Döntetlen a rangadón

2019. január 10. (csütörtök) 18:17 - spigott

A PW-Shield és a Steelworkers 7-7-es döntetlenjének leginkább a listavezető Gazdagok és Szépek együttese örülhetett a városi futsal bajnokság szerdai játéknapján.

Két összecsapással folytatódott szerdán este a városi futsal bajnokság alapszakaszának küzdelemsorozata, melyben ezúttal a B csoport csapatai mérték össze egymással erejüket az Arany iskola tornatermében. A nap első meccsén a második PW-Shield Kft. lépett pályára a harmadik Steelworkers ellen, s ahogy az várható volt, élvezetes, izgalmas találkozón dőlt el a pontok sorsa. Az első félidőben a PW-Shield került kétgólos előnybe, ám ellenfele még a szünetig egyenlített, majd a fordulást követően az "Acélmunkások" léptek el három találattal, de erre Cislo Bencéék válaszoltak négy góllal. A mérkőzést azonban így sem tudták megnyerni, mert Nagy Márk utolsó percben lőtt találatával 7-7-es döntetlenre mentette a meccset Steelworkers, így egyik csapat sem tudott előrébb lépni a bajnoki tabellán.

Kép: DO-archív

Az üldözők pontvesztésének a listavezető Gazdagok és Szépek örülhetett leginkább, mely a várakozásoknak megfelelően nagyon sima győzelmet aratott az ötödik DUFK ellen. Tóth Norberték már az első felvonásban eldöntötték a pontok sorsát, ám hiába vezettek már a szünethez érve 6-1-re, a fordulás után sem álltak le a góltermeléssel, s végül 11-3-as sikert elérve szerezték meg negyedik győzelmüket is a városi futsal bajnokság B csoportjában.

Eredmények

B csoport

PW-Shield Kft. – Steelworkers 7-7 (3-3)
DUFK – Gazdagok és Szépek 3-11 (1-6)

Az A-csoport állása: 1. GBB Zrt. 12 pont, 2. Varázs-Kép 9 pont, 3. Dunabiztos Micro 9 pont, 4. Papa SE 6 pont, 5. Kulcsi SE 3 pont, 6. Labdaérzék-Gourmand 0 pont, 7. Real Concord 0 pont.

A B-csoport állása: 1. Gazdagok és Szépek 12 pont, 2. PW-Shield Kft. 10 pont, 3. Steelworkers 7 pont, 4. Tízpróbások 6 pont, 5. DUFK 6 pont, 6. Széchenyi Pékség 3 pont, 7. Zéró Tolerancia 0 pont.

A rovat további hírei: Sport

Kemény ellenfelek a Diapolo Kupán

Kemény ellenfelek a Diapolo Kupán

2019. június 20. (csütörtök)

Olaszország, Hollandia és a magyar Universiade-válogatott ellen ugrik medencébe a világbajnokság előtti Diapolo Kupán a magyar női vízilabda válogatott.

Két érem a diákolimpián

Két érem a diákolimpián

2019. június 20. (csütörtök)

Egy ezüst- és egy bronzéremmel zárták a Salgótarjánban megrendezett országos diákolimpiai döntőt a rudas iskola strandkézilabda csapatai.

Svédországból érkezik a DAB új csatára

Svédországból érkezik a DAB új csatára

2019. június 19. (szerda)

A 25 éves Alexander Pettersson a svéd másodosztályból szerződött a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapatához.

Döntetlenről folytatják

Döntetlenről folytatják

2019. június 19. (szerda)

Az első félidőben a DPASE, a másodikban a Biatorbágy U17-es labdarúgói játszottak jobban, így 1-1-es döntetlennel ért véget a két gárda osztályozójának első mérkőzése.

Fehér Zsolt: Maximálisan teljesítettek a fiúk

Fehér Zsolt: Maximálisan teljesítettek a fiúk

2019. június 19. (szerda)

Teljesítette a szakvezetés alapvető célkitűzését a Dunaferr DUE Dutrade FC futsal csapata, mely egy komoly sérüléshullám ellenére is a negyedik helyen fejezte be az 2018/2019-es bajnoki szezont.

A célfotó döntötte el a válogatót

A célfotó döntötte el a válogatót

2019. június 18. (kedd)

Hatalmas verseny után, a második helyen ért célba Kiss Balázs és Dóri Bence kettőse a szolnoki II. Felnőtt és Ifjúsági, I. Parakenu Válogatóversenyen.

A második kalapból várja a sorsolást a válogatott

A második kalapból várja a sorsolást a válogatott

2019. június 18. (kedd)

A magyar férfi kézilabda-válogatott a második kalapból várja a januári Európa-bajnokság jövő pénteki, bécsi sorsolását.