Bronzos évnyitó

2019. február 6. (szerda) 9:57 - spigott

Szabados Márton és Potesz Diána révén két bajnoki bronzéremmel kezdte a 2019-es évet a Dunaferr SE birkózó szakosztálya.

Mogyoródon rendezték meg február elsején az U23-as korosztályú birkózók kötöttfogású országos bajnokságát, melyen közel nyolcvan sortoló lépett szőnyegre. A Dunaferr SE birkózó szakosztálya összesen négy versenyzővel vett részt a megméretésen, s közülük Sipos Attila, valamint Ignácz Viktor nem értek el helyezést, míg Farkas Zoltán a 92 kg-osok mezőnyében az ötödik helyen végzett.

Szabados Márton (pirosban) a dobogó harmadik fokán!

A 130 kg-osok mezőnyében induló Szabados Márton egy győztes és egy vesztes találkozót követően a bronzéremért birkózhatott, s mivel tatabányai ellenfelét már az első menetben legyőzte technikai tussal (8-0), így megérdemelten állhatott fel a dobogó harmadik fokára.

Vasárnap már Kaposváron szerepeltek a Dunaferr SE versenyzői az év első kadet kötöttfogású minősítő versenyén. Sallai Sándor az első mérkőzésén pontozásos vereséget szenvedett, s mivel ezt követően ellenfele is kikapott, így Sándor búcsúzott a további küzdelmektől, míg Angyal Szabolcs az első mérkőzésén sérülést szenvedett, ezután nem tudta folytatni a versenyt.

Potesz Diána (középen) is érmet szerzett! (Képek forrása: Dunaferr SE)

Szintén 2-án rendezték meg Kaposváron az U23-as női országos bajnokságot. Az eseményen két lány képviselte a Dunaferr SE színeit. Horváth Alexandra két vereséget követően kiesett a versenyből. Potesz Diána 59 kg-ban két győztes és két vesztes mérkőzést követően azonban a harmadik helyen végzett, így a Dunaferr SE birkózó szakosztálya két magyar bajnoki bronzéremmel kezdte a 2019-es évet.

A rovat további hírei: Sport

Felemás hétvége

Felemás hétvége

2019. szeptember 16. (hétfő)

A Dunaújváros PASE U19-es labdarúgói nyertek, az U17-esek viszont simán kikaptak a korosztályos bajnokság legutóbbi játéknapján.

Hetedik helyen a juniorok

Hetedik helyen a juniorok

2019. szeptember 16. (hétfő)

A kínaiak elleni nagyon sima, 12-7-es sikerrel szerezte meg a világbajnokság hetedik helyét a magyar női junior vízilabda válogatott.

Az első tíz perc döntött

Az első tíz perc döntött

2019. szeptember 15. (vasárnap)

Már az első harmad derekán négy góllal vezetett, s végül biztosan nyert a Gyergyói HK elleni hazai találkozón a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata.

Nem megy hazai pályán

Nem megy hazai pályán

2019. szeptember 15. (vasárnap)

Kétgólos előnyről sem sikerült győzni a Dunaújváros PASE labdarúgó csapatának a Dabas-Gyón elleni hazai mérkőzésen.

Zsófi bronzérem korláton!

Zsófi bronzérem korláton!

2019. szeptember 15. (vasárnap)

Kovács Zsófia ezúttal Párizsban, a Világkupa sorozat legújabb állomásán, talajon és felemáskorláton szerepelt az egyéni finálékban.

Döntetlen a nyitómeccsen

Döntetlen a nyitómeccsen

2019. szeptember 15. (vasárnap)

Fordulatos mérkőzésen szerzett egy pontot idei első felnőtt bajnoki mérkőzésén a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia U19-es leány kézilabda csapata.

Hazai pályán a DAB

Hazai pályán a DAB

2019. szeptember 15. (vasárnap)

A remek erőkből álló Gyergyói HK ellen korcsolyáznak jégre ma délután öt órától a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorongozói az Erste Ligában.