Szoros meccsek az Aranyban

spigott - 2019. január 22. 13:27

Kiélezett, izgalmas csatákat hoztak a városi futsal bajnokság hetedik fordulójának hétfő esti mérkőzései az Arany iskola tornatermében.

Két összecsapással kezdődött meg hétfőn este a városi futsal bajnokság hetedik fordulója az Arany iskola tornatermében, ahol az "A" és a "B" csoportból is egy-egy találkozón mérték össze erejüket a csapatok. Az A-csoportban a forduló előtt negyedik Papa SE a hatodik Kulcsi SE ellen lépett pályára, s vívott fordulatos, nagy csatát vetélytársával. Az első felvonásban előbbiek álltak jobban, s a szünetre is 3-2-es vezetéssel vonulhattak. A fordulás után hol a Papa SE, hol a kulcsiak álltak jobb, volt, hogy utóbbiak már két góllal is vezettek, ám a véghajrát a tabella negyedikje bírta jobban, s az utolsó három percben szerzett két góllal sikerült 8-8-as döntetlenre mentenie a találkozót.

Kép: DO-archív

A B-csoportban a listavezető Gazdagok és Szépek játékosai a hatodik Széchenyi Pékség ellen húztak szerelést egy olyan mérkőzésen, melyen egyértelműen az éllovas volt az esélyesebb. A Széchenyi Pékség azonban igencsak megnehezítette a favorit dolgát, mely mindössze egyetlen góllal, 7-6-ra tudta csak megnyerni a találkozót. Ez is elég volt azonban a Gazdagok és Szépek gárdájának ahhoz, hogy megőrizze hibátlan mérlegét, s hat mérkőzés után 18 szerzett ponttal vezesse a B-csoport tabelláját.

Eredmények

Papa SE – Kulcsi SE 8-8 (3-2)
Széchenyi Pékség – Gazdagok és Szépek 6-7

Az A-csoport állása: 1. Dunabiztos Micro 15 pont, 2. GBB Zrt. 15 pont, 3. Varázs-Kép 12 pont, 4. Papa SE 7 pont, 5. Kulcsi SE 4 pont, 6. Labdaérzék-Gourmand 3 pont, 7. Real Concord 0 pont.

A B-csoport állása: 1. Gazdagok és Szépek 18 pont, 2. Steelworkers 10 pont, 3. PW-Shield Kft. 10 pont, 4. Tízpróbások 9 pont, 5. DUFK 6 pont, 6. Széchenyi Pékség 3 pont, 7. Zéró Tolerancia 0 pont.

A rovat további hírei: Sport

Elvárható a három pont megszerzése

Elvárható a három pont megszerzése

2024. már. 29.

A tabellán nyolcadik Tatabánya otthonában folytatja a bajnokság küzdelmeit a DFVE női vízilabda csapata szombaton délután négy órától.

Óriásit hajrázva nyert a Kohász

Óriásit hajrázva nyert a Kohász

2024. már. 29.

A második félidőt tizenöt góllal megnyerve aratott 32-20-as sikert a DKKA női kézilabda csapata a NEKA elleni hazai bajnokin.

Nem borult a papírforma Miskolcon

Nem borult a papírforma Miskolcon

2024. már. 28.

Három szettben szenvedett vereséget Miskolcon a DKSE röplabda csapata az Extraliga alsóházának szerda esti összecsapásán.

Biztosan hozta a kötelezőt a DFVE

Biztosan hozta a kötelezőt a DFVE

2024. már. 28.

Mindössze öt gólt kapva aratott sima győzelmet a DFVE női vízilabda csapata a III. Ker. TVE elleni bajnokin a Fabó Éva Sportuszodában szerdán este.

Hazai pályán vágna vissza a NEKA-nak a Kohász

Hazai pályán vágna vissza a NEKA-nak a Kohász

2024. már. 27.

Fontos találkozó vár a DKKA női kézilabdázóira a balatonboglári akadémisták ellen csütörtökön délután öt órától.

Kizárták az DAB-ASP-t a rájátszásból

Kizárták az DAB-ASP-t a rájátszásból

2024. már. 27.

Jogosulatlan szereplés miatt az ellenfeleknek írták jóvá a DAB-ASP Andersen Ligás negyeddöntőjének és elődöntőjének mérkőzéseit. A sorozatból így kizárt dunaújvárosiak fellebbezést nyújtanak be a döntés ellen.

Fontos pontokra hajt a DFVE

Fontos pontokra hajt a DFVE

2024. már. 27.

A III. Ker. TVE elleni hazai összecsapással folytatja az OB I-es pontvadászat alapszakaszát a DFVE női vízilabda csapata ma este hét órától.