Kötelező a győzelem a sereghajtó ellen

2018. november 16. (péntek) 8:08 - spigott

Csak a három pont megszerzése lehet a célja a Dunaferr DUE Dutrade FC futsal csapatának a sereghajtó BME elleni hazai bajnokin.

Parádés mérkőzésen ért el 4-4-es döntetlent az addig hibátlan Berettyóújfalu elleni hétfői bajnokin a Dunaferr DUE Dutrade FC futsal csapata. Fehér Zsolt tanítványai negyven percen keresztül kiválóan küzdöttek a listavezető, s remek erőkből álló ellenféllel szemben, s ugyan háromszor is hátrányba kerültek, kitartásuk eredményeként az egyik pontot itthon tudták tartani a bajnoki cím egyik legnagyobb esélyese ellen. Együttesünk így már hét mérkőzés óta veretlen az idei szezonban, s ma akár tovább is növelheti sorozatát a csapat, ugyanis este hét órától a sereghajtó BME lesz a mieink ellenfele a Dunaújvárosi Sportcsarnokban.

A BME gárdája finoman szólva sem brillírozik eddig az idényben, ugyanis nyolc lejátszott mérkőzéséből mindössze egyet tudott megnyerni, s emellett hét vereség rontja a fővárosiak mérlegét, így a három pont esélyesének egyértelműen a mieink számítanak. A két gárda a bajnokság első fordulójában már találkozott egymással, s az októberi mérkőzésen a Dunaferr idegenben örülhetett a 6-1-es sikernek, így ma este sem lehet más a cél, csak a győzelem megszerzése.

Hiába azonban a két csapat közti komoly különbség, csapatunk szakvezetője, Fehér Zsolt egyáltalán nem becsüli le az ellenfelet, s a mai összecsapáson is maximális koncentrációt vár el tanítványaitól.

Képek: DO-archív

- Amennyiben a BME jelenlegi helyezését nézzük, akkor azt mondhatjuk rájuk, hogy egy kiscsapat. Én viszont úgy gondolom, hogy nem szabad senkit sem lenézni, mert akkor borzalmasan nagy pofonba szaladhatunk bele. Ugyanúgy készültünk a mai találkozóra, mint ahogy legutóbb a Berettyóújfalu ellen, s meggyőző játékkal szeretnénk itthon tartani a három pontot.

A rovat további hírei: Sport

Véget ért a harmadik forduló

Véget ért a harmadik forduló

2018. december 15. (szombat)

Négy mérkőzésen húztak szerelést az elmúlt napokban a városi futsal bajnokságban résztvevő csapatok.

Vereség az elődöntőben

Vereség az elődöntőben

2018. december 14. (péntek)

A női vízilabda Magyar Kupa elődöntőjében végletekig kiélezett mérkőzésen szenvedett egygólos vereséget a DUE-Maarsk Graphics a BVSC-Zugló ellen.

Szoros siker a fővárosban

Szoros siker a fővárosban

2018. december 14. (péntek)

Tetemes hátrányból fordítva aratott 27-26-os győzelmet az MTK és a Fradi vegyes csapata elleni edzőmeccsen a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia együttese.

Budapesten lesz a szuperdöntő

Budapesten lesz a szuperdöntő

2018. december 14. (péntek)

Budapesten rendezik 2019. június 4. és 9. között a női vízilabda világliga szuperdöntőjét.

A BVSC-n keresztül vezet az út a döntőbe

A BVSC-n keresztül vezet az út a döntőbe

2018. december 14. (péntek)

A Női Vízilabda Magyar Kupa elődöntőjében a DUE-Maarsk Graphics a BVSC-Zugló ellen játszik ma este fél hattól a Tüskeuszodában.

Vereség a rangadón

Vereség a rangadón

2018. december 13. (csütörtök)

Kiélezett, fordulatokban gazdag mérkőzésen szenvedett egygólos, 4-3-as vereséget Veszprémben a Dunaferr DUE Dutrade FC futsal csapata.

Rangadó előtt a Dunaferr

Rangadó előtt a Dunaferr

2018. december 13. (csütörtök)

A harmadik helyen álló Veszprém otthonában folytatja a bajnoki küzdelmeket ma este nyolc órától a Dunaferr DUE Dutrade FC futsal csapata.