További fellépők a fa alá

2018. december 19. (szerda) 15:41 - Vass Ádám

Az utolsó idei bejelentéséhez érkezett a Rockmaraton, a hírek szerint további három nemzetközi és tizenegy hazai fellépőnek örülhetünk jövő júliusban.

Nem feledkeztek meg a karácsonyi ajándékról a Rockmaraton szervezői és újabb neveket jelentettek be a július 8-13. között a Szalki-szigeten megrendezésre kerülő fesztiválra. Jövőre érkezik többek közt a Finntroll csapata, akik már megfordultak a fesztiválon korábban is. A finnek épp kis szünetet tartanak a készülő új lemez munkálataiban, de nagy eséllyel új dalokat is hoznak majd magukkal jövő júliusban.

Veteránok is tiszteletüket teszik majd, a nagyszínpadon a negyven éve alakult The Exploited zúz majd. A frontember, az elpusztíthatatlan Wattie sajnos túl van már pár szívrohamon, meg a hatvanon is, de a punk érzést nem életkorban mérik, ahogyan a bulit sem.

A szibériai hidegből a dunaújvárosi nyárba érkezik júliusban a Siberian Meat Grinder is. Zenéjük saját bevallásuk szerint többek között a hadcore, a black metal, a stoner rock és a rap sajátos elegye, a Rockmaratonon meglátjuk, mit jelent ez élőben.

Hazai fronton a következő fellépők is már biztosan ott lesznek a Szalki-szigeten: Continoom, Dirty Dawn, Dying Wish, Faminehill, Kalapács, Lost Continent, Rózsaszín Pittbull, Sniffyction, Stonedirt, The Southern Oracle, Zorall.

A rovat további hírei: Rockmaraton

Rekordszámú banda az idei fesztiválon!

Rekordszámú banda az idei fesztiválon!

2019. február 26. (kedd)

Minden eddiginél több, 160 zenekar játszik az idei Rockmaratonon – a program teljes, azaz majdnem, ugyanis van még 5 kiadó hely, ahová lehet jelentkezni.

Metál minden generációnak

Metál minden generációnak

2019. február 23. (szombat)

A nagy öregek és az ifjú titánok is ott lesznek júliusban a Rockmaraton színpadain, aminek ismét a dunaújvárosi Szalki-sziget ad otthont. A nemzetközi névsor már teljes és a hazai nagyágyúk sem maradnak ki.

Teljes a nemzetközi névsor

Teljes a nemzetközi névsor

2019. február 14. (csütörtök)

A metál szerelmesei Bálint nap alkalmából már meg is kapták ajándékukat a Rockmaraton szervezőitől. Megérkeztek az utolsó nemzetközi nevek a 2019-es fesztiválra.

A Napalm Death is jön

A Napalm Death is jön

2019. február 06. (szerda)

Lassan teljes az idei Rockmaraton programja - 3 nemzetközi és 11 hazai fellépő nevével bővült a lista, örülhetnek a grind és a metalcore rajongók.

Élő legenda érkezik a Szalki-szigetre

Élő legenda érkezik a Szalki-szigetre

2018. november 21. (szerda)

Húsz év után először újra Pantera dalokat hallhatunk élőben Magyarországon, ráadásul Dunaújvárosban, a júliusi Rockmaraton fesztiválon. Összességében már szinte a program fele készen is van, soha ilyen hamar nem derültek ki a fellépők nevei a Rockmaraton esetében és az is biztos, hogy az egyik legerősebb évnek nézünk elébe a fellépőket tekintve.

Érik a telt ház Rockmaratonra

Érik a telt ház Rockmaratonra

2018. november 15. (csütörtök)

Újabb nevek, újabb infók derültek ki a jövőre is Dunaújvárosban állomásozó Rockmaratonról. Eddig tizenkét nemzetközi és negyvennégy hazai produkció nyilvános pedig hol van még a karácsony?

Ütős maraton lesz ez is

Ütős maraton lesz ez is

2018. október 24. (szerda)

Kilenc hónap múlva kezdődik csak, de máris megjöttek az első nevek a 2019-es Rockmaraton fellépői közül. A lényeg, hogy a külföldi fellépőkön kívül továbbra is minden stílus képviseli magát hazai színekben is.