Véget ért a harmadik forduló

spigott - 2018. december 15. 8:18

Négy mérkőzésen húztak szerelést az elmúlt napokban a városi futsal bajnokságban résztvevő csapatok.

Négy találkozóval folytatódott az elmúlt napokban az V. Futsal bajnokság harmadik fordulója. A sorozat újabb játéknapján először a B-jelű csoport csapatai mérték össze egymással erejüket, s ahogy az várható volt, a tabella harmadik helyén álló PW-Shield szoros első félidőt követően simán, 7-3-ra nyert a Zéró Tolerancia ellen. A nap második mérkőzése szorosabb csatát hozott, s egy kisebb meglepetést is, mert a Gazdagok és Szépek gárdája 7-5-re legyőzte a Steelworkers együttesét, megőrizve ezzel vezető helyét a "B" csoportban.

Kép: DO-archív

Az A-jelű hetesben a sereghajtó Real Concord nem igazán tudta megnehezíteni a Varázs Kép dolgát. Jerzsabek Botondék már az első félidőben ötször mattolták ellenfelüket, s végül egy tucatig jutva gyűjtötték be a három pontot, amivel feljöttek a tabella második helyére. Nem hibázott a Dunabiztos Micro sem, mely a Kulcsi SE ellen aratott 8-4-es sikert úgy, hogy mindkét félidőt 4-2-re nyerték Hatvany Attiláék, akik két mérkőzést követően a negyedik helyet foglalják el a bajnoki tabellán.

Eredmények

A-csoport

Real Concord – Varázs Kép 1-12 (0-5)
Kulcsi SE – Dunabiztos Micro 4-8 (2-4)

B-csoport

PW-Shield Kft. – Zéró Tolerancia 7-3 (3-2)
Gazdagok és Szépek – Steelworkers 7-5 (5-2)

Az A-csoport állása: 1. GBB ZRT. 9 pont, 2. Varázs Kép 6 pont, 3. Papa SE 6 pont, 4. Dunabiztos Micro 6 pont, 5. Labdaérzék-Gourmand 0 pont, 6. Kulcsi SE 0 pont, 7. Real Concord 0 pont.

A B-csoport állása: 1. Gazdagok és Szépek 9 pont, 2. PW-Shield Kft. 6 pont, 3. DUFK 6 pont, 4. Steelworkers 3 pont, 5. Tízpróbások 3 pont, 6. Széchenyi Pékség 0 pont, 7. Zéró Tolerancia 0 pont.

A rovat további hírei: Sport

Nem borult a papírforma Miskolcon

Nem borult a papírforma Miskolcon

2024. már. 28.

Három szettben szenvedett vereséget Miskolcon a DKSE röplabda csapata az Extraliga alsóházának szerda esti összecsapásán.

Biztosan hozta a kötelezőt a DFVE

Biztosan hozta a kötelezőt a DFVE

2024. már. 28.

Mindössze öt gólt kapva aratott sima győzelmet a DFVE női vízilabda csapata a III. Ker. TVE elleni bajnokin a Fabó Éva Sportuszodában szerdán este.

Hazai pályán vágna vissza a NEKA-nak a Kohász

Hazai pályán vágna vissza a NEKA-nak a Kohász

2024. már. 27.

Fontos találkozó vár a DKKA női kézilabdázóira a balatonboglári akadémisták ellen csütörtökön délután öt órától.

Kizárták az DAB-ASP-t a rájátszásból

Kizárták az DAB-ASP-t a rájátszásból

2024. már. 27.

Jogosulatlan szereplés miatt az ellenfeleknek írták jóvá a DAB-ASP Andersen Ligás negyeddöntőjének és elődöntőjének mérkőzéseit. A sorozatból így kizárt dunaújvárosiak fellebbezést nyújtanak be a döntés ellen.

Fontos pontokra hajt a DFVE

Fontos pontokra hajt a DFVE

2024. már. 27.

A III. Ker. TVE elleni hazai összecsapással folytatja az OB I-es pontvadászat alapszakaszát a DFVE női vízilabda csapata ma este hét órától.

DSTV: újabb öt év az elnökségben

DSTV: újabb öt év az elnökségben

2024. már. 26.

A Magyar Birkózó Szövetség újabb 5 évre választotta az elnökség tagjává Mátyás Gábort, a DKSE ügyvezető elnökét. A szakemberrel az elnökségben végzett munkáról, annak céljairól, valamint arról is beszélgettünk, hogy ennek milyen hatásai lesznek a DKSE birkózó szakosztályára. Hangkép.

Biztos siker a felnőttek között

Biztos siker a felnőttek között

2024. már. 26.

A Szigetszentmiklós elleni hatgólos győzelemmel folytatta az NB II-es felnőtt bajnokság alsóházi pontvadászatát a DKKA U21-es együttese.