Négy dunaújvárosi a válogatottban

doszerk - 2018. november 27. 8:06

A DUE-Maarsk Graphics női vízilabda csapatának négy játékosa kapott meghívót Bíró Attila szövetségi kapitánytól az olaszok elleni Világliga találkozóra.

A magyar női vízilabda válogatott szövetségi kapitánya összesen tizenhat játékost hívott be az Olaszország elleni Világliga és Európa Kupa selejtezőre készülő keretbe. Nagy örömünkre a keret tagjai között ezúttal is több dunaújvárosi névvel találkozhatunk, ugyanis a szakember Garda Krisztina, Gurisatti Gréta, Horváth Brigitta és Vályi Vanda számára postázott meghívót, s mint azt a Magyar Vízilabda Szövetség holnapján elmondta, támadásban és védekezésben is muszáj lesz jól teljesíteniük ahhoz, hogy a sikerrel zárják az olaszok elleni veronai összecsapást.

Kép: mvlsz.hu (archív felvétel)

A női válogatott kerete

Kapusok: Gangl Edina (UVSE), Kasó Orsolya (FTC), Tóth Eszter (BVSC)

Mezőnyjátékosok: Csabai Dóra (FTC), Garda Krisztina (Dunaújváros), Gurisatti Gréta (Dunaújváros), Gyöngyössy Anikó (BVSC), Horváth Brigitta (Dunaújváros), Illés Anna (BVSC), Keszthelyi Rita (UVSE), Leimeter Dóra (BVSC), Máté Zsuzsanna (BVSC), Rybanska Natasa (UVSE), Szilágyi Dorottya (Eger), Szücs Gabriella (UVSE), Vályi Vanda (Dunaújváros).

A rovat további hírei: Sport

Hajdu Jonatánék döntősök a Világkupán

Hajdu Jonatánék döntősök a Világkupán

2024. máj. 10.

A középdöntős futamot megnyerve jutott be Hajdu Jonatán és Adolf Balázs párosa a szegedi Világkupa kenu ketteseinek ötszáz méteres fináléjába.

Szoros siker a felnőttek között

Szoros siker a felnőttek között

2024. máj. 10.

Végig vezetve, de nagy küzdelemben aratott 32-31-es győzelmet Budaörsön a DKKA U21-es együttese az NB II-es felnőtt bajnokság csütörtöki fordulójában.

Növelte előnyét a Karmacsi

Növelte előnyét a Karmacsi

2024. máj. 10.

Az éllovas hozta a kötelezőt, a második és harmadik helyezett rangadóját viszont biztosan nyerte a Hangover a városi kispályás labdarúgó bajnokság ST Solar Csoportjában.

DSTV: sokan versenyeztek

DSTV: sokan versenyeztek

2024. máj. 09.

Az MMK-ban rendezték meg az Újvárosi Darts Liga második fordulóját a mögöttünk hagyott hétvégén. A Dunaújvárosi Darts Club népszerű saját rendezésű bajnoksága most is sokakat vonzott, 32 férfi és 6 női versenyző állt táblához. Hangkép.

Felemás forduló az utánpótlásnál

Felemás forduló az utánpótlásnál

2024. máj. 09.

A DKKA U19-es csapata kikapott, az U17-es viszont nyerni tudott az Érd otthonában lejátszott korosztályos bajnokin.

Dunaújvárosban dől el a bronzérem sorsa

Dunaújvárosban dől el a bronzérem sorsa

2024. máj. 09.

Remek védekezéssel aratott 7-6-os győzelmet a bajnoki bronzpárharc második, egri találkozóján a DFVE női vízilabda csapata, s ezzel egyenlíteni tudott a két nyert meccsig tartó sorozatban.

DSTV: izgalmas szezon előtt a kispályások

DSTV: izgalmas szezon előtt a kispályások

2024. máj. 08.

A közelmúltban készítettünk interjút Petrás Gáborral. A Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség főtitkára fontos és örömteli hírekről számolt be: szó volt többek között a kispályás labdarúgó bajnokságról, valamint arról, hogy nagyon várják már az első kapavágást az új pálya projektnél. Hangkép.