Nyertek az esélyesek

2019. január 31. (csütörtök) 15:01 - spigott

Háromgólos sikerrel szerezte meg első pontjait a városi futsal bajnokság felsőházi rájátszásában a Tízpróbások együttese.

Ahogy azt az elmúlt napokban már megszokhattuk, szerdán este ismét a futsalosok vették birtokba az Arany iskola tornatermét, ahol ezúttal kélt találkozót rendeztek meg a városi futsal bajnokság rájátszásában. A nap első összecsapásán két alsóházi együttes, a DUFK és a Kulcsi SE mérte össze egymással erejét, s ugyan utóbbi más az első percben megszerezte a vezetést, az alsóház első helyére hajtó DUFK gyorsan egalizált, majd a következő szűk húsz percben további négy találatot szerezve húzott el vetélytársától. A fordulás után még egyszer sikerült feljönnie kettőre a kulcsiaknak, ám a hajrát jobban bírták Fejes Dávidék, akik végül 9-5-ös sikert aratva vették át a vezetést az alsóházban.

Kép: DO-archív

Este nyolc órától két olyan felsőházi csapat lépett pályára, melyek első pontjaikra hajtottak a rájátszásban. A Papa SE és a Tízpróbások találkozójának első húsz perce kiegyenlített küzdelmet, s két-két gólt hozott, ám a félidő hajráját jobban bírták a Tízpróbások, s újabb két találatot jegyezve léptek meg ellenfelüktől. A második félidőben ismét jobban kezdett a Papa SE, ám hiába felezte meg hátrányát, a folytatásban Deimel Dávid és Deli Adrián is megszerezte második találatát, kialakítva ezzel a 6-3-as Tízpróbások-sikert jelentő végeredményt.

Eredmények

Kulcsi SE – DUFK 5-9 (1-5)
Papa SE – Tízpróbások 3-6 (2-4)

A felsőház állása: 1. Gazdagok és Szépek 12 pont, 2. GBB Zrt. 9 pont, 3. Dunabiztos Micro 6 pont, 4. Steelworkers 4 pont, 5. PW-Shield Kft. 4 pont, 6. Varázs Kép 3 pont, 7. Tízpróbások 3 pont, 8. Papa SE 0 pont.

Az alsóház állása: 1. DUFK 9 pont, 2. Labdaérzék Gourmand 9 pont, 3. Széchenyi Pékség 6 pont, 4. Kulcsi SE 3 pont, 5. Zéró Tolerancia 0 pont, 6. Real Concord 0 pont.

A rovat további hírei: Sport

Győzni kell a Titánok ellen!

Győzni kell a Titánok ellen!

2019. november 22. (péntek)

Hazai környezetben csak a győzelem lehet a célja a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorongozóinak a Titánok elleni ma esti bajnokin.

Helyi játékosok a futsal válogatottban

Helyi játékosok a futsal válogatottban

2019. november 21. (csütörtök)

Hatalmas eredmény a Dunaferr DUE Dutrade Futsal Club számára, hogy U17-es korosztályos csapatukból két játékos is lehetőséget kapott, hogy a magyar válogatott tagjaként mutassa meg tudását.

Hat edzőmeccs vár a Kohászra

Hat edzőmeccs vár a Kohászra

2019. november 21. (csütörtök)

Három hét alatt összesen hat alkalommal lép pályára felkészülési mérkőzésen a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt együttese.

Sikerélmény a gyerekeknek

Sikerélmény a gyerekeknek

2019. november 21. (csütörtök)

Rengeteg tapasztalattal gazdagodtak a Dunaferr SE ifjú birkózói az Érden megrendezett Batthyány Olimpián.

Előny a Kazincbarcikánál

Előny a Kazincbarcikánál

2019. november 20. (szerda)

A röplabda Magyar Kupa negyeddöntőjének szerdai játéknapján a sok hibával játszó Dunaferr 3-0-s vereséget szenvedett a Kazincbarcikától.

Nagy csaták a Gárdonyiban

Nagy csaták a Gárdonyiban

2019. november 20. (szerda)

Közel száz sportoló vett részt a második alkalommal megrendezett Dunaújvárosi Nyílt Lábtoll-labda Versenyen.

A Vegyészt fogadjuk a Magyar Kupában

A Vegyészt fogadjuk a Magyar Kupában

2019. november 20. (szerda)

A röplabda Magyar Kupa negyeddöntőjének szerdai játéknapján a Dunaferr SE a Kazincbarcikát fogadja a Dunaújváros Sportcsarnokban.