Döntetlen a rangadón

2019. január 10. (csütörtök) 18:17 - spigott

A PW-Shield és a Steelworkers 7-7-es döntetlenjének leginkább a listavezető Gazdagok és Szépek együttese örülhetett a városi futsal bajnokság szerdai játéknapján.

Két összecsapással folytatódott szerdán este a városi futsal bajnokság alapszakaszának küzdelemsorozata, melyben ezúttal a B csoport csapatai mérték össze egymással erejüket az Arany iskola tornatermében. A nap első meccsén a második PW-Shield Kft. lépett pályára a harmadik Steelworkers ellen, s ahogy az várható volt, élvezetes, izgalmas találkozón dőlt el a pontok sorsa. Az első félidőben a PW-Shield került kétgólos előnybe, ám ellenfele még a szünetig egyenlített, majd a fordulást követően az "Acélmunkások" léptek el három találattal, de erre Cislo Bencéék válaszoltak négy góllal. A mérkőzést azonban így sem tudták megnyerni, mert Nagy Márk utolsó percben lőtt találatával 7-7-es döntetlenre mentette a meccset Steelworkers, így egyik csapat sem tudott előrébb lépni a bajnoki tabellán.

Kép: DO-archív

Az üldözők pontvesztésének a listavezető Gazdagok és Szépek örülhetett leginkább, mely a várakozásoknak megfelelően nagyon sima győzelmet aratott az ötödik DUFK ellen. Tóth Norberték már az első felvonásban eldöntötték a pontok sorsát, ám hiába vezettek már a szünethez érve 6-1-re, a fordulás után sem álltak le a góltermeléssel, s végül 11-3-as sikert elérve szerezték meg negyedik győzelmüket is a városi futsal bajnokság B csoportjában.

Eredmények

B csoport

PW-Shield Kft. – Steelworkers 7-7 (3-3)
DUFK – Gazdagok és Szépek 3-11 (1-6)

Az A-csoport állása: 1. GBB Zrt. 12 pont, 2. Varázs-Kép 9 pont, 3. Dunabiztos Micro 9 pont, 4. Papa SE 6 pont, 5. Kulcsi SE 3 pont, 6. Labdaérzék-Gourmand 0 pont, 7. Real Concord 0 pont.

A B-csoport állása: 1. Gazdagok és Szépek 12 pont, 2. PW-Shield Kft. 10 pont, 3. Steelworkers 7 pont, 4. Tízpróbások 6 pont, 5. DUFK 6 pont, 6. Széchenyi Pékség 3 pont, 7. Zéró Tolerancia 0 pont.

A rovat további hírei: Sport

Vereség a hibák ára

Vereség a hibák ára

2019. január 17. (csütörtök)

Fegyelmezetlenül, sok hibával játszva kapott nagy pofont hazai pályán megyei riválisától a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata.

Elmaradtak az izgalmak az Aranyban

Elmaradtak az izgalmak az Aranyban

2019. január 17. (csütörtök)

A Labdaérzék-Gourmand tizenhárom, a Tízpróbások tizenkét gólt szerezve győzték le ellenfelüket a városi futsal bajnokság szerda esti fordulójában.

Megyei rangadó a hatodik helyért

Megyei rangadó a hatodik helyért

2019. január 17. (csütörtök)

A Fehérvári Titánok elleni hazai mérkőzéssel folytatja az Erste Liga küzdelmeit ma este hat órától a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata.

Magabiztos előny a kupában

Magabiztos előny a kupában

2019. január 16. (szerda)

Óriásit lépett a továbbjutás felé a Magyar Kupában a Dunaferr DUE Dutrade FC futsal csapata, mely a negyeddöntő első meccsén 7-2-es sikert aratott Csömörön.

Elkészült a középszakasz programja

Elkészült a középszakasz programja

2019. január 16. (szerda)

Két legerősebb ellenfelével kezdi meg az Erste Liga középszakaszának küzdelmeit a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata.

A Dunaferr célja a továbbjutás

A Dunaferr célja a továbbjutás

2019. január 16. (szerda)

Idegenben, Csömörön lép pályára ma este fél nyolctól a Dunaferr DUE Dutrade FC futsal csapata a Magyar Kupa negyeddöntőjének első mérkőzésén.

Könnyed magyar siker Franciaországban

Könnyed magyar siker Franciaországban

2019. január 15. (kedd)

A magyar női vízilabda-válogatott 12-5-re nyert a francia csapat vendégeként kedden a világliga B csoportjának negyedik fordulójában.