Fontos meccs előtt a Dunaferr

spigott - 2019. január 11. 8:12

Hazai környezetben kell begyűjtenie a három pontot a DEAC elleni mérkőzésen a Dunaferr DUE Dutrade FC futsal csapatának.

A véghajrában szerzett góllal aratott nagyon fontos, 2-1-es győzelmet a Csömör elleni legutóbbi bajnokin a Dunaferr DUE Dutrade FC futsal csapata, mely jelenleg a harmadik helyen áll az NB I-es pontvadászat tabelláján, igaz az egy ponttal mögötte álló Veszprém egy mérkőzéssel kevesebbet játszott Fehér Zsolt tanítványainál. Futsalosainknak azonban nem az őt üldözőkkel, hanem saját magukkal kell foglalkozniuk, s ahhoz, hogy a lehető legjobb helyen fejezzék be az alapszakasz küzdelmeit, győzniük kell minden egyes mérkőzésen, mely előttük áll. A következő próbára nem is kell sokat várni, ugyanis ma este hét órától ismét hazai pályán húznak szerelést Fekete Róberték, akik a Debreceni Egyetem gárdáját látják vendégül a Dunaújvárosi Sportcsarnokban.

Kép: DO-archív

Együttesünk mai vetélytársa az ötödik helyen áll a bajnokságban úgy, hogy eddig lejátszott tizennégy mérkőzéséből hatot megnyert, míg nyolc alkalommal vereséget szenvedett. A két gárda októberi találkozóján a mieink magabiztos, 6-1-es győzelemnek örülhettek, így ezúttal is csak a három pont megszerzése lehet a célja Fehér Zsolt tanítványainak. Ehhez azonban a jó kapusteljesítmény mellett szükség lesz a kemény védekezésre, valamint a hatékony támadójátékra is, s bár utóbbival a Csömör elleni összecsapáson akadtak azért gondjai Hosszú Ádáméknak, a csapat vezetése is abban reménykedik, hogy koncentrált, jó játékkal sikerül tovább növelnie bajnoki győzelmei számát együttesünknek a ma este hét órakor kezdődő találkozón.

A rovat további hírei: Sport

Felemás hétvége az utánpótlásnál

Felemás hétvége az utánpótlásnál

2024. ápr. 16.

A DFVE női vízilabdázóinak serdülői kikaptak, az ifjúságiak viszont nyerni tudtak a Ferencváros elleni hazai bajnokin.

Még van esély az alsóház megnyerésére

Még van esély az alsóház megnyerésére

2024. ápr. 16.

Hatékonyabb második félidei játékával aratott magabiztos győzelmet Érden a Dunaújváros Futsal együttese az NB II alsóházának hétfő esti fordulójában.

Még előrébb léptek a Lorántffy röplabdázói

Még előrébb léptek a Lorántffy röplabdázói

2024. ápr. 15.

Tavalyi eredményükön öt helyet javítva fejezték be az országos diákolimpia debreceni fináléjának küzdelmeit a Lorántffy iskola leány röplabdázói a mögöttünk hagyott hétvégén.

Otthon tartotta a pontokat a TFSE

Otthon tartotta a pontokat a TFSE

2024. ápr. 15.

Kettő sima és egy szorosabb szettben szenvedett vereséget a DKSE röplabda csapata a TFSE vendégeként lejátszott bajnokin vasárnap este.

Nem borult a papírforma Iváncsán

Nem borult a papírforma Iváncsán

2024. ápr. 15.

Az éllovas Iváncsa félidőnként két-két gólt szerezve tartotta otthon a bajnoki pontokat a Dunaújváros FC elleni vasárnapi találkozón.

Kilenc dunaújvárosi érem a Matolayn

Kilenc dunaújvárosi érem a Matolayn

2024. ápr. 14.

A DKSE versenyzői közül Mayer Gréta három, Szij Emese hat dobogós helyezéssel zárta a tornászok 28. Matolay Elek Női Nemzetközi Emlékversenyét.

A fővárosba látogatnak a röplabdázók

A fővárosba látogatnak a röplabdázók

2024. ápr. 14.

A TFSE vendégeként folytatja az Extraliga alsóházának küzdelmeit a DKSE felnőtt röplabda csapata vasárnap este hat órától.