan háromszor is hátrányba kerültek, kitartásuk eredményeként az egyik pontot itthon tudták tartani a bajnoki cím egyik legnagyobb esélyese ellen. Együttesünk így már hét mérkőzés óta veretlen az idei szezonban, s ma akár tovább is növelheti sorozatát a csapat, ugyanis este hét órától a sereghajtó BME lesz a mieink ellenfele a Dunaújvárosi Sportcsarnokban.

A BME gárdája finoman szólva sem brillírozik eddig az idényben, ugyanis nyolc lejátszott mérkőzéséből mindössze egyet tudott megnyerni, s emellett hét vereség rontja a fővárosiak mérlegét, így a három pont esélyesének egyértelműen a mieink számítanak. A két gárda a bajnokság első fordulójában már találkozott egymással, s az októberi mérkőzésen a Dunaferr idegenben örülhetett a 6-1-es sikernek, így ma este sem lehet más a cél, csak a győzelem megszerzése.

Hiába azonban a két csapat közti komoly különbség, csapatunk szakvezetője, Fehér Zsolt egyáltalán nem becsüli le az ellenfelet, s a mai összecsapáson is maximális koncentrációt vár el tanítványaitól.

Képek: DO-archív

- Amennyiben a BME jelenlegi helyezését nézzük, akkor azt mondhatjuk rájuk, hogy egy kiscsapat. Én viszont úgy gondolom, hogy nem szabad senkit sem lenézni, mert akkor borzalmasan nagy pofonba szaladhatunk bele. Ugyanúgy készültünk a mai találkozóra, mint ahogy legutóbb a Berettyóújfalu ellen, s meggyőző játékkal szeretnénk itthon tartani a három pontot.

A rovat további hírei: Sport

Hazai búcsú a szezontól

Hazai búcsú a szezontól

2019. február 22. (péntek)

Csalódottan, nagyon rossz passzban várja a 2018/2019-es szezon utolsó mérkőzését ma este hat órától a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata.

Pécsre utazik a Dunaferr

Pécsre utazik a Dunaferr

2019. február 21. (csütörtök)

A Dunaferr SE NBI-es röplabda csapatára újabb nehéz feladat vár a Liga alapszakaszának hatodik fordulójában, hiszen ismét idegenből kellene hazahozna a bajnoki pontokat.

A Ferencváros következik

A Ferencváros következik

2019. február 21. (csütörtök)

A női vízilabda bajnokság alapszakaszának 16. fordulójában a DUE-Maarsk Graphics együttese a Ferencváros ellen száll medencébe.

Megalakult a hazai Eb szervezőbizottsága

Megalakult a hazai Eb szervezőbizottsága

2019. február 21. (csütörtök)

Megtartotta alakuló ülését a budapesti vízilabda Európa-bajnokság szervezőbizottsága, melynek tagjai elvállalták az idei női Világliga Szuperdöntő szervező bizottságának tagsági feladatait is.

Újabb DAB vereség

Újabb DAB vereség

2019. február 20. (szerda)

Az idei jégkorong bajnokság utolsó előtti mérkőzésén idegenben, a Vasas otthonában szenvedett csúfos vereséget a DAB.

Hétvégi éremeső

Hétvégi éremeső

2019. február 20. (szerda)

Mindhárom hétvégi versenyükről érmekkel térhettek haza a Dunaferr SE birkózó szakosztályának sportolói.

A becsületükért küzdenek az Acélbikák

A becsületükért küzdenek az Acélbikák

2019. február 20. (szerda)

A Vasas elleni fővárosi mérkőzéssel kezdi meg az Erste Liga középszakaszának hajráját a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata.