További fellépők a fa alá

2018. december 19. (szerda) 15:41 - Vass Ádám

Az utolsó idei bejelentéséhez érkezett a Rockmaraton, a hírek szerint további három nemzetközi és tizenegy hazai fellépőnek örülhetünk jövő júliusban.

Nem feledkeztek meg a karácsonyi ajándékról a Rockmaraton szervezői és újabb neveket jelentettek be a július 8-13. között a Szalki-szigeten megrendezésre kerülő fesztiválra. Jövőre érkezik többek közt a Finntroll csapata, akik már megfordultak a fesztiválon korábban is. A finnek épp kis szünetet tartanak a készülő új lemez munkálataiban, de nagy eséllyel új dalokat is hoznak majd magukkal jövő júliusban.

Veteránok is tiszteletüket teszik majd, a nagyszínpadon a negyven éve alakult The Exploited zúz majd. A frontember, az elpusztíthatatlan Wattie sajnos túl van már pár szívrohamon, meg a hatvanon is, de a punk érzést nem életkorban mérik, ahogyan a bulit sem.

A szibériai hidegből a dunaújvárosi nyárba érkezik júliusban a Siberian Meat Grinder is. Zenéjük saját bevallásuk szerint többek között a hadcore, a black metal, a stoner rock és a rap sajátos elegye, a Rockmaratonon meglátjuk, mit jelent ez élőben.

Hazai fronton a következő fellépők is már biztosan ott lesznek a Szalki-szigeten: Continoom, Dirty Dawn, Dying Wish, Faminehill, Kalapács, Lost Continent, Rózsaszín Pittbull, Sniffyction, Stonedirt, The Southern Oracle, Zorall.

A rovat további hírei: Rockmaraton

Rockmaraton 2020 – Dupla bejelentés

Rockmaraton 2020 – Dupla bejelentés

2019. november 29. (péntek)

A jövőre jubiláló fesztivál szervezői a héten két bejelentéssel is jelentkeztek, több tucat hazai névvel bővült a jövő évi line-up és szomszédos országokból is jön három zenekar.

Újabb húzónevek

Újabb húzónevek

2019. november 21. (csütörtök)

Újabb tizenkét fellépőt jelentettek be a Rockmaraton szervezői. Biztos, hogy jövő júliusban a Szalki- szigeten fog zúzni a Within Distruction és a Rotting Christ is. 

Újabb nevek a Rockmaratonon

Újabb nevek a Rockmaratonon

2019. november 13. (szerda)

A jövőre 30 éves Rockmaraton fellépőinek már több mint a fele ismert, azért tartogatnak még meglepetéseket a szervezők.

Rockmaraton 2020 - Újabb húzónevek az étlapon

Rockmaraton 2020 - Újabb húzónevek az étlapon

2019. október 14. (hétfő)

Death metal, black metal és egy kis heavy metal – újabb nevek a Rockmaratonon. Három nemzetközi és 10 hazai zenekarral folytatódik az előzetes névsorolvasás a jövő évi, jubileumi fesztiválon.

Íme a 30. Rockmaraton első fellépői

Íme a 30. Rockmaraton első fellépői

2019. szeptember 30. (hétfő)

2020-ban kerek évfordulót ünnepel Magyarország legrégebbi rock-metal fesztiválja, a Rockmaraton. A 30 éves szülinapra bejelentették az első fellépőket – rögtön 40 zenekart.

Soha ennyien még nem voltak a Rockmaratonon

Soha ennyien még nem voltak a Rockmaratonon

2019. július 14. (vasárnap)

Véget ért a 2019-es Rockmaraton, méghozzá egy történelmi látogatószámmal, ugyanis még soha ne fordult elő, hogy ennyien bulizta volna a fesztiválon.

A véghajrára fordult a Rockmaraton

A véghajrára fordult a Rockmaraton

2019. július 13. (szombat)

Az utolsó előtti nap is véget ért a Rockmaratonon, vagyis már csak egy utolsó nagy bulira kell összpontosítaniuk az erejüket a fesztiválozóknak, és utána egy éve van mindenkinek kipihenni ezt az őrült bulit.