További fellépők a fa alá

2018. december 19. (szerda) 15:41 - Vass Ádám

Az utolsó idei bejelentéséhez érkezett a Rockmaraton, a hírek szerint további három nemzetközi és tizenegy hazai fellépőnek örülhetünk jövő júliusban.

Nem feledkeztek meg a karácsonyi ajándékról a Rockmaraton szervezői és újabb neveket jelentettek be a július 8-13. között a Szalki-szigeten megrendezésre kerülő fesztiválra. Jövőre érkezik többek közt a Finntroll csapata, akik már megfordultak a fesztiválon korábban is. A finnek épp kis szünetet tartanak a készülő új lemez munkálataiban, de nagy eséllyel új dalokat is hoznak majd magukkal jövő júliusban.

Veteránok is tiszteletüket teszik majd, a nagyszínpadon a negyven éve alakult The Exploited zúz majd. A frontember, az elpusztíthatatlan Wattie sajnos túl van már pár szívrohamon, meg a hatvanon is, de a punk érzést nem életkorban mérik, ahogyan a bulit sem.

A szibériai hidegből a dunaújvárosi nyárba érkezik júliusban a Siberian Meat Grinder is. Zenéjük saját bevallásuk szerint többek között a hadcore, a black metal, a stoner rock és a rap sajátos elegye, a Rockmaratonon meglátjuk, mit jelent ez élőben.

Hazai fronton a következő fellépők is már biztosan ott lesznek a Szalki-szigeten: Continoom, Dirty Dawn, Dying Wish, Faminehill, Kalapács, Lost Continent, Rózsaszín Pittbull, Sniffyction, Stonedirt, The Southern Oracle, Zorall.

A rovat további hírei: Rockmaraton

Soha ennyien még nem voltak a Rockmaratonon

Soha ennyien még nem voltak a Rockmaratonon

2019. július 14. (vasárnap)

Véget ért a 2019-es Rockmaraton, méghozzá egy történelmi látogatószámmal, ugyanis még soha ne fordult elő, hogy ennyien bulizta volna a fesztiválon.

A véghajrára fordult a Rockmaraton

A véghajrára fordult a Rockmaraton

2019. július 13. (szombat)

Az utolsó előtti nap is véget ért a Rockmaratonon, vagyis már csak egy utolsó nagy bulira kell összpontosítaniuk az erejüket a fesztiválozóknak, és utána egy éve van mindenkinek kipihenni ezt az őrült bulit.

Túl a Rockmaraton felén

Túl a Rockmaraton felén

2019. július 12. (péntek)

Mivel minden eddiginél több zenekar lép fel az idei Rockmaratonon, felsorolni is nehéz lenne azokat, akik jó bulit csináltak a közönségnek, mindenekelőtt azonban meg kell említeni egy történelmi pillanatot a csütörtöki napról.

Esküvő a rock szentélyében

Esküvő a rock szentélyében

2019. július 11. (csütörtök)

Történelmi pillanatra került sor csütörtökön délben a Szalki-szigeten. Egy ifjú pár a Rockmaraton fesztiválon mondhatta ki a boldogító igent, a szertartást pedig Cserna Gábor polgármester vezette a szabadstrandon.

Megérkeztek a világsztárok is a maratonra

Megérkeztek a világsztárok is a maratonra

2019. július 11. (csütörtök)

Eddig sem volt gyenge a felhozatal, de minden nappal egyre erősebbé válik a névsor az idei Rockmaratonon, nem csoda, hogy a hétvégi bérletek már teljesen elfogytak.

Elsodort mindenkit a tarajos hullám a maratonon

Elsodort mindenkit a tarajos hullám a maratonon

2019. július 10. (szerda)

Igazi mennyország volt a punk zene kedvelői számára a Rockmaraton első napja. Ide is csődültek az ország minden részéből és kis híján telt házas bulit csaptak a Szalki-szigeten.

Eldörrent a rockágyú

Eldörrent a rockágyú

2019. július 09. (kedd)

Megkezdődött a 2019-es Rockmaraton a Szalki-szigeten. Méghozzá nem is akárhogy, mivel nagyon úgy fest, hogy idén látogatócsúcsot dönt majd a fesztivál Dunaújvárosban.