Nyertek az esélyesek

2019. január 31. (csütörtök) 15:01 - spigott

Háromgólos sikerrel szerezte meg első pontjait a városi futsal bajnokság felsőházi rájátszásában a Tízpróbások együttese.

Ahogy azt az elmúlt napokban már megszokhattuk, szerdán este ismét a futsalosok vették birtokba az Arany iskola tornatermét, ahol ezúttal kélt találkozót rendeztek meg a városi futsal bajnokság rájátszásában. A nap első összecsapásán két alsóházi együttes, a DUFK és a Kulcsi SE mérte össze egymással erejét, s ugyan utóbbi más az első percben megszerezte a vezetést, az alsóház első helyére hajtó DUFK gyorsan egalizált, majd a következő szűk húsz percben további négy találatot szerezve húzott el vetélytársától. A fordulás után még egyszer sikerült feljönnie kettőre a kulcsiaknak, ám a hajrát jobban bírták Fejes Dávidék, akik végül 9-5-ös sikert aratva vették át a vezetést az alsóházban.

Kép: DO-archív

Este nyolc órától két olyan felsőházi csapat lépett pályára, melyek első pontjaikra hajtottak a rájátszásban. A Papa SE és a Tízpróbások találkozójának első húsz perce kiegyenlített küzdelmet, s két-két gólt hozott, ám a félidő hajráját jobban bírták a Tízpróbások, s újabb két találatot jegyezve léptek meg ellenfelüktől. A második félidőben ismét jobban kezdett a Papa SE, ám hiába felezte meg hátrányát, a folytatásban Deimel Dávid és Deli Adrián is megszerezte második találatát, kialakítva ezzel a 6-3-as Tízpróbások-sikert jelentő végeredményt.

Eredmények

Kulcsi SE – DUFK 5-9 (1-5)
Papa SE – Tízpróbások 3-6 (2-4)

A felsőház állása: 1. Gazdagok és Szépek 12 pont, 2. GBB Zrt. 9 pont, 3. Dunabiztos Micro 6 pont, 4. Steelworkers 4 pont, 5. PW-Shield Kft. 4 pont, 6. Varázs Kép 3 pont, 7. Tízpróbások 3 pont, 8. Papa SE 0 pont.

Az alsóház állása: 1. DUFK 9 pont, 2. Labdaérzék Gourmand 9 pont, 3. Széchenyi Pékség 6 pont, 4. Kulcsi SE 3 pont, 5. Zéró Tolerancia 0 pont, 6. Real Concord 0 pont.

A rovat további hírei: Sport

Papírforma a fiúknál, meglepetés a nőknél!

Papírforma a fiúknál, meglepetés a nőknél!

2019. július 21. (vasárnap)

Ezúttal is óriási csatáknak lehettek szemtanúi azok, akik kilátogattak a Szalki-szigetre, hogy a helyszínen nézzék meg az MKB-Pannónia Strandröplabda Magyar Bajnokság negyedik fordulójának küzdelmeit.

Vizes vb - Budapest rendezheti a 2027-es világbajnokságot

Vizes vb - Budapest rendezheti a 2027-es világbajnokságot

2019. július 21. (vasárnap)

Budapest rendezheti a 2027-es olimpiai kvalifikációs vizes világbajnokságot, erről a vizes sportágakat tömörítő nemzetközi szövetség, a FINA döntött vasárnap a dél-koreai Kvangdzsuban.

Makovits Mirtill megérkezett Bakuba

Makovits Mirtill megérkezett Bakuba

2019. július 21. (vasárnap)

Ezúttal Azerbajdzsán ad otthont a 25. Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztiválnak (EYOF), melyen Dunaújvárost Makovits Mirtill és edzője, Török Dániel képviseli.

Dunaújvárosi éremeső a bajnokságon

Dunaújvárosi éremeső a bajnokságon

2019. július 21. (vasárnap)

A Dunaferr SE hét dobogós helyezéséből hatot Kovács-Seres Hunor szerzett az úszók Országos Gyermek Bajnokságán.

Hetet lőtt a DPASE

Hetet lőtt a DPASE

2019. július 20. (szombat)

Könnyedén nyert a megyei első osztályban szereplő Ercsi elleni felkészülési mérkőzésen a Dunaújváros PASE labdarúgó csapata.

Véget ért a harmadik forduló

Véget ért a harmadik forduló

2019. július 20. (szombat)

A Dunaiztos hozta a kötelezőt, a Labdaérzék Gourmand gárdája viszont meglepetéssel folytatta a Decathlon Nyári Kispályás Labdarúgó Bajnokság küzdelmeit.

Szoros siker az edzőmeccsen

Szoros siker az edzőmeccsen

2019. július 19. (péntek)

Az utolsó másodpercekben szerzett góllal győzte le első nyári edzőmeccsén a DKKA női kézilabda csapata a Szombathely együttesét.